ה"י 2.9.11

אני לא שמעתי שיש דבר כזה לשכפל את

השחקן (אני יכולה לשאול בשבילך אבל נראה לי זה שאעשה מעצמי צחוק....
) מכמה שעות שניסיתי לצוד ב MDT מתכון לטבעות של עצמי (ודי התייאשתי) נראה לי פשוט שהם עוברים ערוצים בצורה אוטומטית או משהו כזה. אני לא מצליחה להבין למה זה עובד ככה אבל זה מלראות את ההאקרים מתחלפים בערוצים. את חלקם כבר זכרתי והם היו עוזבים את הערוץ שלי לכמה זמן וחוזריפ אחרי כמה זמן. אני יודעת שיש האקרים שכשמישהו נכנס למפה שלהם יש להם CC אוטומטי אבל ההאקרים שאתה מדבר עליהם אפילו לא טורחים לברוח...... הם באים בצורה סיבובית כל כמה זמן...... אני התייאשתי מהמפה הזו ומההאקרים. אז החלטתי למצוא דרך אחרת להשיג כסף ולהשקיע בלקנות מתכון לטבעת.

דרך אגב

עכשיו אני נזכרת שהבת שלי ראתה האקר עם 10 דמויות באותו שם רק עם שינוי פיצפון בכל שם...... כל דמות בערוץ אחר. היה לה איזה תחביב לעקוב אחריו....
זה לא שיכפול. האקר עושה כמה דמויות עם שמות דומים ועושה האקים בכמה ערוצים במקביל. יש להם, אני חושבת, דרך להפעיל כמה פעמים את המשחק על אותו שולחן עבודה. אלא אם כן יש משהו שאני לא מכירה ולא יודעת. אני אנסה לשאול מתוך סקרנות..... למרות שההאקרים שאני מכירה בטח לא מכירים את כל ההאקים שיש.... או שאולי כן.... לא עשיתי להם מבחן ידע בהאקים....
.

אבישי ר

New member
על AUTO CC אני יודע

עניין פשוט, יש כאלה שעושים שזה שהם יעברו אוטומטית שמישהו נכנס לצ'אנל ויש כאלה שעושים שבכל 60 שניות הם עוברים צ'אנל... זה באמת מוזר וטיפשי אבל... זה מה שקורה

יש הרבה האקרים שפשוט

פותחים כמה דמויות זהות ומפעילים אותן בו זמנית, ככה אני מניחה, לפחות. כבר ראיתי בראנקינג דמויות ברמה 19X עם אותם בגדים, אותם נשקים ואותם חיות. חוץ מזה כל ההאקים שעושים אוטו-אטאק וכאלה די דומים

מ י ל ר

New member
חחחח

תמיד אנשים מתים לידי... הבן אדם (קוסם קרח רמה 51) לא הפסיק לנסות להוסיף אותי לבאדי ולא הפסיק לדבר איתי, ואז הוא מת וזה היה מצחיק

אבישי ר

New member
../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif

אף אחד לא מוכר בלי coll של חפצים ששווים 2 ביל ואין לי אפילו אחד... למישהו מהגילד היה את ההייסט אז הוא נתן לי

מ י ל ר

New member
אוף איזה ביש מזל :(

הלכתי לנסות את מזלי והקרפדה לא הייתה שם בכלל.. :((

מ י ל ר

New member
OMFG

שוב עשיתי הכול ואין את הבוס כול כמה זמן הוא מגיע, מישהו יודע? כי נשארתי שם כול הלילה ולא היה בוס..

למעלה