ה"י- 26.8

ה"י + עזרה!!

זה התחיל בפעם הראשונה שהתאמנתי לי בשורי חשמל האלה בעמקי דנג'ן ואז אחרי כמה זמן חשבתי חזרה להנסיס. יצאתי מהמשחק..לאן זה החזיר אותי? לאיפה שהתאמנתי על השורי חשמל.. אחרי כמה שעות זה חזר, רק במשהו אחר..מכרתי לחנות כל מיני בגדים שמצאתי כאשר התאמנתי. ועכשיו אני נכנס..ואני רואה שהבגדים לא נמכרו=/ אבל מכרתי אותם! זה כמו המשחקים שצריך לשמור ובמידה ולא שומרים זה חוזר לשמירה אחרונה שנשמרה... יש למישהו הסבר? אגב, עשיתי פארטי עם סין ודארק נייטית נחמדה
ומצאנו סכיני קרחון מהםXD וזהו בערך תקוע ב40%

sapir aloud555

New member
o_O

הזוי ביותר. קרה לפני חודש ומשהו דבר כזה גם. גרם לרוב שחקני המשחק בBroa וScania לעשות Roll-back אבל הם הודיעו על זה. |:

MR Lordi

New member
יש לי שאלה

איפה נמצאים החתולים והטיפות האלה שבתוך הספר במו לונג? תודה לעונים

תשובה../images/Emo87.gif

במפה הראשונה של הקופים- משהו עם FRAM- תלך למעלה למעלה. אתה תערה מין מערה עם פסלים של החתולים. כנס לזה- והרי לך המבוקשים. אגב- זה במו לונג כמובן.

Robinho1

New member
עם הסין

מכרתי את הסטילי כי הייתי מרושש רק 2mil אז אחרי שמכרתי אותו קניתי 7 atk wg וטובי נוסף, עכשיו אחרוש על הפיקיו רק בשביל סכרולים כדי להחזירו :( כבר הורדתי 1250 1245 xD

619qq619

New member
ה"י 26.8

עליתי מ-65%~83% ואני לבל 73 לא כל כך שחקתי הלכתי לחקור את El Nath ואת העיר החדשה וגיליתי: זאבים עומדים בצבע חום (הרגתי אחד) Yeti חום עיר חדשה: חתולים עם מניפות!!!

ToryMaster

New member
וול

סיימתי קווסט אחד, והמעצבנת נתנה לי עוד אחד
. יעל וספיר סיימו לי קווסט נוסף כפרעליהן
. קצת אחוזים נוספים, משעמם.

One Minute

New member
היית יכולה לבקש עזרה גם ממני ../images/Emo7.gif

דרך אגב, פעם ראשונה שאני רואה אותך מחוברת בגילדה.

ווינגז

New member
Any time../images/Emo23.gif

אם תתחברי שוב, נעזור לך [אני מאמינה שמותר לי לנדב גם את ספיר, כי היא חזרה למוטב
] גם בשאר.

miss_t

New member
../images/Emo45.gif יפה, זה הכי חשוב במשחק. ללמוד לשרוד.

למעלה