ה"י 21.10

Don Nirtin

New member
לקח לי 3 דקות לכתוב את ההודעה שלי!../images/Emo3.gif../images/Emo267.gif

ועצרתי כאן........ למען הסדר הטוב. אתה יכול למחוק את הרצף הזה.....

Don Nirtin

New member
ה"י כלשהו ל21.10../images/Emo267.gif

כי הגיע הזמן. שיחקתי קצת היום והיה נחמד מאוד. סיימתי את השומרים הבהירים וכעת אני רוצה להתקדם לשומרים הכהים ואז........ דודו. אתה רשע, דודו היקר. אני עוד אנקום בך על מוות מספר 1. תהיה מוכן........ חוץ מזה, 57%. זה אחלה בהחלט לדעתי. ויש לי הרהורים לגבי מה לשפר. אני רוצה אולי לשים AEE על השרביט שלי אבל מפחד שהוא יתפגר..... הצעות?

Don Nirtin

New member
לא../images/Emo267.gif

לכןם שואל...... מחפש דרכים איכשהו לשפר את הנשק המרכזי שלי בינתיים. את זה של רמה 163 אין מצב להשיג (הוא נופל מהקיסרית הרעה שאף אחד לא מצליח לשרוד).

miss_t

New member
אז בעקרון- אם אין לך כוכבים על המטה

אתה יכול להשתמש בAEE בכיף ובלי לדאוג בדוק היטב שאין כוכב ושאתה משתמש במגילת השבחה מתקדמת, ואז יש מצב שיהיה שיפור במטה!
בהצלחה!!

JackyE

New member
שאלה על טספיה

באתר רשום שזה פתוח, אז אני לוחץ על "קרא עוד" ואז יש דף שמפרט בלהבלה ולמטה רשום "למה אתה מכחה קפוץ לטספיה עכשיו" אז אני לוחץ על הקישור וזה פשוט מחזיר אותי לדף הביית של מייפל. יש למישהו מושג איך אני משיג גישה לטספיה?

Don Nirtin

New member
זה רנדומלי../images/Emo267.gif

צריך להתחבר למשתמש שלך ואז ללחוץ על הקישור. אם נבחרת- זה מעביר לאתר של טספיה. אם לא נבחרת- תחזור לאתר של מייפל הרגיל כאילו כלום לא קרה.

כולם יכולים להיכנס עכשיו לטספיה

זה OPEN TO ALL מי שבא לו להוריד ולהיכנס - מוזמן. GMS העתיקו מיפן שיטה חדשה שנקראת FAMILIARS .... תכינו הרבה סלוטים של USE במזוודה.
אוספים קלפים ומפעילים אותם לקבלת באפים מסויימים שרוצים. הבאפ תקף לחודש.

ונכון לעכשיו

חברים לא מדווחים על ארועים כייפים להלואין
רק ארוע NX יקר להחריד.
אני רוצה משקאות אטק וגם חגורות. אני סוחבת איתי כבר שנה 300 מטבעות כדי לתת למכשפה.

מ י ל ר

New member
פחח החגורות זה כבר מלפני שנתיים, לא?

שמעתי שזה היה קשה כי בקושי היה אפשר למצוא בוסים.. שנה שעברה היה את הטוקנים ואת הזומבי רינג ואף פעם לא הבנתי איך מכינים את המשקאות אטטק האלה, אבל האלו מנאו סיטי לא טובים יותר?

קודם כל

אין יותר להשיג משקאות מנאו סיטי. החל מהג'אמפ - אין יותר ! שנית - אילו של המכשפה נותנים 40 אטק ולא 25 כמו אילו מנואו סיטי. זה ממש קל להכין אותם. רק מלא כאב ראש. אם יהיה איוונט של זה השנה אני אסביר לך בקלי קלות אייך מכינים. זה כסף מעולה. אבל לא לעצלנים. ולגבי המידע שכולם יכולים להיכנס לטספיה - שמעתי דיעות סותרות..... לא בטוחה כבר ב 100 % שזה נכון.

מ י ל ר

New member
אה אין יותר להשיג את המשקאות מנאו סיטי?

זה מסביר למה המחיר שלהם עלה
פעם היו מוכרים אותם ב-250 אלף לאחד, עכשיו אני רואה ב-1 מיל לאחד

למעלה