ה"י 18.10.11

צ ל י ל 8

New member
אז מה זה משנה? מה שהעלית, העלית

וגם אני הבנתי שסיל הכי פחות יעיל. כמה יש לך בבוסטר?

יש כמה אופציות לעבודה שלישית של קוסם אש

קוסם אש שיש לו SEAL 11 וכל השאר ממוקסס לא יהיה קוסם אש הרוס !!!!! כל אחד יכול לבחור האם למקסס SEAL או EXPLOSION. יש גם כאילו שבוחרים למקסס הכל ולהשאיר 11 על ה BOOSTER. שימו להב למקסס את הרעל !!!! ואת כל שאר הסקילים. שכל אחד יעשה לעצמו בחירה את מה מה 3 סקילים שלמעלה להשאיר על 11. יש אפשרות להגיע לעבודה רביעית של קוסם גם אם EXPLOSION 11......... אם אם מתאמנים.....

סמדר../images/Emo26.gif

החלטתי ללכת על הבילד הזה מהרשימה
+1 Teleport Mastery (1) +2 Mist, + 1 Burning Magic (raise combo of both each level until you max both) -similar alternative would be to max all mist a.s.a.p before even starting with Burning Magic +20 Element Amplification (max) +20 Explosion(max) Note: if you're really into stacking DoT, switch this with Fire Demon +11 Spell Booster(11) +20 Fire Demon (max) Note: if you're really into stacking DoT, switch this with Explosion +9 Teleport Mastery (max) +9 Spell Booster (max) +10 Elemental Decrease (max) +11 Seal (11) גם בקוסמת קרח מעולם לא השתמשתי בסיל, אני חושבת שלאקספלוז'ן יהיה קצת יותר תועלת. מה נראה לך?

תיקון../images/Emo26.gif

+1 Teleport Mastery (1) +2 Mist, + 1 Burning Magic (raise combo of both each level until you max both) -similar alternative would be to max all mist a.s.a.p before even starting with Burning Magic +20 Element Amplification (max) +20 Explosion(max) Note: if you're really into stacking DoT, switch this with Fire Demon +11 Spell Booster(11) +20 Fire Demon (max) Note: if you're really into stacking DoT, switch this with Explosion +9 Teleport Mastery (max) +9 Spell Booster (max) +10 Elemental Decrease (max) +11 Seal (11)​
זה פשוט נראה יותר ברור עכשיו.
מה דעתך על הבילד הזה? יכול להיות טוב?

SEAL זה מאד שימושי.

אבל זה בסדר גם להשאיר אותו על לבל 11. נראה לי אחלה. זה אומר בשורה התחתונה שתמקססי הכל חוץ מ 11 SEAL?

כנראה,

לא יצא לי בחיים להשתמש בסיל עם הקוסמת קרח כמו שאמרתי, אני לא רואה את עצמי משתמשת בו גם בקוסמת אש...

מ י ל ר

New member
הייתי מאוד רוצה להאמין ש-SEAL שימושי

אבל אחרי ה-BB ממש לא יצא לי להשתמש בו. אין מפלצת רגילה שלא הורגים בכמה מכות בודדות שצריך לנעול אותה מקסם. חבל שהדבר הזה לא עובד על בוסים (שיהיה עם קול דאון, אבל שיהיה יותר יעיל)

אתם קוסמי קרח ומקפיאים הכל

בתור קוסמת אש השתמשתי הרבה ב SEAL כי לא יכולתי להקפיא שום דבר כדי שלא יתקוף אותי חזרה. בכל מקרה ממש לא מעניין אותי יותר הדיון על זה. מי שבא לו שישאיר SEAL בלי נקודות בכלל..... גם סבבה מבחינתי. כל אחד עושה עם הדמות שלו כראות עיניו.

miss_t

New member
יש ב-BERA גנבים ברמה 110+

אולי אתם יודעים מה המחיר של STMBOL שהוא FACE ACC עם 1 ATK?

מ י ל ר

New member
תיקון: המשחק קורס היום

אבל בכללי יש לאגים נוראיים בזמן האחרון

למעלה