ה"י 20.6

עליתי ל46.../images/Emo219.gif

היום אני חייבת לחרוש כדי לעלות ל48 לפחות,צריכה לעקוף את הג'וניורים שלי.

מייפל שונא אותי. ../images/Emo7.gif../images/Emo219.gif

דווקא ביום שאני חייבת לעלות מלא,אני מתנתקת בהפתעה 4 פעמים. [אחת מהן בספינה לאליניה ):] ואני לא יכולה לשנות צ'אנלים. איזה עצבים.

yonVata

New member
רק שאלה לי..

לדבריו של עידן נקודה 1 של אטק שווה אצל קשת ל4 נקודות דיוק, למישהו יש מושג למה זה מקביל אצל לוחם?..

Hasselblad

New member
יונתן

כבר ראיתי אל השאלה שלך וניסתי למצוא נוסחא מדוייקת, נכון שעידן צודק אבל וזה אבל גדול היחס משתנה בהתאם לרמה, לדוגמא לגנבים בנדיטים ברמות הנמוכות כל 4 לאק זה אחד אתק אך ברמה 100+ זה כבר כל חמש לאק אחד אתק ורק עולה ביחס לרמה, לפי בדיקה ארוכה מאוד ברשת גם אצלך ברמות האלה 3-4 str שווים לאחד אתק. באותה הזדמנות מכיוון שהשרשור עם הפרסום דמות שלך לא קופץ יותר אנצל הזדמנות זאת להמלצות על שיפורים: תמכור את האוברול שיש לך בציוד שאתה לא משתמש הוא שווה מיל וחצי. למרות שאיציק אמר לך לשפר גלימה שזה נכון תאורתית אני הייתי ממליצה לך קודם כל לחפש כפפות מסוסקרלות עם 4+ אתק, אני יודעת שביחס לכסף שלך זאת הוצאה לא כל כך קטנה אבל ההבדל יהיה הרבה הרבה הרבה יותר משמעותי. אחרי הכפפה לחסוך לגלימה נחמדה. אהה ואת הנשק שלך עד רמה 60-70 תססקרל במגילות 100% אפשר לקנות אותם במגדל של לודי אם אני לא טועה והם עולות 35k לאחת, בגלל שיש לך עוד 6 סלוטים זה יתן לך עוד 6 אתק. אם אני לא טועה אתה בברה ככה שאם אתה צריך עזרה דבר איתי אני מאמינה שמשבוע הבא יהיה לי יחסית לא מעט זמן פנוי.

yonVata

New member
קודםכל תודה :)

אני אשמור את הודעה.. כשאני אהיה בבית אוכל גם לטפל בזה.. בנוגע לכפפות עידן גם אמר לי לעשות אתזה.. בנובע לבלימה, אם את מדברת על הירוקה היא כבר לא בכוחותינו בעיקבות מגילה של 30% אבל הבנתי שברמה 51 יתחילו לזרום מזומנים.. אז אוכל להרשות לעצמי להחליף ציוד

yonVata

New member
נגמר לי המקום בפלפון..

שאלה אחרונה.. המגילות שאת מדברת עליהן אלו מגילות אטק של100 אחוז ב35K? או שהבנתי אותך לא נכון? ואיפה נמצא המוכר? באמצע המגדל השמאלי, לא?...

Hasselblad

New member
אכן הבנת נכון

המוכר נמצא במגדל שמוביל לאומגה... אני חושבת שיש עוד מוכרים שמוכרים את המגילות האלה אולי זה בביוב של קרנינג (צריך לבדוק בהידן סטריט) זה מגילה שמוסיפה אחד אתק לנשק יש לה 100% הצלחה והיא עולה 35k ברמות הגבוהות יותר מומלץ לנסות לססקרל עם מגילות של 60%

Hasselblad

New member
לגבי הגלימה

תראה בגדול לא הייתי ממליצה לך להכין לבד אלא לקנות, ואכן רמה חמישים היא רמה טובה לכסף, יש כמה קווסטים שהפרסים עליהם הן מגילות שוות יש לפחות קווסט אחד של מגילה לכפפה להתקפה ששווה 5.5מיליון מסוס, אני מקווה שבקרוב אכין מאמר מסודר של קווסטים שווים ודרכים להשיג כסף. ונחזור לגלימה.... אחרי שתקנה כפפה (רצוי אפילו +6 אתק שעולה בערך 10מיל) תחסוך כסף לגלימה ושוב גם פה עדיף את הגלימות הורודות שבאות עם התקפה, אני הייתי ממליצה לך לחסוך לגלימה עם 1 אתק ומשהו כמו 6 דקס שלדעתי לא אמורה להיות יקרה מידי... ולגבי מה שאמרתי לך למכור הכוונה היתה לאוברול (חלוק רחצה) הכחול שמקבלים מהקווסט של הסאונה. ושוב כמו שאמרתי אם אני לא טועה אתה בברה ככה שאם אתה צריך עזרה רק תגיד

yonVata

New member
אהה.. החלוק :p

יש לו סלוט אחד מבוזבז.. כמה שווה דבר כזה?

Hasselblad

New member
מבוזב שלא עבד?

אם זה פחות סלוט שלא עבד תנסה למכור ב 600K ותקווה שיקנו, אבל כמו שעידן אמר וצדק עכשיו זה רמות שאפשר לעשות בהם כסף קווסטים קווסטים קווסטים ואז מייז מייז מייז....

yonVata

New member
אה.. ועוד דבר אחרון..

אני משחק בקהיני.. אבל תודה :) אני שוקל להתחיל קוסם בברה.. רק שגם ככה אין לי יותר מידי זמן לשחק, אז אנלא יודע אם לחלק אותו על 2 דמויות :/

Hasselblad

New member
אההה נוו יש לי זיכרון גרוע

בכל מקרה עדיין אם אתה רוצה עזרה עם מחירים וכו רק תגיד לרוב אין הפרשים גדולים במחירים בין השרתים, לדעתי יש מצב שקהיני אפילו קצת יותר זול...

icy woman

New member
לא יכולה להתאפק...

מישהו פה הגיע לעבודה רביעית הלילה אני מחכה להודעת ה 120 ....................................................................................................................................................- וכלום.............................. נו!!! אז יאללה, קצת סיפורי 120

Hasselblad

New member
רותם?!?!?!?!?!?

יוווווווווווווווו איזה כיף!!!!!
אני לא מאמינה!!! מזל טוב מזל טוב מזל טוב!!!!!!!

miss_t

New member
בדיקת מחיר לWG 2 atk עם 4 סולטס

סתם תוהה פשוט הצלחתי לסקרל ולא יודעת אם כדאי למכור או להמשיך לסקרל.

Hasselblad

New member
המממ

טוב בגלל שזה רק סקרול אחד שעבד מחיר הכפפות שווה למחיר הסקרול שזה 5-6מיל, עוד סקרול שיעבוד יעלה את המחיר ואם הוא לא יעבוד המחיר ירד לבערך 3מיל

deisy

New member
לא יודעת ../images/Emo3.gif

אבל התגעגעתי!!!!
מהנעלמת לנו? לא עושים ככה!

למעלה