ה"י 25/8

../images/Emo41.gif ה"י 25/8 ../images/Emo41.gif

אתמול עליתי 170% מלאים. הייתי רמה 118 עם 0%. חבר טוב שהוא ARCH MAGE אימן אותי ב NEWTIES. הוא אמר שהוא יהיה לפחות 3 שעות, אז קניתי X2
. ב-4 השעות האלה עליתי 140%. בסופו של דבר הוא נשאר עוד שעתיים נוספות
שקיבלתי בהם עוד 30%. כלומר, אני רמה 119 עם 70%
עוד 30% לבישופ F555555555555555

Guid

New member
רמה 35! ^___^

ועכשיו אני משתמש בקשת המשודרגת החדשה עם ה61 אטק שיש לי! והיא גם מהירה אז התקיפה שלי מהירה הרבה יותר!! ועכשיו ממש כיף לי עם ההאנטר! XD ואני מתלהב כמו ילדה בת 12, אבל אתם חייבים להבין שעם הארצ`ר הזה סבלתי עד רמה 30... ^^`` אבל זה כ``כ שווה את זה! ועם כל השיפורים והרמות שעליתי, אני עדיין עני בטירוף! רק 80k... אני עדיין עם בגדים לרמה 25, לול XD. ומזל``ט, לידע כללי, את ממש קרובה לבישופ! D:

icy woman

New member
אני יכולה לעזור ../images/Emo9.gif

בני נטש את ההאנטר שלו שהוא ברמה 37. אם אתה בברה, יש לי עבורך חיצים (אלו שקונים בלודי ובשואה),) , בגדים, כובע ונראה מה עוד.

Guid

New member
אני בווינדיה... T___T

תודה על הרצון הטוב, בכל מקרה~ D:

חחחחחח היו לי 10 סטים של חצים....

מכרתי את כולם חוץ מאחד XD והוא לא נגמר לעולם XD מרמה 43 עם אותו הסט XDXDXDXDXD

eboy10

New member
זה רק אני או שהיה לך איזה שבוע (יותר) עצירה

ופתאום חזרת? מזל טוב! מרוב התרגשות קצת התבלבלת בתאריך אבל לגיטימי..

spongbob

New member
../images/Emo110.gif ../images/Emo49.gif../images/Emo140.gif

כמה נקודות היו לך בstr ו בdex? נכון שמרגישים הבדל? יאללה עוד 8 רמות לעבודה שלישית

ווינגז

New member
היו לי 5 STR ו-4 DEX

לא יודעת, לא מרגישה הבדל משמעותי, אולי אני סתם לא שמה לב. כן, אני מתקרבת או משהו
תודה!

Hasselblad

New member
מזל טוב

אין לנו אינטרנט בבית עד שהייתי בסוג של חופש (עם שקדים ממש גדולים) אז גם לא יכולתי לשחק, ועכשיו אני כותבת את ההודעה הזאת דרך הפלאפון נקווה שיעבוד.

Hasselblad

New member
"מלא דברים לא חינוכיים שאסור להגיד"

זה כל מה שיש לי להגיד על בזק...... יחי שובו של האינטרנט אחרי המון שעות קרינה עם בזק על הקו.

spongbob

New member
../images/Emo110.gif אויש לגמריי..

משהו שהם צריכים לעשות בפחות מ-10 דקות טוחנים אותך שעה פלוס.. קקות |עוד שלל קללות נמרצות ולא חינוכיות על בזק|

Hasselblad

New member
הכי עצוב

שאני עוד הצלחתי לשמור על איפוק מסויים גם אחרי 5 שעות שיחות טלפון לא נגמרות ואחד העובדים שלהם קילל אותי! אתם מאמינים?!?! הוא מניח את השפורפרת ואני שומעת אותו מקלל.....פשוט לא יאומן!

spongbob

New member
../images/Emo110.gifרציני!? יאו! שאני מדבר איתם

אם זה אורך יותר מחצי שעה אני מתחיל לדבר ביותר בוטות
יאללה אין לי עצבים לגזלנים האלה
אגב, מה הוא אמר? משהו חמור כזה או לדגומא "מפגרת" או משהו בסגינון?
סתם מסקרן אותי...

Hasselblad

New member
הוא קילל בערבית.....

זה לא שלקחתי את זה אישית... אבל אחרי שעברו יותר מ 20 שעות ללא אינטרנט, כבר שמחתי שהוא קילל כי לי היתה סיבה ממש ממש ממש טובה להיות עצבנית על בזק!

למעלה