ה"י 24.6

Gen3siS

New member
../images/Emo41.gifה"י 24.6 ../images/Emo41.gif

אה אין!!!!!! אוף אפשר שיחזור כבר? מישהו יכול להחזיר? b>server online pay good -.- בכל מקרה אני 82 [או 83?] בקרוב יהיה לי את הKAGE הנחמד ופתחתי בסוף את הBRAWLER המיוחל
תוהה אם לעשות אותו DEXLESS

Hasselblad

New member
כמה אתה משלם?

תכלס יצא דיי מבאס... יום שישי ובדיוק כל היום שלנו... השעות הכי הכי הפוכות שאפשר. אבל לא נורא שטויות. לגבי הדקסלס דעתי היא כן, פעם לפני עידן הפוטנציאל הייתה לי תאוריה שלמה ומגובשת למה אין טעם להיות דקסלס אבל היום אני דווקא תומכת בזה, בעיקר שדקסלס זה הרבה יותר קל מסטרלס.

Gen3siS

New member
פשוט עניין של חפצים לא?

להשקיע את כל הנקודות בSTR, ופשוט להשיג חפצים שמוסיפים DEX וACC.....

Hasselblad

New member
פלוס מינוס כן

לצערי אין לי מושג מה הפורמולה של ACC ביחס לדקס מאז ה BB ורגע ממש אין לי זמן לבדוק אבל אם יהיה לי בערב או מחר אנסה לחקור קצת. בעיקרון מה שאני עושה זה לבדוק כמה מקסימום דקס אני אצטרך בשביל ללבוש את החפץ מחשבת כמה דקס אני יכולה להשיג מחפצים משלימה ב AP את המינימום שאפשר וכל השאר לשים ב STR. כל אחד צריך לדעת לחשב איזה ציוד הוא יוכל להרשות לעצמו ולפי זה להשלים עם AP. נגיד דברים כמו שרשרת זאקום הלמט טבעות וכו' אלה דברים שהיום בקלות מאוד מאפשרים לך להיות דקסלס אפילו בלי להשלים בחפצים מסוקרלים.

אבישי ר

New member
היו לי לי הלילה מכירות טובות בחנות

השגתי הלילה 90M, סכום מעולה מכסה לי את רוב הדברים שקניתי לאראן שאני אפתח.

אין לי כבר מה למכור בחנות.../images/Emo12.gif

באסה. מכרתי את הכל. אני צריכה לחפש דברים טובים למכירה...יש המלצות למקומות עם דרופים שווים? [לא אכפת לי מהדרופ רייט...יש לי זמן
]

אבישי ר

New member
הנה כמה שיטות מאוד טובות שאני מכיר

אני מוכר Eyes of fire (האבנים שמזמנים את הזאקום) שאני מקבל בסך הכל 40M מהם בלילה את יכולה לעשות ביום את המשימות האלה 3 פעמים כל פעם שאת מסיימת את מקבלת 5 אבנים אז בסך הכל 15 אבנים שאני מוכר ב 2M (אבל אני עושה את זה עם שתי דמויות) את צריכה גם לקנות כל פעם 90 שיני זומבים שזה 100K כל אחד בוינדיה זה נמכר לפעמיים 5 דקות אחרי שאני שם את זה בחנות אבל בשביל זה את צריכה לדעת לעשות את משימת הקפיצה טוב וגם המון המון סבלנות זה באמת לעשות כסף בקלות יש מישהו מהגילד שלי שהרוויח יותר מביליון על ידי מכירת מגילות של מגדל אורביס בשביל זה את צריכה כמה מיולים רמות 30+ בגלל שאת יכולה לעשות את זה פעם אחת ביום ואת מקבלת רק 5 מגילות כל פעם שאת מסיימת הם נמכרים בקלות 500K כל אחד בוינדיה

לולולול, את הקפיצה לא עשיתי בעצמי

אין שום סיכוי שאני אנסה את זה שוב. תודה על כל ההצעות אבל התכוונתי לדרופים שווים של מפלצות. :) ספרי סקילים וכו'

אבישי ר

New member
מי שעשה את זה הוא חרשן אמיתי

שרון יכולה להעיד על זה
וגם ממה שהבנתי הוא עושה את זה כל יום עם 7 דמויות

צ ל י ל 8

New member
קפץ לי, אסף בשמנים שהרבה לפני ה-BB

לבחור היה הירו ברמה ממש גבוהה אז. הוא חרש על הגוביז עם X2 דרופ במשך חודש שלם, והשיג 1ביל שפעם זה היה הון עתק. הוא היה הין יחידי הסגולה אני חושבת שהיה לו WG עם 15 אטק. אני מדברת איתך על הזמנים לפני 3 שנים בערך. אני לא מתפלאה על הבחור זהה בשום דבר. עניין של התמדה וכח רצון.

למעלה