ה"י 2.9.11

miss_t

New member
חם חם מהתנור

כרגע נוצר. לא יודעת עדיין אם יהיה לשימוש או למכירה. (מה שיש לי עכשיו בקוסמת זה 3% INT אבל עם סקרולים עליו של INT...)

יפה. מישהו שם למעלה

שמע שאת רוצה ציוד עם 6% .....
למה שלא תצודי נעליים לדרגה קצת יותר גבוהה ותאחדי אותם ? ציוד לדרגה יותר גבוהה יתן לך % יותר טובים.

miss_t

New member
חשבתי על זה

כנראה יבוצע בהמשך- תחשבי על זה שנעליים שקונים בחנות לוקח הרבה זמן עד לקבלת EPIC , אז נעליים שמיועדות לי... בכלל... עובדת עכשיו על עגילים (יש לי 4% לINT ו-LUK ועוד אחד של REX עם 3% INT מסוקרל)

מצבניק

New member
רמה 120 ../images/Emo13.gif

ועליתי עבודה
והנה מתחיל המירוץ אחר הספרי סקילים... ראיתי ספר של FB ב180 מיל. כן אני בצרות אני יודע... אז יאללה אני הולך להתחיל להשיג כסף, והרבה. נתחיל בכך שיש לי דאגר עם 3% אטטק בפוטנציאל והרבה הוואבי... אז יאללה לעבודה!

Gen3siS

New member
../images/Emo41.gifהיי כולם :)

רק רציתי להגיד שהחרישה חוזרת קצת
יש לי איזה שבועיים בבית רצוף, מיני חפש"ש כזה...ואני מתכוון להפוך את הקוסם לעבודה רביעית ואת האססין להרמיט
יאללה חרישה =]

אבישי ר

New member
שאלה

יש מצב שההאקרים ב MDT משכפלים את עצמם?
זה משהו מוזר... ראיתי ב 5 צ'אנלים האקרים שדומים אחד לשני בול סמדר או מישהו אחר שמבין בזה יכול לענות?

JackyE

New member
קרה לי דבר דומה

שהלכתי להרוג טריפל רומו בשביל אנג'ליק (בסוף התייאשתי וקניתי אחד
) גם משהו כמו 5 ערוצים שונים אותה הדמות רק עם שינוי קל בשם לדוג' משה01 משה02 משה03 וכו'...

JackyE

New member
זה כבר ממש לא 130 מיל!

אני קניתי את המתכון שלי ב110 מיל! ובאופן אישי אפילו ראיתי כבר מישהו שמכר טבעות ב100 מיל! ואני מדגיש טבעות! לא המתכון!

למעלה