ה"י 24.12

Macbook

New member
לפיי ביי קאש?

רוב הפורום משתמש בהם בשביל לשלוח כסף לחו"ל, אני בין היחידים פה שמשתמשים במאני בוקרס.. אז אין לי שום מושג לגבי השירות של מאני בוקרס, אבל לא אמורה להיות בעיה. תהליך האישור הוא כזה: את נרשמת אליהם, הם מורידים לך 0-3$ מהחשבון, את צריכה לדעת את הסכום המדוייק ולכן כדאי להתקשר לחברת האשראי ולשאול, אחרי זה את פשוט הולכת לפיי ביי קאש דרך האתר של נקסון, ממלאת טופס (לאחר בחירה בשיטה של מאני בוקרז), אחר כך הם מפנים אותך וזה מעביר את הסכום הנדרש.

אם כבר מדברים על קאש,

אני שונאת, מאוד, מאוד, מאוד, מאוד, מאוד, ממממממאאאאאאאוווווווווודדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדד את USPS ולמי אכפת מהכריסמס שיעשו ת'עבודה שלהם מהר אוף איתם!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11111111 חוץ מזה, שהם לא מעדכנים את האתר שלהם וזה ממש בלתי נסבל.

Don Nirtin

New member
רמה 118../images/Emo87.gif

עוד שניים. סורי אין תמונה- המשחק הפסיק לשמור תמונות מהSCROLL LOCK.

yonVata

New member
נצחנו המלחמה!!!!

לפני שנה בדיוק! הקפצתי לעופרת יצוקה שבאמתחתי בערך 700 פירורי שלג, מיותר לציין שחזרתי מהמבצע אחרי שנגמר איוונט נגמר, ומאז במשך שנה שלמה אכלתי את עצמי בכל פעם שראיתי מישהו עם כסא קרח!...) היום, אחרי שנה שלמה בעזרתם האדיבה של טל, איציק, ניר (אח של איציק), ונעמה (שאספה אבל לא הספיקה להביא לי) השגתי לעצמי סוףסוף כסא קרח!!! נצחנו את הטירור!!!!.... חוצמזה, עליתי לרמה 57 היום בדאבל, עשיתי APQ עם טל, לוטן וואל, וקיבלתי 2 (!!!) תפוחים!!!! מגניב לי
יאללה, מספיק ליום אחד

miss_t

New member
../images/Emo45.gif

ואו, סחטיין על APQ, איך מסתדרים? אני רואה שלקחתם צעד- אתה ואל וגם לוטן והחלטתם ללכת על זה בלי לפחד יותר מידי. הבנתם שפשוט צריך שחקנים לAPQ! כי הרבה מאוד עצלנים ולא מגיעים בכלל. טל סחטיין על העזרה בAPQ. תביאו תמונות בפעם הבאה

spongbob

New member
../images/Emo110.gifהיי!

יש לי טונות של קרח, אני מחפש אנשים להביא להם, אני יכול לממן לך כיסא, רוצה?

spongbob

New member
../images/Emo110.gifיש מספיק בשביל כולם ../images/Emo6.gif

איציק וניר פ - איסוף שלג בע"מ

למעלה