ה"י 24.7

Macbook

New member
../images/Emo41.gifה"י 24.7 ../images/Emo41.gif

שרשרו לפה את ההתקדמות היומית שלכם...

Macbook

New member
הבליזארד שלי ממוקסס כעת 3>

אז היום שיעמם לי והייתי במייפל, ודיי חפרתי לאנשים על הבליזארד 30 שאני כל כך רוצה, ובסוף לפני איזה שעה וחצי בערך חבר עשה לי צ'אט ואמר שהוא מצא אחד ב40 מיל. אז רצתי לחנות וקניתי ישר לפני שהבן אדם השני בא לקנות אותו, והוא התחיל לצעוק עליי שבזבזתי לו ינשוף וזה חחחחח ושאני חייב לו 7 מיל. קיצר, ישר בלי אפילו להתמהמה קניתי את הסקיל בוק מהחנות והפעלתי אותו XD והוא עבד! אחרי שנכשל לי פעמיים, השלישי עבד! 3> קיצר, הדמג' שלי השתפר במלא! לפחות ב20K. עכשיו המטרות הבאות שלי זה MW20 ואלמנטל וואנד 8~

Macbook

New member
והנה הדמג' החדש שלי בRoad to Oblivion 1../images/Emo26.gif

כל המפלצות באיזור של Oblivion חלשות לקרח, ועם בליזארד 15 עשיתי עליהם 95K מקסימום.

btekx

New member
מזל טוב

חבל שהפאץ בעתיד יגיע "big bang" שככה מכעת כול סקילים שמחסלי 15 מפלצות (ג'ינסיס, מטמור ובילארד וכמובן גם כול קוסמים אחרים כמו אוון וקוסם קרב) יהיה עם זמן, כלומר אחרי שהפעלת סקיל צריך לחכות כחצי דקה-דקה (לא זוכר) ותוכל להתשתמש שוב...

Macbook

New member
אני יודע

את האמת שיש לי 30 נקודות גם בChain Lightning, שזה סקיל שיחזקו אותו ככה שאין לי בעיות. אבל בינתיים, עד שיגיע הפאץ' הזה, רציתי שיהיה לי בליזארד, כי עד אז זה הסקיל שבו אני משתמש כדי להתאמן - ואף אחד לא יודע מתי זה יגיע לגלובל... בכל מקרה, יגיע שלב שבו אני אצטרך לקנות Elemental Wand 8 שיהיה שימושי במיוחד אחרי הפאץ' (זה שרביט לברקים), ואני מקווה שאני אצליח להשיג אותו עד אז.

מ י ל ר

New member
איך זה בעצם עובד?

בסקיל הזה אתה לא פשוט עולה רמה ושם שם 3 נקודות?

Macbook

New member
אז ככה...

בעבודה רביעית הדברים משתנים. אתה לא מקבל את הסקילים שלך ישר. בעבודה רביעית אתה משיג את הסקילים שלך לבד. את הסקילים הבסיסיים מרמה 1 עד 10 אתה משיג מקווסטים שתקבל עם עלייתך לעבודה רביעית. כשאתה תשיג למשל את הסקיל Blizzard, או Chain Lightning, אתה תקבל את הסקיל ותוכל לשים בו נקודות עד רמה 10. בשביל למקסס אותו לגמרי, תצטרך לקנות ספרים של רמות 20 ו30. את הספרים האלה אתה יכול להשיג בדרך כלל מבוסים כמו הורנטייל וזאקום.

Hasselblad

New member
למרות שכבר אמרתי במשחק

מזל טוב!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! תתחדש על הבליזארד!

מ י ל ר

New member
התקדמות יומית: עליתי רמה, עכשיו אני 96.

וקניתי מגילה במיליון והיא עבדה, ככה שבסטאף יש עכשיו 113 מ.אטטק ו-1 אינט. בנוסף קניתי בחצי מיליון בגד של רמה 88 (כמו שלך) אבל בצבע אדום! ת׳אמת אני מתלהב מהצבעים החדשים של השחקן שלי :) וזהו, שחקתי היום עם נעמה (פעם ראשונה שאני מתאמן עם מישהו מהפורום) והיא עזרה לי לחסל 2000 מפלצות, תודה רבה נעמה! ואז הבנתי שאין לי מה לחפש שם (שם: tot) וחזרתי לקרנינג; לראות הרבה גנבים עם 2 חרבות, שאגב, יש עכשיו גישה ל-fm מקרנינג, מאוד שימושי! ובטח אני אחזור לגלאופרה... אין ברירה אחרת. אגב, בעזרת ה-sp ריסט, לקחתי נקודות מה-amp ושמתי בסיל, ה-amp שתה אותי בשוקויים... שמים לב לרמה שירדה לי והתחלשתי, אבל לא נורא זה סקיל שבעתיד יחזור להיות כמו שהיה. עוד 3 נקודות והסקיל יהיה ממוקסס.

חחח מזל טוב אסף../images/Emo8.gif

האמת היא שזה מזל שהצטרפו אלינו עוד 2 אחרת אין מצב שהייתי מסיימת איתך גם את הקווסט השני של הנזירים עם המתלמדים, אני בעצמי עשיתי את הקווסט הזה השבוע ואם לא עזרתו של טל אין מצב שהייתי מצליחה
ומה שניסיתי להגיד לך ולא כ"כ הבנת אותי, אם אתה תקוע באמצע ויש לך מכל צד מפלצת או שתיים, אתה יכול פשוט להשתמש בטלפורט שלך כדי לזוז הצידה מהם ואז לרדת על הסולם ולקרוא לעזרה, או לפחות לקחת שיקויי שלא תמות ואז לנסות שוב

Don Nirtin

New member
אסף. זה היה הדבר הכי מטופש ששמעתיי אבר.../images/Emo87.gif

כן, זה סקיל ששותה הרבה MP, אבל- הוא נותן לך MAGIC ATTACK ותוספת לכוח והדמג' שלך. הסייל חסר שימוש עד רמה 110+ לפחות. זה פשוט לא מובן הדבר הזה. לא.

מ י ל ר

New member
כן רק עכשיו אני יודע שזה היה טעות

חשבתי שזה לא הכי שימושי שבעולם ולא נורא אם אני אוריד מזה נקודות מה שקרה זה שאני חלש משמעותית! ואין לי יותר SP ריסט והסיל זה לא מה שחשבתי, הוא לא גורם לזה שמפלצות לא יגעו בך, זה רק גורם לשזה שהם לא יתקפו אותך בכוח קסם (יריה?) במידה שיש להם. נגיד בגלאופרה אני מפעיל את זה והמפלצות לא יורות עלי.. אבל אני גם מקפיא אותם 0: כן זה אכן היה דיי טעות... יקח לי דיי הרבה זמן להשלים את הטעות הזאת.

Don Nirtin

New member
אסף יקירי.........../images/Emo87.gif

אפשר להגיד את זה?
..................... אתה נוב!
וכשאמרנו את זה- פעם הבאה תשאל אותי במשחק לפני שאתה אפילו נוגע בזה. עכשיו אתה משלם על הטעות הזו. תאמין לי- אני ורועי שנינו קוסמי קרח ואנחנו יודעים על מה אנחנו מדברים. סייל כן יעיל- אבל החל מ110+ ואילך. ברמה 90+ זה יעיל בערך כמו קונדום שננקב....... הבנת את הפואנטה.

למעלה