ה"י 28.6

Macbook

New member
רמה 75 ../images/Emo178.gif

נגמרו הרמות הקשות, אני מקווה.. אחרי שלקח לי לפחות יומיים לעלות רמה אני חושב שאני חוזר למוטב~

רגעים מפגרים. ._.../images/Emo219.gif

~סמגה~ "וואט בנד איז ג'ימי יוריין פארט אוף?" לוטנ בספינה ללודי עוד עוד אנשים-"או אמ ג'י מיינדלס סלף אינדולג'נס האו שי דאזנט נואו. ~כועסת~" והמ כן אני הולכת לחפש פארטי לCPQ עד רמה 51,אני לא מתכוונת ללכת לטראקרס בסינגפור. ענייה. ושונאת,שונאת שונאת את הטראקרס.

Guid

New member
יכול להיות,

אבל רק יכול להיות, שגם אני לא יודע את התשובה לשאלה הזאת~ /tapuzforum/images/emo3.gif

טוב~../images/Emo219.gif

אחרי שראיתי שיש לי לאגים מטורפים בצ'אנל וואן בCPQ,ויתרתי על לחפש פארטי,והלכתי לאלין פורסט,לפיקיו שם. מצאתי פיקיו אחרי כמה שניות,והתחלנו,ולשם שינוי סיימתי אותו! והוא ממש נחמד! שונאת את החלקים המתוסבכים,אבל החלק של להרוג את הבוסים,ממש כיף! ו,נופל מהם מלא כסף+עוד דברים,שלא שמתי לב שאספתי אותם,אבל כשאני אראה מה אספתי,אני אכתוב פה ואם אני לא אדע מה זה,אני אשמח להסבר.
בכ"מ,הייתי עם 15 אחוז בערך,ועכשיו אני עם 55%. מכל סיום פיקיו קיבלנו 10% D:

Guid

New member
כן, אחלה EXP הפיקיו הזה! /tapuzforum/images/emo45.gif

גם אני די הופתעתי, כי במבט כללי הוא לא בדיוק פיקיו מרשים... XD

עליתי ל-51! ../images/Emo13.gif../images/Emo219.gif

תודה,אלין פורסט פיקיו.
למען האמת אני לא הכי מסמפטת אותו,רק את החלק של הבוסים. אבל האקספי-נפלא. הבעיה עם הפיקיו הזה-שורף את שיקויי הMP. ואם אין קלריק-גם HP. אבל לשמחתי היה לנו קלריק בפיקיו,ככה שמ500 שיקויים,נשארתי עם 190 ומשהו.
ובנוסף-איפה אפשר למצוא שיקויים לא יקרים בטירוף,אך טובים לרמה שלי?

+אני רוצה ללכת לLMPQ../images/Emo219.gif

אפשר לדעת אילו מפלצות יש שם? אני ממש צריכה כסף,אז אני כבר רוצה ללכת לפיקיו הזה

../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gifאני צריכה עזרה.../images/Emo219.gif

[סליחה על כל החפירות היום] האקרים. סקאמרים. וואטאבר. נשארתי עם 10K בגלל אחד כזה,שעשה לי טרייד כי מכרתי משהו,ונעלם לי הכסף פתאום. לצערי אני לא זוכרת את השם טוב. בכ"מ,אני שונאת לומר דברים כאלו,אני מרגישה ממש מפגרת כשאני עושה את זה,אבל-אם מישהו יכול לתת לי קצת כסף,אני אשמח. אני רוצה לחזור מNLC לויקטוריה ולנסוע ללודי בשביל LMPQ,כסף. אני אשמח אם מישהו יעזור.

מה עושים עם הדברים האלו../images/Emo26.gif../images/Emo219.gif

Inteligence Document Altaire Fragment משהו כזה. זה אנטריידבל,וזה נופל מהבוס באלין פורסט פיקיו.

ReallyWrong

New member
הראשון לאחד הקווסטים של האוונט,

השני בשביל לקבל את העגילים מהפיקיו =] הם מוסיפים 1 לכל סטאט אם אני לא טועה

איפה יש מישהו שנותן את העגילים?../images/Emo219.gif

יש לי איזה 4 מהדבר הזה של העגילים.
ועוד שאלה-למישהו יש תרשים של החדרים בLMPQ? איך אנשים יודעים לאיזה חדר להכנס כל פעם?! אין לי בעיה עם המפלצות שם,רק ה"איך ללכת לכל חדר". ניסיתי לעקוב אחרי הפארטי,אבל בחלק מסויים אני מאבדת אותם,ובאמת ניסו להיות נחמדים אליי,עד שכבר הייתי בלתי נסבלת וסילקו אותי. >>"

ReallyWrong

New member
צריך 20, ולא יודעת איזה NPC.. ../images/Emo3.gif

בקשר לLMPQ, לי אישית התרשים לא עזר אבל יש בהיידן סטריט וכמה טיפים - נכנסים לחדר רנדומלי וממנו צריך להגיע לחדר 6 או 7, יש המון דרכים, עם הזמן זה יבוא לך אוטומטית, אפשר פשוט לעקוב אחריי הפארטי בפעמים הראשונות כדי להגיע מחדר 6 לחדר 7 נכנסים לפורטל הימני בחדר 6, ומשם לפורטל השמאלי בחדר 3 כדי להגיע מחדר 7 לחדר 6 נכנסים לפורטל הימני בחדר 7, ומשם לפורטל האמצעי בחדר 14 כדי להגיע לחדר 16 אפשר פשוט להכנס לפורטל האמצעי בכל חדר, חוץ מחדר 5 שבו צריך להכנס לפורטל השמאלי (ואחריו שוב פורטל אמצעי בחדר 9, שהוא הפורטל הישיר היחיד לחדר 16)

ReallyWrong

New member
צריך 20, ולא יודעת איזה NPC.. ../images/Emo3.gif

בקשר לLMPQ, לי אישית התרשים לא עזר אבל יש בהיידן סטריט וכמה טיפים - נכנסים לחדר רנדומלי וממנו צריך להגיע לחדר 6 או 7, יש המון דרכים, עם הזמן זה יבוא לך אוטומטית, אפשר פשוט לעקוב אחריי הפארטי בפעמים הראשונות כדי להגיע מחדר 6 לחדר 7 נכנסים לפורטל הימני בחדר 6, ומשם לפורטל השמאלי בחדר 3 כדי להגיע מחדר 7 לחדר 6 נכנסים לפורטל הימני בחדר 7, ומשם לפורטל האמצעי בחדר 14 כדי להגיע לחדר 16 אפשר פשוט להכנס לפורטל האמצעי בכל חדר, חוץ מחדר 5 שבו צריך להכנס לפורטל השמאלי (ואחריו שוב פורטל אמצעי בחדר 9, שהוא הפורטל הישיר היחיד לחדר 16), בקשר לLMPQ, לי אישית התרשים לא עזר אבל יש בהיידן סטריט

למעלה