ה"י 27/6

מ י ל ר

New member
אתה זוכר שהקוסם עדיין חלש נכון?

וקוסמי אש מתחזקים ב-60% והקרח רק ב-11% וה-BAM חזקים מאיי פעם! LOLZ

צ ל י ל 8

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo47.gif למה להרוס לו אסף?

ניר, תוסיף אותי לבאדי שלך: FireCriminal וכיף שחזרת.

Gen3siS

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

אז עכשיו אפשר לישון.....סה"כ, ה60M הפך למשהו כמו 200,250M... והשגתי לי את הGREEN REX EARRING ^^ ליל מנוחה

spongbob

New member
../images/Emo110.gif../images/Emo207.gif../images/Emo124.gifאלעד../images/Emo70.gif../images/Emo41.gif

אני דיי במשבר עם המכניק שלי, היו תקופות שהייתי מרביץ כמה רמות ביום (עד אתמול האמת) ועכשיו, ברמה 107 הכל כ"כ קשה ולא מתגמל! איפה אתה אומר שכדאי לי להתאמן? אני מתאמן בפיראטים ולא מרוצה מבחינת EXP ולא מבחינת דרופים.... מה אתה אומר? מאיזה רמה אתה ממליץ LHC? דבר אחרון, מה כדאי למקסס, את האגרוף או את העמוד חיים הזה? תודה

btekx

New member
אממ... כול אחד והטעם שלו

אני לא זוכר איך אמצתי ברמה אלו, ב107, עשיתי כמה משימות, ולהרוג מפלצות בתאם לרמה שלי הרגתי כמה מהפיראטים בלו מונג... וכמה מפלצות בעמקי לודי (ספינות פיראט רפאים ושעוני עמודי רוחות לדוגמא,) ומידי אני הולך לPQ כמו גולבין רקס... וגם מנצל כול יום את דאבל שיש בתקופה... גם התקופה אלו לא קל לי לעלות, משום שיש כול סקילים אהובים עליי ממקסו ונשאר רק דברים פחות חשובים ולחכות כ20 רמות לסקילים חדשים ברמה 120... את הLHC, תאמת שיחקתי שם מרמה 121, (בדיוק שהגיעו הLHC לשם באותו זמן שהייתי רמה 121...) ומתאים לדעתי מרמה 114 תוכל לשחק בLHC נגד תנינים (רמה 115) וברמה 121 נגד דובזאב, (רמה 122) אבל בטוח שנדיר יבחרו בך נגד דובזאב, אז אם לא מצאת פארטי אז תמשיך נגד תנינים... ובקשר לסקילים... העמוד חיים - כעת שהוא ממקס ממלא לך 25% HP כשאתה שוכב, (ואחרי כאוס ממעלה 50%!!!!!!!! לזה אני הכי מחכה!!!) זה ממש קצת לא נוח בהתחלה משום שצריך לשכב כדי לעלות... מתאים להשתמש בזה נגד בוסים (שתוכל לתקוף אבל לא לזוז מהמקום...) ושיטה שלי לשימוש בעמוד החיים במקום לשכב ולחכות עד שמד ימלא, תקוף התקפה ותשכב שנייה ותקוף שוב... לדוגמה אני יורה לייזר פעמיים אחרי זה שוכב ומיד שוב תוקף בלייזר פעמיים שוב שוכב ומיד תוקף 2 לייזר וכך הלאה עד שמד יימלא... ממליץ לך לעשות ניסיון עם עמודי חיים בPQ דוגו... ובקשר לאגרוף, אתה משתמש בפטיש? ואוהב את זה יותר מאגרוף? אז אל תמקס אגרוף, (למרות שאגרוף מביא יותר דמג' משל פטיש... ולא לדבר שלאגרוף 100% מביא סחרורים למפלצות...) וגם מרמה 120+ תשתמש בלייזר כתחליף לפטיש/אגרוף וכך זה לא חשוב למקס... מסקנה לדעתי למקס עמודי חיים, ולמרות זאת הקשבתי לאחד מאתרים שכדי לא למקס את העמודי החיים, ואז עליתי הכול חוץ מעמודי חיים אז טעיתי ואהבתי אץ העמודי החיים הרבה ממה שחשבתי (חשבתי שזה לא ממש עוזר כמו שטוען אחרים) ואני מחכה לכאוס למגילה לאיפוס SP... אני מדבר/כותב הרבה, מה??

spongbob

New member
../images/Emo110.gifחחחח מדבר הרבה אבל הכל מעניין ונכון

אתה פשוט פרו! הפטיש מביא יותר עוצמה, הרבה יותר, יש עוד סקיל בעבודה 3 שמביא לי תוספת של 150 או 50 אחוז לדמג'. זה סקיל פאסיבי... מעניין מה יהיה אחרי הכאוס, אני מפחד להעלות את הסקילים אחרי הכאוס חחחחח

btekx

New member
גם אם זה עולה עוד 50% עדיין אגרוף יותר חזק

אגרוף - Damage 570% פטיש - 430% + 50% = 480% Damage ובנוסף פטיש יכול לגרום למפלצות סחרורי בסיכוי 60% להצלחה (ומוריד 30% הגנה למפלצות, בכאוס מוריד רק 15%...) אגרוף יכול לגרום למפלצות סחרורי בסיכוי 100% להצלחה

צ ל י ל 8

New member
אלה הרמות הכי מעצבנות בעולם עד רמה 120 ../images/Emo4.gif

מאחלת לך רמות נעימות

אבישי ר

New member
אני לא מבין למה אתה מתעקש על פיראטים

mp3 בהרבה יותר טובים מהפיראטים, במיוחד למכניק

spongbob

New member
../images/Emo110.gifיותר טובים גם ברמה 107?

הריספאון נראה לי אותו דבר כי בלתי אפשרי למצוא מפה להיות שם לבד... אוף לא יודע...

spongbob

New member
../images/Emo110.gif../images/Emo45.gifבכיף../images/Emo70.gif

אני שמח להעביר לאחרים מה שאני למדתי!

קימרה עם איציק ואסף.../images/Emo13.gif

קימרה הקמצנית. חוצמזה, אני כבר ב72% נראה לי, והתחלתי היום עם 45-55%
ובכלל סתם חיפשתי דרופים שווים, לא התאמנתי במפלצות לרמה שלי.

אבל אני שרשרתי לה"י!!!!! ../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif

תפוזבל, תשרשרו אותי בבקשה. >.>

למעלה