ה"י. 21.5

Guid

New member
יו, איזה קטע מצחיק..!

אחי ובן דוד שלי (אחי עם הרמיט רמה 77 ובן דוד שלי בראולר רמה 55) הורגים סליימים כחולים כבר שעה בשביל להשיג מייפל שילד. ומרוב שעבר הרבה זמן הם לא שמו לב שיצא להם אחד קרוב לטלפורט של היציאה מהמפה. פתאום אחי קלט אותו ורץ מהר כדי לקחת, ובדיוק אז הגיע איזה קוסם ברמה 15, ראה את השילד, ולקח!!! /tapuzforum/images/emo6.gif עכשיו במקום לרוץ למכור אותו הוא לובש אותו ואחי והבן דוד רודפים אחריו כדי לנסות לקנות אותו בזול... הקטע הוא שכל מה שהוא אומר זה רק ``ok``, והוא לא מבין כלום ממה שהם אומרים לו... איזה קטע... /tapuzforum/images/emo6.gif

Guid

New member
קים,

הניסיונות תקשור ההזויים עם הקוסם ההוא היו כל כך מצחיקים שמהר מאוד עברה כל הבאסה... /tapuzforum/images/emo6.gif אני גם התבאסתי כשהוא סיפר לי, אבל כשבאתי וראיתי מה קורה שם... XDDD

D amaged R oses

New member
בוא נתערב שהוא עושה דווקא!

סתם, אני מאמינה לזה, יש כלכך הרבה נובים בווינדיה!

Guid

New member
זה היה בקאהיני, האמת... XD

ואם בווינדיה יש נובים, אז בואי לקאהיני... זה פשוט חולני מה שקורה שם איתם... /tapuzforum/images/emo6.gif אה, אגב, הקוסם הזה היה ישראלי. כמובן...

D amaged R oses

New member
למה להכפיש ככה?!

את עמך, מולדתך! סתם XD אני וחבר שלי תמיד יורדים על הישראלים והלטינים/ספרדים.. והוא לטיני ואני ישראלית D;

Guid

New member
זהו, אני חם על מייפל שילד,

אני קונה במעט שנשאר לי מהNX כרטיס דאבל דרופ, והולך לסליימים הכחולים! *פרצוף נחוש* תאחלו לי בהצלחה~ /tapuzforum/images/emo9.gif

Guid

New member
טוב, בסוף לא קניתי דאבל דרופ...

כי לא הייתי בטוח שאני אשחק 4 שעות (מה, אחרת זה יהיה בזבוז!). וצדקתי. אני עייף, נתתי לאחי להרוג סליימים במקומי (בגלל זה התגובות היבשות, רותם, הייתי צריך להפריע לו כל פעם כדי לדבר אתך, יא מזליסטית!), ולא יצא שום שילד ושום כלום. מחר בבוקר, עם דאבל, אני אנסה את מזלי שוב. D: לילה טוב לכולם! /tapuzforum/images/emo13.gif

D amaged R oses

New member
בחיי!

אבל הבעל הווינדיאני [חבר, סליחה] ניפרד ממני!
והאמת שהוא נשמע לי ממש בחור נחמד, אבל היה לי מאוד קשה לתקשר איתו, כי הוא לא דיבר! אבל כמו שראית, הוא קנה לי את כל הקאש.. ולא היה נעים לי לעשות שום דבר, ולא התכוונתי גם לנצל בסוף הוא עזב אותי
התעצבנתי כלכך שהוא לא ענה שדיברתי איתו [בלחישות!] שיגידו משהו, שכן לא.. ולא ענה! אז הוא היה בלודי עם החברה שלו ובאתי אליו מחייכת ואני כזה היייייייייי הוא עשה לי F7 ואני כזה "BABYYYYYYYYY I MISSED U!" [ליד החברה החדשה שלו!
] ואז גם "BABY DIDNT U MISS ME?!" ואז הוא אמר לי "יש לי חברה חדשה" אמרתי לו שהוא שבר לי את הלב ושימות
ואיזה בחור שם בא לעזרתי ואמר שיהרוג אותו
דיי צחקתי וחפרתי אני אוהבת את ווינדיה
!! [במיוחד כי עידן שם
-משוחדת משו-
]

Guid

New member
נו, לפחות הרווחת קאש... /tapuzforum/images/emo6.gif

לי, לעומת זאת, יצא מייפל שילד!!!!!! /tapuzforum/images/emo9.gif בדיוק כשקניתי את הדאבל דרופ הוא יצא! איזה כיףף! סופסוף אני יכול להרוויח קצת הרבה כסף~ D:

Guid

New member
תודה~

לא יצא עוד אחד, למרות הדאבל, אבל לא נורא~ D: מה שכן, מסתבר שהמחיר של השילד ירד ל20 מיל... /tapuzforum/images/emo4.gif אבל בסוף הצלחתי לסחוט 23 מיל עליו. אז עכשיו יש לי 27 מיל, שזה השיא שלי! /tapuzforum/images/emo6.gif אני מרגיש שאני יכול לקנות הכל פתאום... XD

למעלה