ה"י 2.1

Don Nirtin

New member
הרבה זמן לא כתבתי פה.../images/Emo87.gif

נסכם ונאמר שיש ימים טובים ויש ימים רעים. אני כולל את שבת בבוקר בתור יום שעדיף לשכוח
. ובכן- אז יש לי בליזארד.. הוא רמה 1 וכבר רוצח חצי מהMP שלי. לפחות זה לא מרוקן את הMP שלי כולו לגמרי. ועכשיו איריס, מלכתי הזקיינלה, יש לי שאלה בשבילך. האם 8K MP ברמה 120 זה נמוך? איך אפשר לשפר ולהוסיף יותר?
אגב- הוא כמעט נושק ל9K וממה שהבנתי זה נמוך, לא? יש לי כרגע 1 בליז, 1 MW, ו1 CHAIN LIGHTNING (אחלה של דבר!!!!) אני שוקל להשאיר את הבליזארד ברמה 1 עד לרמה שבו יתאפשר לי להעלות אותו. האם זה טוב או רע? מה את אומרת? וזהו. ניר היה פה
אה וכן- 16%.

Don Nirtin

New member
ועוד שאלה בקשר לHP וMP../images/Emo87.gif

שווה לעבור עכשיו לג'ינגר אייל או להישאר עם MANA BULLS & UNGAI?

icy woman

New member
נירוש

כמו שאמרתי לרועי- תתחיל לעלות את ה MW ולפני כל עליית רמה- להשתמש בו. תתחיל להשיג יותר INT. יש לך חגורה? טבעת מאראן? תתחיל לחסוך לקנות ציוד יותר שווה כל עוד אתה יכול להשתמש בunagy- עשה זאת. הגינגר אייל יקר. אני אמנם משתמש בגינגר, אבל יש לי sugar dady

Don Nirtin

New member
../images/Emo87.gif יש לי את שניהם.

השאלה היא האם מבחינת פיתוח דמות- זה מספיק שיש לי קרוב ל9K MP ברמתי? אני חוסך לציוד יותר סקסי. אבל אני רואה שלרוב הפורום יש אובראולים 23+ אינט. אולי אבדוק כמה זה יעלה ואשקיע בזה? (ואת האובראול הישן אחזיר לך)

icy woman

New member
אם יש לך

גם וגם- השתמש בגינגר. יופי של שיקוי! מציעה לך להשאר עם בליז איך שהוא ולהתחיל להעלות ב MW. תמקסס אותו, או לפחות תגיע עד 10 ואז תעלה לסירוגין בבליז וב CL. אל תעלה בבליז יותר מ14. שמור על הניקוד עד שתעלה עד הסוף (כי בשלבים האלה הוא שותה שיקויים כמו בור ללא תחתית)

Macbook

New member
לי הם מעולים הג'ינגר איילס..

במחיר של 3900 אני משיג 75% לHP ולMP כשבבליזארד אני בקושי משתמש בשיקויי HP וככה במקום שאני אקנה 4934939 אונאגיס ו489א348א9 מאנה בולז שביחד הם באותו מחיר אני פשוט קונה לשניהם וגם ככה יש לי מקום ליותר שיקויים.

למעלה