ה"י 22.6

ReallyWrong

New member
לא יודעת לגביי הקורדינציה, אבל אני כותבת מהר

תמיד אנשים מתחרפנים ממני

deisy

New member
../images/Emo47.gif../images/Emo99.gif

סחת'ן עליך יקירתי! מגניב לגמרי!!!

Don Nirtin

New member
זה באמת ה-מקום להיות שם../images/Emo87.gif

בעיקר כי המפלצות אש חלשות לרעל. ובלי קשר, גם לקוסמי קרח יש מה לעשות שם.....

ReallyWrong

New member
או אמ ג'י איזו תמונה יפה

למישהו יש אוברול ל88? =) (ואמרתי לה "thats a nice smile" כי היא עשתה F7
)

כה,טעיתי במקש. ../images/Emo7.gif../images/Emo219.gif

[להסבר-אם לא ידעת,מקשי הF שלי מתים,אין לי מושג למה.
אז,העברתי את האייקונים למקשים שאני לא משתמשת בהם,והF7 שלך צמוד ל,צחוק הזה,שכחתי את המספר הרגיל,נו. וחשוך פה כרגע,ככה שלא ראיתי על מה אני לוחצת.
] פפט תתעלמו משיערי המכוער. לנעה יש דמות יפה~ D:

deisy

New member
כזה שיער היה לי פעם ../images/Emo3.gif

קבלי
ופשוט תשארי עם הכובע כל הזמן
ואגב, את הזנבות של החתולים אפשר להחליף בexchange quest באורביס... יוצאים דברים נחמדים ושיקויים... ועל כל החלפה את מקבלת 400 אקספי אם אני לא טועה...

../images/Emo24.gif../images/Emo219.gif

הבעיה עם הכובע,זה שאני נראית עוד יותר גרוע ככה.
החלטתי להראות לעולם את השיער המזעזע,עד שאני אקבל את הנקסון קאש המעצבן ואחליף.

עליתי ל47...../images/Emo9.gif../images/Emo219.gif

ובכן,הייתי בבוקר בCPQים גרועים,CPQים עם אנשים שמבטיחים טרייד ווין וברגע שאנחנו אמורים לנצח,לא נותנים לנצח,וCPQים שאנשים יוצאים מהם אחרי חצי שניה. אחרי 50% החלטתי לעוף משם,כי זה מעצבן,ולעלות את ההמשך בעצמי. אז,החלטתי ללכת לסאקורה סליונס באמוריה [כן כן,לשם!] ו,אמנם לקח לי את כל שאר היום לעלות,אבל זה הרגיש לי נורא מהר וכיף לי להרוג שם. גם אם זה איטי מאוד. וגם איזה נוב מעצבן שביקשתי ממנו לשנות צ'אנל כי הוא KS מעצבן שאמר לי לא,עצבן אותי נורא,באמוריה. אז ביקשתי מנעה לבוא,ומסתבר שהיא מבריחה KSים בחצי שניה. :) אה,והדרופים של הסאקורה סליונס נפלאים,אני מתה עליהם. אקוויפמנט לקשתים,גנבים ולוחמים,מצאתי שם. וקניתי לעצמי כמה דברים,לרמות הבאות.
די לחפור.

ReallyWrong

New member
מזל טוב ../images/Emo23.gif../images/Emo24.gif

ובכיף עם הקטנטן הזה, ראית שיש לנו אותו דמג' בערך, זה פשוט בגלל שאני 55 רמות מעליו ועושה מובים

כן...../images/Emo6.gif../images/Emo219.gif

אנשים עם סקילים יותר חזקים וגדולים תמיד יבהילו חלשים יותר.
יו אני מתה על הסקיל הזה עם הכנפיים.
שיינינג ריי?

D amaged R oses

New member
80%

אני מקווה שיהיה לי כוח עוד להתאמן אח"כ..
אני רוצה לעלות לפחות 3 רמות לפני שהאיוונט ייגמר

ניצול שרשור למכירת מגילה.

מצטער, לא ראיתי שרשור מכירות, אז לבנתיים אני אפרסם כאן אם זה בסדר? הנה פרטי המגילה: Improves INT on ear accessory success rate: 60% magic attack + 2, INT + 1 בפרי מרקט המחירים נעים בין 2 ל 3 מיליון בערך. אני רוצה על המגילה רק 2.2 מיליון. למועניינים, ניתן ליצור קשר במסרים, או במשחק. הדמות שלי נקראת: yakovf15 ואני בברה. כמובן שאפשר גם לדבר כאן מי שרוצה. אפשר גם במסאן, אומנם לא פתחתי אותו המון זמן, אך אני מתכוון לבלות שם יותר זמן כעת בקיץ. הנה הכתובת: [email protected]

למעלה