ה"י 26.5.11

miss_t

New member
עוד אחד קצת לפני- אבל יותר יפה

חשבתי שהPQ הזה נותן משהו- אבל מסתבר שרק קופסאות כאלו לקוסמים- ומהם יצא לי פעם אחת כובע ופעם אחת EXLIER

מ י ל ר

New member
אה יפה לך דרקון PQ

הבוס זרק חול לעיניים של סיוון, אז מהר תקפתי בשביל להציל אותה! בזמן שסיוון ניקתה את העיניים וזה, אני עשיתי עליו סולו. אולי סיוון עזרה קצת. (אולי)

נושיfay

New member
../images/Emo48.gif../images/Emo210.gif|פטריה|ללא ספק היה כיף=]

ואלך לנסות שוב כשהדמג' שלי ישתפר..=] ואמרתי לך שדראגון PQ זה ממש בזבוז שיקויים אין שם שום דבר מועיל ואם את מתה את מאבדת 5%EXP ובסוף הייתי ממש מיואשת אז פרשתי ממייפל. אני צריכה לחרוש על לודי דאנג'ן בשביל כמה ספרי סקילים.

Hasselblad

New member
אפשר לקבל דברים ממש שווים מהפיקיו הזה

בעיקר קוסמים ולוחמים למרות שגם לשאר העבודות יש דברים לא רעים. ולגבי הסקילים ששאלת אותי שני הסקילים שאת הכי הכי צריכה לדאוג לגביהם והם גם לצערך הכי יקרים זה boomerangstep שהוא יהיה הסקיל תקיפה העיקרי שלך. ו shadowshifter שהוא הסקיל הגנה הכי חשוב. האחרים לא דחופים כל כך. וגם לא נדירים כל כך. יש עוד סקיל תקיפה דיי חשוב אבל אפשר להגיד שהוא יותר מותרות מהבומרנג וזה המתנקש.

נושיfay

New member
../images/Emo48.gif../images/Emo210.gif|פטריה|

אבל הסיכוי שיצא מהPQ הזה משהו טוב לא שווה את כל השיקויים שהוא מבזבז..:S הבנתי. ידיד שלי השיג לי את שלושת הסקילים האלה ברמה 30. נשאר לחרוש על לודי בשביל הסקילים ברמה 20. =]

למעלה