ה"י 26/6

spongbob

New member
../images/Emo110.gifאם את תוקפת עם קרח

מפלצת שלא רגישה לקרח (כל EL-NATH) ועוד כמה חברים, אז הדמג' שהיה אמור להיות ירד בבערך 50% כי תקפת מפלצת שחזקה על קרח, אותו דבר לגבי קוסמי אש. דוגמא: את קוסמת קרח ותוקפת עם סקיל קרח (CB) נגיד, יטי גוניור או פפה גוניור אז אם על מפלצת באותה רמה שלא חזקה כנגד קרח היית עושה 6K מכה, על המפלצות שחזקות כנגד קרח היית מורידה בערך 2.5-3K... בגלל זה אני חושב גם שעדיף ברקים, יש מעט מאוד מפלצות שחזקות עליהם.

צ ל י ל 8

New member
ההתקפה העיקרית שלי כרגע בעבודה שניה היא ברקים

ודווקא הסלואו שהיה עליו ויכוח מתמקסס על חשבון הקרח של עבודה שניה. כך שזה אחלה לגבי מה שאמרת. תודה על ההארה.

btekx

New member
או משתמש בסקיל מאפס אלמנט... ואז אפשר קרח...

רק שזה לא יוכל להקפיא, (אבל לא מוריד דמג'...)

IceFever

New member
אני חושב שהכל עניין של סדר עדיפויות

אם את חושבת שתעלי מהר ולא תזדקקי לקולד ביים אז עדיף לך להעלות בסלואו למרות שאני סקפטי לגבי מידת השימושיות שלו לקוסמי קרח. לגבי קוסמי אש אני חושב שהרוב מעלים בסלואו.

צ ל י ל 8

New member
מי שמכיר אותי יודע שאם אני דבקה בדמות מסויימת

אני הולכת איתה עד הסוף (וככה קרה שדווקא קוסמת האש שלי עלתה יותר מהקרח). השבוע לא יהיה לי זמן, ובקרוב לא אהיה בארץ כ-3 שבועות, אז לא אעלה כ"כ מהר ל-120 נגיד. אבל אם אוהב את הדמות היא תגיע גבוה. סביר להניח שקוסמי אש מזדקקים יותר לסלואו כי אין להם את יכולת ההקפאה. בפורומים בחו"ל כותבים שהסלואו מאוד מאוד שימושי (אגב גם לקוסמי קרח) בבוסים כמו פאפ וכאלה. ב SLOW VS COLD BEAM, הסלואוו ניצח 88%. זה ממש רוב מוחלט, אז אני לא יודעת..... שוב, ה-CB מוחלף בסקיל עבודה שלישית, כך שגם הוא הופך ללא יעיל. סלואו לא מתחלף בכלום. הוא קיים ואי אפשר להמיר אותו במשהו אחר. ואל תשכח שיש מפלצות שלא רגישות לקרח ואי אפשר להקפיא אותם, ואז בא סלואו במקומו. אלה דברים שאני לא אומרת מניסיון כמובן, אלא רק מקריאה במקומות אחרים.

Hasselblad

New member
לדעתי

פעם אנשים היו חושבים פחות על הטווח הרחוק כי הוא באמת היה רחוק. היון אנשים כבר בעבודה ראשונה חושבים על עבודה רביעית ורמות גבוהות כי זה לא כל כך רחוק. לדעתי השיקול של לשים נקודות ב SLOW הוא שיקול עם ראיה לטווח הרחוק ואולי לא מתאים לכולם אבל בהחלק שווה לשקול את זה. זה בדיוק כמו שברמות הנמוכות עדיף ציוד עם + סטטים ולא עם % סטטים ועדיין אנשים ישקיעו בציוד % בגלל מחשבה על הטווח הרחוק יותר. אני לדוגמא על הפיראטית שלי לא השקעתי אפילו ב WG בגלל הידיעה שברמה גבוהה יותר אעדיף כפפה שיש בה אחוזים.

spongbob

New member
../images/Emo110.gifאני הייתי הולך על SLOW גם...

בקוסם קרח שלי העליתי בCB, תאכלס סתם סקיל, הוא סקיל התקפי והכל אבל עד רמה 70 לא נראה לי שממש תלכי לבוסים, כן? בכל מקרה, בעבודה שלשית יש כ"כ הרבה סקילים שמחליפים אותו, יש את הפיה עם הקרח, יש ברקים, יש חץ משולב.... מה גם, לכל אורך העבודה השנייה אני לא זוכר שממש השתמשתי בקולד בים, בימינו מי תוקף אחד אחד? תשקיעי בברקים ובסלואו, שהברקים יהיו המתקפה העיקרית שלך עד עבודה שלישית (שזה לא כ"כ קשה להגיע אלייה) זוהי דעתי.

מ י ל ר

New member
לא משתמשים אחרי ה-BB בחץ משולב

משתמשים בטאנדר ספיר ובכלל הבנתי שבג'אמפ מבטלים את החץ משולב ובמקומו יעבור האייס דימון. חשוב לציין שלחץ משולב יש אחלה אנימציה!

מ י ל ר

New member
למה מה אמרתי שמצחיק?

אמרתי לך בבילד לעלות בטאנדר ספיר, וממה שראיתי זה מה שעשית, אז מה הבעיה?

למעלה