ה"י 26/6

צ ל י ל 8

New member
טוב, המצב הוא כזה ../images/Emo13.gif

אחרי שפתחתי את הקוסמת-קרח, החלטתי לפתוח גם קוסמת-אש ולשחק עם שתיהן (אין מה לעשות, אוהבת קוסמים
) אז אתמול פתחתי דמות נוספת (שוב, לא במקום אלא בנוסף). הקוסמת קרח רמה 36 עדיין הקוסמת אש רמה 45 אחרי שהייתי רק עליה אתמול ושיחקתי ב-CPQ. אז תוסיפו בבקשה גם את Ice Creaminal וגם את FireCriminal אשמח גם להצטרף לגיילד. אני אשחק על שתיהן בעיקרון ואראה עם מי כיף יותר. קל ששתיהן קוסמות כי אז אפשר להעביר ציוד מאחת לשניה. אגב 90% מהאנשים בפורומים בחו"ל מציעים לעלות את ה-SLOW.

אבישי ר

New member
פשש שרון את מזניחה את OhMySweeti!!!

אני אתחיל היום לשחק עם הקלריק שלי שנגיע לפחות לאותו קצב :) אם את שואלת אותי אני לא הייתי מעלה אפילו נקודה אחת ל slow סקיל באמת לא שימושי כל הקוסמים שעד עכשיו היו ב LHC אמרו לי ש slow הם לא השתמשו בו אפילו פעם אחת מאז שהם היו רמות 70 80...

צ ל י ל 8

New member
אז לי אומרים שSLOW שימושי על מפלצות

שאי אפשר להקפיא אותם. העניין הוא שגם אם אני אמקסס את הסקיל השני של הקרח, הוא ממילא מיד מתחלף בסקיל דומה לעבודה שלישית. אז לא עדיף כבר סקיל שאולי כן יהיה שימושי?

צ ל י ל 8

New member
אגב, לגבי ה-BM, אין לי הרבה זמן פנוי השבוע

(התחננתי לירדן שיעזור לי לעלות את הקוסמת אש רמות
). אולי אני אחזור אליה אחרי הכאוס. נשבר לי ממש מ-LHC ואין שום מקום אחר. בלילה אני עדיין פותחת חנות בווינדיה כי יש לי דברים למכור. לא יודעת מה קורה ב-FM, אבל נורא קשה למכור דברים משום מה.

אבישי ר

New member
אם זה ההתלבטות בין שני הסקילים האלה

אז כן אני הייתי בוחר slow אבל עדיין זה לא סקיל הכי שימושי כי כל מפלצת לא לוקח לך שנה להרוג אלא כמה שניות וזהו...

שרון, זו ממש טעות להעלות את סלואו

כסקיל עדיף על CB או משהו כזה. אבל אם את רוצה...
אני אוסיף את הדמות.

צ ל י ל 8

New member
קראתי עוד קצת על SLOW ו :

כולם משבחים אותו, אבל כעזר לבוסים ול-LHC. השאלה שלי היא: ב-JUMP מקבלים SP RESET, נכון? אם כן, אני משערת שסלוואו בהחלט יהיה מיותר לי כרגע כי לא ממש נראה לי שאני אגיע לרמה 110 עד הג'אמפ. אולי אחרי הג'אמפ דברים ייראו אחרת. זה לא נראה כ"כ משנה כרגע כי יש את הג'אמפ באופק. עדיף לי בתור דמות ברמה נמוכה כרגע להתמקד בסקילים התקפיים. תודה רבה רבה לוטן

שיהיה לך בהצלחה עם זה, אבל אני עדיין

לא רואה איך סלואו יעזור לך...אז הוא יאט קצת את המפלצת. ו...?
אבל נו, דמות שלך לא שלי.
BTW קיבלתי אתמול מקווסט בNLC שרביט לרמה 43, אם את מעוניינת, תודיעי לי במשחק.

צ ל י ל 8

New member
בטח מעוניינת ../images/Emo9.gif כל דבר הכי נובי יעזור לי

אני כבר מתכננת ללכת לכל מיני מפלצות שמפילות את מה שאני צריכה
ככה זה כשאין ממש מימון. מישהו חמוד ב-CPQ נתן לי עגילים לרמה 25 עם 3 שורות: +3INT ו-+1LUK. שמתי עליהם מגילה של 100% ל-HP שאני אפילו לא זוכרת איך קיבלתי, אז זה נחמד. וקניתי ממישהו גלימה לרמה 38 במחיר מציאה של 3K
גלימה נקיה עם +4 INT, אבל זה היה יותר טוב ממה שהיה לי ממילא.

צ ל י ל 8

New member
לא, לא גלימה, התכוונתי אוברול

אני אשמח לגלימה כלשהי ממישהו לרמה 40+ לא אכפת לי אפילו נקיה.

ככה זה בהתחלה

מסתדרים מתרומות של אנשים/דרופים, וזהו. אבל אני בטוחה שהמצב יהיה הרבה יותר טוב בשבילך ברמות גבוהות! :)

צ ל י ל 8

New member
אינשאללה, חבל שאין לי זמן השבוע כמעט בכלל

אם אני מחוברת בבוקר, זה בטח הבן שלי, כך שוויספרים אליו יעזרו
מחר ומחרתיים יש מסיבת סיום לבת שלי, כך שאם אני אתחבר זה יהיה בשעות הלילה. אבל מה שבטוח זה שכרגע אני נהנית מהקוסמות החדשות שלי ומכירה אנשים נחמדים חדשים
80% מהכיף במייפל זה האנשים שמכירים בדרך.

../images/Emo45.gifברור

להתאמן זה לא כיף בכלל, החלק הכיף במשחק זה להכיר אנשים טובים. :)

מצבניק

New member
אני מסכים שרון.

אה וכן! יש לי בשבילך גלימה נקייה וחמודה. אהיה בערב.

צ ל י ל 8

New member
ממילא יגיע הג'אמפ עוד חצי שנה....

נתקן מה שנהרוס. בקרח, אני לא אעלה סלוואו. באש כן.

ככה עדיף לדעתי. :)

אני מניחה שקוסמי-אש מרגישים שזה יותר חיוני להם כי אין להם קולד בים שיעצור את המפלצות.

למעלה