ה"י 24.7

מ י ל ר

New member
חחח אני יודע שאני נוב

אבל הבעיה שאני עושה דברים בלי לשאול ואחר כך מצטער על זה... את הטעות הזאת יקח לי זמן לתקן כי עכשיו אני צריך לעלות רמות ולהחזיר לעצמי את הסקיל שכבר היה לי, מ-21 נקודות ניהיה 9 או 11 לא זוכר...

מ י ל ר

New member
אה אני כבר לא רמה 96...

אני כבר 97 כוחותיו המופלאות של דאבל EXP איוון בתור party.

בכל מקרה: אני צריך לעשות וידוי חטאים

עמדתי לעלות לרמה 31 (בלי קידום עבודה אפילו) אז עצבנתי את המנהיג כדי שיוציא אותי מהפארטי (משהוא חדש אני נשאר אבל לא חולק EXP או (וזה הקטע החשוב-) !דרופים! ) אוקי אז היינו בשלב הלפני אחרון אני ברמה 30 ו96%
אני יודע שאם נסיים את שני השלבים האלה אני לא יעלה רמה אבל בטח יפספס את הסיכוי שלי לנעליים
אז כשהוא הוציא אותי ירדתי מהחביות ונתתי להם לעשות
כשניהיה קליר אני כבר הייתי עם בוסטר ושיקוי 12 ATT והלכתי מהר להרוג את הסלים(אני היחידי שהיה דואל בלייד אז לא היה להם סיכוי כי כל שאר העבודות חלשות לעומתו
) ואזנפלו הנעליים ובגלל שהם לא איתי בפארטי ואני הרגתי הם היו שלי
ואז כדי שהם לא יסימו את ה- PQ(הייתי די מעוצבן
) לקחתי גם את ה- PASS והתנתקתי
(שוב הריגה שלי....) אני מרגיש ממש טוב עם זה שהשגתי נעיים ובגלל זה אני מרגיש רע.....
אוקי התוודתי.....

Hawkgirl

New member
וכמובן תמונה לרמה 120 3>

אני עכשיו תקועה בלהשיג Cold Heart Of A Wolf... אני כבר מעל 3 שעות מנסה למצוא, ושעתיים עם 2x drop וכלום... יש למישו עצות? S:

Annnnnn15

New member
ואאו 120!! מזלטובD:

אני כבר שבוע מנסה לעלות ל70, ופשוט המשחק נתקע כל 5 דק' ואני מתה, זה כ''כ מתסכל
וגם אם זה לא נתקע, זה זז כ''כ לאט שעד שיש לי דאבל אקספי הוא מתבזבז סתם..

Hawkgirl

New member
באסה :D

מהרגע שנקסון הוציא את הפאץ' החדש עבר לי הלאג. זה למה אני תמיד אומרת שזה קשור במשחק ולא במהירות הגלישה =.=" תמיד הלאג אצלי משתנה אחרי כל פאץ'. לפעמים לטובה, ולפעמים לרעה :\

spongbob

New member
../images/Emo110.gifמזל טוב!! ../images/Emo6.gif

עכשיו מתחיל הכיף! הגוש קרח הזה מעצבן ברמות על... לקח לי משהו כמו שעתיים בערך להשיג אותו... הייתי על סף יאוש, החזקתי מפה של נרסט טאון ואמרתי "אם לא נופל לי אני הולך מפה!" ופום, נפל! *-* העצה שלי היא פשוט המון סבלנות ואולי לבקש מחבר שיבוא לעזור לך... באיזה סרבר את?

Hawkgirl

New member
לקח לי שעה מהרגע שפרסמתי את ההודעה

למצוא את הקרח הזה! וידיד עזר לי לחפש! D: מצאתי בזמן שהייתי על 4x drop! אז עכשיו השגתי לי בליזארד וגם ice demon! אני עדיין מנסה להבין איך להשיג ifrit.. אבל אני מניחה שזה לא כזה דחוף.. עדיף קודם לעלות עוד רמות כדי שיהיה בכלל נקודות להוסיף לסקילים XD

למעלה