ה"י- 26.8

One Minute

New member
../images/Emo99.gif רמה 52 ../images/Emo99.gif

אני טוחן ראש OPQ בכמויות >.>; אין תמונה, כי זה היה בדיוק בחלק שעוברים למעלה באינטרנס

miss_t

New member
התקדמות ../images/Emo3.gif

עשיתי את כל משימות מו-לונג פרט לאחת (שתתבצע ע"י הבעל החמוד שימצא לי את כל עשרת הניירות החסרים). הלכתי עם ניר לKFT והוא סגר משימה של הריגת BLIN. היה חביב אחרי זה זימנו את הגובלינים.היה שווה ביותר. סה"כ התקדמתי ב40% (הולי מולי!), וכרגע אני על 65% בערך.

sapir aloud555

New member
אהה.

4 שעות עם יעל, או בערך משהו כזה. נשאר לי רק קווסט אחד במו לאנג, אז היא החליטה לבוא לעודד אותי (Cheer jump hooray!). ובסוף סיימנו אותו ויצאנו כבר מהעיר הזאת. אח"כ אני עזרתי לה בכל מיני קווסטים חביבים, והיה ממש נחמד~ ווינגז, עשי לי פיל.

ווינגז

New member
את כותבת בה"י?../images/Emo12.gif

זה היה קצת יותר מארבע שעות, אבל מי סופר.

sapir aloud555

New member
סבלנות,

ועידוד של יעל. האמת, בלעדיה אני חושבת שהייתי משאירה את המשימה הזאת לעוד כמה שבועות. אבל ממש רציתי לצאת מהעיר הזאת כבר ולסיים את כל הקווסטים. D:

miss_t

New member
קבלי

על הסבלנות וליעל
על העידוד. גמני צריכה עידודידו

xBovvM4steRx

New member
מצאתי שותף ועליתי 30% ויש לי דמג' סבבה לפנים

וזה לא המקס D: המקס זה 6xx-6xx

miss_t

New member
יפה../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

למה אתה לא מעביר את כל האבנים לmule?

miss_t

New member
ממליצה לך לפתוח לוחם.

יש לו יותר מקום לשמירת חפצים.

One Minute

New member
Mule שווה-

שחקן שכל אחד יכול לפתוח בחשבון אחר (מומלץ יותר, למקרה פריצה) בו מאכסנים חפצים- מגילות, שיקויים, חפצים, כסף וכדומה

One Minute

New member
תלוי

אם זה באותו חשבון (חייב להיות באותו שרת) מומלץ להיעזר בבנק, ולהעביר כל פעם את החפצים שרוצים. אקוונט אחר- נסי להיעזר בחבר/ה שאת סומכת עליו (ראי מושג- ניר, אני בטוח שהוא ישמח לעזור לך) ושמוכן/ה לעזור לך בהעברת הדברים הרצויים.

One Minute

New member
WOW דמג' ממש ממש ממש טוב!

יש לך ציוד משופר או מה? :| כי זה ממש דמג' טוב

xBovvM4steRx

New member
כלום לא משופר D: אני סתם עוד xbow man

אבל אני עכשיו חוסך כסף מנוב טרייד ל8 אטק WG ול15 דקס סאונה D: ונעליים עם 5 דקס לפחות ואז נראה את הדמג' הסוס D:

yonatan519

New member
שאלה

מה זה ה-WG שכולם אומרים אותו? ואיך משיגים אותו וכמה הוא עולה

למעלה