ה"י 21.10

Don Nirtin

New member
זה יהיה פאץ' משעמם ת'כלס../images/Emo267.gif

וגם מגיעים חיות התקפה.......... בNX כמובן.

אני לא שמעתי על חיות התקפה ../images/Emo2.gif

אפשר קישור למקור המידע? אם זה מבאסיל אז אל תטרח......

Don Nirtin

New member
זה מבאסיל ../images/Emo3.gif../images/Emo267.gif

סתם נכנסתי לשם לחפש משהו ובמקרה היה טופיק על טספיה. גם אומרים שיש איוונטים לחג ההודייה....... ותגידי אין סיכוי שאוליביה החמודה תחזור השנה נכון?

מ י ל ר

New member
לא היה שנה שעברה ג'ליץ עם אולביה?

ולא היה אפשר להשיג את הכיסא.. אני מת להשיג את הכיסא (היה לי אותו כבר, אני רוצה הלשיג אותו שוב בחינם) אספתי את המפתחות שנה שעברה, וזהו

Don Nirtin

New member
הטבעת של אנג'ליק נחשבת באף../images/Emo267.gif

ככה שזה לא נחשב נקי.

gate11Maccabi

New member
זה לא נחשב באף, מהסיבה הפשוטה

שזה לא מתבטל בשום מצב, לא כשבוס עושה דיספל ולא בשום מקרה, אלא אם נמצאים בFM (שזה לא באמת משנה). זה כמו תוספת רגילה של כל EQUIP רגיל, לא מדובר פה על באף שצריך לשים אותו כל הזמן, זה משהו שהוא קבוע, כמו כל תוספת התקפה של כל אקוויפ אחר

gate11Maccabi

New member
125

שני חברי הפארטי שלי מתו בפיאנוס הראשון כבר, הייתי צריך לחסל את שניהם לבד, בלי סוף ANTI MELEE וכשהפיאנוס בסביבות רמה 127 בגלל הרמות בפארטי :\ היה קשה, אבל עשיתי את זה

Gen3siS

New member
שאלה בקשר לUA

אחרי שהגעתי עם CK ל120, הUA שאני אפתח חייב להיות מאותה משפחה? למשל, אם אני רוצה לפתוח אחר כך SAGE, אני חייב שהCK יהיה מראש DW?

JackyE

New member
Jumpstart Evan

יש לי איוואן מהאיוונט שהיה בכאוס שאתה מקבל אותו ישר ברמה חמישים רק אתמול התחלתי להעלות אותו רמות. העניין המוזר הוא שאני רק רמה חמישים וכבר יש לי את כל הנקודות של ההתפתחות החמישית ורק ברמה שישים אני אוכל לפתוח את ההתפתחות הנוספת, אבל בינתיים נצברות אצלי המון SP ... אז מה פשוט יהיו לי אקסטרה נקודות ששוכובת אצלי כל הזמן?

JackyE

New member
נהה אל תטרח

אני לא מתכוון עכשיו לשחק איתו קבוע, אבל תוסיף את הDrk שלי אצל הBM שלך בהזדמנות כדי שנחזור לעשות PQים ביחד
zFlatTopz

אבישי ר

New member
רמה 106

טוב... אז עכשיו שעמית עבודה רביעית אין לי כבר עם מי לעשות PQ :( crusader זה דמות גרועה באימונים... ממש גרועה יש פה איזה מישהו רמה 100~110 שרוצה לעשות PQים היום?

מ י ל ר

New member
ההרמיט שלי רמה 113

ונטשתי אותו אין לי בעיה לעשות איתך קצת PQ.. לעלות את ההרמיט קצת אחוזים
זה מוזר אבל הבנתי שהרמיט זה דמות דיי משעממת, תמיד רציתי דמות נטולת סקילים (שזה ההפך המקוסם שישלי 342345 סקילים) אבל המצב הוא שזה דיי משעמם.. אבל בכול זאת אני אבוא איתך

למעלה