ה"י 28.8

killer97

New member
איוון וNX

בוקר טוב לכולם יש לי איוון רמה 50 שפתחתי באיוונט ויש לי NX
שקיבלתי ליום הולדת כדאי לי להשקיע בו ולאמן אותו

המממ

"כדאי" זה משהו מאד אישי...... איוון זו דמות חזקה וטובה. אבל לדוגמא, יש לי חבר שהתייאש עכשיו מאיוון דרגה 16X בגלל איזה שינוי בסקילים שנקסון עשו..... ה NX שקיבלת ממש יעוף לך מבין האצבעות. הוא בתוקף לשנה. אני מציעה לשמור אותו טוב טוב כי אין כרגע דרך להשיג NX בארץ. (אלא אם כן טסים לארה"ב
) כמה NX צריך להשקיע באיוון? עשית חשבון?

מ י ל ר

New member
למה לפתוח דמות שצריך אנקס?

לא מספיק החנות שצריך, חיה וקוביות?

JackyE

New member
לי יש איוואן מהג'אמפסטארט שהיה

וקניתי לו אז מהנקודות מייפל שהם נתנו את הסקיל בוק של מג'יק גארד רמה 20. מישהי אמרה לי שבעקרון זה הסקיל בוק היחיד שבאמת ממש חיוני לקנות מהקאש-שופ ושבלי השאר אהת יכול בהחלט להסתדר יופי. אבל אני לא יודע עד כמה זה נכון/לא נכון תנסה לשאול קצת איוואנים ברמות גבוהות או משהו לי אישית זה נראה דמות נורא כיפיית ותמיד לאיוואנים שאני רואה יש דמג' ממש גבוה

אבישי ר

New member
ממש לא נכון

שאר הסקילים זה בוסטר וקריטיקל... ואם אני לא טועה כל הסקילים בערך זה 7K

לבל 50

אחרי חרישה קטנה על הCPQ אתמול זאת התוצאה.. עכשיו הולך לאורביס להשיג שיקויים חזקים יותר ובגדים טובים יותר ( אולי )

JackyE

New member
השגתי את הקלף של זאקום

בראן השני ברציפות, כי מישהו לקח לי אותו בטעות בפעם השניה
אבל עשינו את שני הראנים במהירות אז זה לא היה נורא. אחרי זה עישנו איזה 3 פעמים את דראגון ריידר בשביל הקלפים לחברים בגילדה, קורה מצב שכל פעם בשלב שבין הבוס הראשון לשני (החדר עם האבנים הנופלות שצריך לעבור ב2 וחצי דק') שיש לפחות איזה 2 שחקנים שמקבלים DC, כל פעם!!! ממש מוזר! והגעתי הבוקר וראיתי שהאיטרנט התנתק לי במהלך הלילה והרווחתי רק 10מיל ממכירות
לגבי הסט קלפים של זאקום, אמרו לי שהוא מביא 5ATT זה נכון? ויש סטים יותר שווים ממנו?

miss_t

New member
רמה 137- בטעות

ביליתי את שעות הבוקר עם הירו עשינו זאקום וקיבלתי ניתוק דרקון PQ REX PQ- שם הרמתי קלפי בוסים וגם ביקשתי להרים עגילים ירוקים- והרמתי! יצאה גם פלטה לINT- והיא עבדה, שאלתי אם מישהו מוכר POTENICAL SCROLL ומכרו לי ב3.5 מיל, המגילה עבדה וגם הפלטה !! חשפתי את הפוטנציאל והוא היה 3% INT כך שעכשיו יש לי 3% INT עגילי רקס שמוסיפים HP MP וגם גילים עם 4 % ללאק ואינט (הם לא שונים בהרבה כי רקס גם מוסיפים INT LUK) וגם!! החלטתי להחיל לעשות SET בספר מפלצות- אז סגרתי את הסט של לודי! נחמד לי!

מ י ל ר

New member
זה בגלל

שלא דיברת עם זאקום לפני צריך לבקש ממנו שיסדר את הדרופים לפי חשיבות וסוג דרופ, צבע ומשקל. אז זאקום יזרוק לך הכול במסודר. צריך להגיד לו לפני שהוא הולך למות אבל שנעשה את זה מהר ללא כאבים, ושהוא יחזור לחיים פעם הבאה שיזמנו אותו.

מ י ל ר

New member
שמעי

נראה שאת לוקחת את זאקום כמובן מאליו אחרי הזימון תציעי לו קפה (או שיקוי רנדומלי, גם פט-פוד נחשב) שאלי אותו איך עבר עליו היום, מי מת אצלו ומי ניצח, דברו על החיים, הוא מקשיב מעולה. יש לו עבר גדול ומלא סיפורים. אחרי 2 דקות תבקשי ממנו סידור דרופים ואז תתנצלי יפה ותודיעי לו שזה לא אתה זה אני ותבסרי לו שהוא הולך למות. זה הריגת זאקום קלסית לא סתם לבוא לזמן ולהרביץ פשוט ברברי.

למעלה