ה"י- 26.8

miss_t

New member
WG= work gloves

בדר"כ הם לבנים ולובשים אותם- אפשר לשפר אותם ב5 סקרולים (או יותר כאשר הם בצבעים) ובדר"כ משופרים בכוח התקפה נוסף מה שמעלה לך את הRage של ההתקפה ואתה פוגע חזק יותר. קפיש?

One Minute

New member
עוד כמה דברים

הWORK GLOVES הלבנים הם הכי נפוצים, והWork Gloves הכי שימושיים ועם הכי הרבה סלוטים- Brown Work Gloves, אלה שווים המון. את הלבנים אתה יכול לקבל ע"י האיש ליד הSubway ולייקליס, תמורת 15 ליט'רס ו1.500~ 1.000 מסוס, או לקנות מאנשים בפרי מרקט. [לא שווה הרבה, בערך 45.000 מסוס.] אם יש לך כסף או מימון כספי, אתה מוזמן "לנסות" את מזלך (מומלץ אך ורק על Work gloves לבנים, שהם הסוג הסטנדרטי.) ולקנות סקרולים- Work Gloves atk 60%. הם שווים בטווח ה- 1.500.000~2.000.000 מסוס. (אם אתה לא רוצה לבזבז כסף, אתה כמובן מוזמן לקנות WORK GLOVES מוכנות, לכל מספר ATTK יש כבר את המחיר שלה ולא אכנס לזה.) מסכים עם ליאת. ככל שיש יותר ATK לוורק גלובס, המחיר גם יעלה, אבל אתה תהיה חזק יותר. Work Gloves weapon attack שימושיות אך ורק לקשת, ללוחם ולאססין / באנדיט. כפפות לקוסמים נקראות Yellow work gloves, אבל זה כבר סיפור אחר.

One Minute

New member
היי יעל, לא להתחיל לחוש על ילדים שלמדו אנגלית

רק שנתיים, תודה

TheBigSpy

New member
איפה את רואה

הוא XBOW צריך 3+ STR מהרמה ויש לו 32 והוא רמה 33.. יש מבין?:) חופשי XD

ווינגז

New member
התקדמות../images/Emo11.gif

זה מאתמול והיום, כי התחבר לי
כבר חודשים שלא שיחקתי כ"כ הרבה באותו היום. בבוקר של אתמול עליתי לרמה 48 אחרי שעתיים של אימון. בלילה אתמול והיום עזרתי לספיר [וואו, כמה יעיל
] בכמה קווסטים בעיר החדשה. בזמן שהיא עלתה ל-44% בערך ברמה 71, אני עליתי ל-10% ברמה 48.
אחרי זה נסענו [עפנו, משהו] לאורביס, וסיימתי סוף סוף את Food-Hunting For Moppie III ואת Hughes's Weird Invention בזכותה
היא מכרה לי כמה סקרולים שלא הייתי צריכה, אז נחמד לי.
ספיר - הנה פיל.

את הקווסטים האלה אני שונא../images/Emo87.gif

במיוחד את מופי הכלב שכל הזמן חייב לאכול. פיו.

למעלה