ה"י 18.10.11

אבישי ר

New member
רמה 77

טוב אז לפני 3 ימים פתחתי את השחקן וכבר אני רמה 77 אני חייב להגיד שהסקיל שלהם קומה הוא אולי אחד הסקילים היותר מוצלחים שיש, יש לשחקן שלי 3% סטר בסך הכל וכבר עכשיו עם קומה שהוא על רמה 1 אני מוריד 25K~30K לא חשבתי שהסקיל הוא כזה, הפאטץ' האחרון הפך את הסקיל הזה להיות מעולה התחלה מדהימה באמת... אם אני ימשיך להתלהב ככה כל פעם מכל סקיל חדש שאני אקבל בעבודה הזאת אני אגיע לרמה 120 תוך שבוע בלי שום בעיה

אבישי ר

New member
דרך אגב סמדר

אולי עדיף במקום ה shout למקסס ברנדיש? בכל מקרה shout זה סקיל בכלל לא שימושי

Guid

New member
אני אוהב את השיער הזה!

זה רויאל, מגניב לגמרי! והעיניים ממש טובות! גם אני לא הייתי משנה...

miss_t

New member
התחדשתי באובראול

יותר טוב ממה שהיה לי- שלי הוסיף 3% INT וסוקרל עד -13 INT (עם 5 מקומות פנויים) הנוכחי מוסיף גם 3% LUK ומסוקרל בצורה נחמדה סה"כ נוסף ל כ-200 לטווח תקיפה

מ י ל ר

New member
אחרי הג'אמפ שינו את הסיגנוסים המרושעים

והפכו אותם למפלצות רגילות! סטן, הקפאה, הכול עובד עליהם. לשם אני הולך בשביל לעשות את הקווסט של גאגה. אם אני מבין נכון, בפעם הראשונה שעושים את הקווסטים מקבלים מתנה, ובשאר הפעמים מקבלים עוגה שמביאה קצת EXP?

miss_t

New member
האקרים לא צריכים סקילים של עבודה רביעית

הם עושים האקים עם עבודה שלישית.........

עבודה רביעית זה לחלשים, הוא פרו מידי.

או שהיה לו קשה להפרד מהסקילים של עבודה שלישית...

Gen3siS

New member
../images/Emo41.gifהתלבטות../images/Emo41.gif

אז קודם כל יצאתי לחופשת שחרור
דבר שני, יש לי כמה מגילות MATT לנשק של קוסמים... אבל המטה שיש לי עכשיו הוא לרמה 88 עם 113 MATT הכי פשוט CLEAN לגמרי... מצד שני, אין לי כל כך כסף כרגע... אני עובד על להכין 10 ATT WG ולמכור, אבל זה יקח עוד קצת זמן... מה אתם אומרים? להשתמש על המטה הנוכחי או לחכות עד שיקרה משהו ואני אשיג מטה חדש?

למעלה