ה"י 22.6

Macbook

New member
../images/Emo41.gif ה"י 22.6 ../images/Emo41.gif

זה מזכיר לי אחוזים במייפל שהלוואי שהיו לי

Macbook

New member
רמה 72 ו8%.

ממש קשה להתאמן בMysterious Path 3 בשעות האלה, עוד במיוחד בדאבל אקספי, כל שניה אני צריך לעצור, לרדוף אחרי אנשים במפה ולהגיד Change the channel please וזה נס אם מישהו מקשיב לי ולא משיג איזה 90% לפני. בכל מקרה, היום אכלתי KS לא רציני כל כך מ2-3 אנשים.. אבל אני שורד XD

מזלטוב רועי:)../images/Emo219.gif

אבל,באמת שאני לא מבינה את הכמיהה המטורפת לעלות. אתה תעלה בכ"מ,למה כ"כ מהר? זה גם לא כזה בריא לשבת הרבה מול המחשב
לי אישית יש משקפיים כל הזמן בגלל זה. בכ"מ,מזלטוב

Don Nirtin

New member
תספרי את זה לבנאדם שעלה 72 רמות בחודש.../images/Emo87.gif

אניי בדעתך.

חולני.../images/Emo219.gif

מצטערת,אבל זה פאתטי לגמרי לשבת מול המחשב כ"כ הרבה שעות,בשביל להגיע לרמה כזאת במשחק. מה הלחץ המטורף? זה,משחק.

P o o f i

New member
אבל מצד שני זה החיים של אנשים,

ויש להם זכות לנצל את הזמן שלהם איך שהם רוצים. איך את חושבת שאנשים הגיעו לרמה 200? שיחקו כמה שיותר.

אני יודעת,../images/Emo219.gif

מבינה לגמרי,אלו החיים שלהם,שיעשו בהם מה שירצו. רק אמרתי את דעתי.

D amaged R oses

New member
זה לא נכון

אם יודעת לשחק כמו שצריך מהר מאוד מגיעים לרמות גבוהות מדמות לדמות שאני פותחת לוקח לי פחות ופחות זמן לעלות רמות ראיתי מישהי שביום הראשון שפתחה שחקנית הייתה רמה 32 והיא רוצה להגיע ל70 בשבוע. זה לא אומר שהיא טוחנת 24/7, היא עושה פיקיואים, שהם הדרך הכי מהירה לעלות רמות
[למשל בלודימייז להשתמש כל הזמן בדאבל דרופ ולקחת אטקר טוב וקלריק, תוך 3 ימים אפשר להיות רמה 70
]

D amaged R oses

New member
אה ו

כשהייתי משחקת עם הסינית שלי בקרניבל פיקיו, היה בחור וחברה שלו שכיסחו לכולם את התחת, הם היו ברמה של הסינית שלי, היא עכשיו 58, אני משחקת יותר זמן משניהם [אני רמה 121] והוא כבר רמה 140-150.. כל פעם שאני רואה אותו אני כזה "היי! הבחור שכיסח לכולם את התחת בקרניבל!"

Macbook

New member
אני לא מבין

מה הבעיה שלכם? וזה לא שאני יושב 24 שעות מול המחשב. אני לוקח הפסקות גם. וחוץ מזה, הכמיהה לעלות רמות זה לנצל את הבאר הנמוך שנגמר עוד יומיים. וזה שאת ברמות 40 עולה פעם בשבועיים זו לא בעיה שלי, מצטער.

כתבתי לך במסנג'ר.../images/Emo219.gif

אבל מה שכתבת פה,עוד יותר עצבן אותי. תאמין לי,אין לי בעיה עם הזמן שאני עולה רמות,ממש לא. אתה מתנהג כמו ילד קטן ופאתטי עם כל ההתבכיינות הזאת על "אמרו לי שאני עולה מהר". על מה אתה כ"כ מתעצבן? שאמרתי שאתה עולה מהר וזה מוזר לי? זה משגע אותי. אל תוציא עליי את ההתבכיינות והעצבים. אומרים תודה על המזל טוב,וזהו.

deisy

New member
הי חברים, לא לריב ../images/Emo8.gif

כל אחד והקצב שלו, כל אחד ומה שנוח לו.... לא צריך להיות צרי עין, לא צריך להעלב או להעליב, כל אחד יש לו קצב משלו לעלות רמות וחיים משלו שבהם הוא בוחר כמה זמן לשחק... אל תעשו השוואות כמה זמן יושב כל אחד כי אין בזה שום טעם, תפרגנו לאחרים שעולים רמות,תמזלטו להרגשה טובה... ומי שעולה מהר מכל סיבה שהיא לא צריך להרגיש לא נוח, זכותו מלאה לחרוש כמה שהוא רוצה, להשתמש בדבלים כמה שהוא רוצה... בקיצור - תמשיכו לשמור על רוח טובה ונעימה בפורום ויהיה נחמד ונעים לכולנו!
(לוטן, לא מופנה אליך אישית, סתם שרשרתי אליך כי את תגובתך קראתי אחרונה
)

הטיZרית

New member
התקפת מייפל...

כנראה שככה זה יהייה מהיום... פעם בשבוע אני אכנס... נעלה רמה... האדרנלין יעוף למעלה... ואז ירד לי החשק... או שלא יהייה לי זמן... אחרי שלא הייתי מלא זמן.... והעיפו אותי מ EXCCED חזרתי... גם לשחק וגם ל EXCCED ומכל הREP שהיה לי עליתי ל 107 ועכשיו... אין זמן לשחק...

למעלה