ה"י 18.10.11

../images/Emo41.gifה"י 18.10.11../images/Emo41.gif

עליתי 10 רמות ל70, קיבלתי את הטבעת, העברתי למיין, עשיתי עבודה שלישית עם הקוסמת אש. סמדר, אני צריכה לשאול אותך שאלה, בגלל שיש לך קוסמת אש
אני עוקבת אחרי הבילד הזה
http://www.basilmarket.com/forum/2216235/0/The_PostJump_FP_Skill_Distribution_Guide.html אני לא כ"כ יותר ולא כ"כ בטוחה באיזה בילד לעבודה שלישית כדאי לי להשתמש, כי נתנו שם מגוון סוגים. מה כדאי? ו

gate11Maccabi

New member
תשמעי, בתאכלס אין בילד "נכון"

שלושת הבילדים הם טובים, השאלה היא העדפה, מה את מעדיפה, את המתקפות אש או את הרעל? בעיקרון, גם רשום לך הסברים מדוייקים לכל בילד, זה עניין של העדפה, לא עניין של מה "נכון". (אגב גם לי יש קוסם אש רמה 126 )

לא שאלתי על נכון או לא נכון ../images/Emo13.gif

הכוונה שלי הייתה, באיזה סוג בילד רוב קוסמי האש משתמשים? מה הכי נוח? כי אני לא מכירה את הסקילים של עבודה שלישית בכלל, רק את של עבודה שניה, ושם השתמשתי רק ברעל. אבל אני לא יודעת איך מסתדרים שם בעבודה שלישית, אז אני צריכה חוות דעת...
באיזה בילד אתה היית משתמש?

gate11Maccabi

New member
תשמעי..

השתמשתי בסקרול ושמתי את כל הנק' חוץ מבסיל שהוא הסקיל שלא ממקססים, מצד שני, אם הייתי עכשיו מתחיל מרמה 70, הייתי בוחר בבילד השלישי, נראה לי ממצא את מירב הפוטנציאל והכיף מצד שלישי, אם הייתי רמה 70 עם הקוסם אש שלי הייתי מתאבד!

אבישי ר

New member
הי קוף

מזל טוב!! את האמת... חשבתי שתפרשי להיום ברמה 65 בכל מקרה, מחר אורביס PQ עד הקבר ומעבר 555?

gate11Maccabi

New member
רמה 102 ואגב אבישי ולוטן,

רמה 102 - עשיתי 10- רמות היום, כמצופה אחרי חזרה מבאן אבישי ולוטן - תגידו שעה מחר ואני מתייצב, כבר גמרתי היום את כל הPQS, אורביס, מגטיה, אלין ואפילו פייראט כי שיעמם לי ורציתי כובע.

orbs2

New member
מה הטבעת הזאתי נותנת?

שווה בכלל לעלות מיול לרמה 70?

תלוי איזה טבעות יש לך...

היא נותנת +3 לכל הסטאטים, 3 מג'יק אתאק ו5% קריטיקל. החלפתי את הטבעת האחרונה של הקרוסיידר בטבעת הזאת.

orbs2

New member
היום עשיתי עבודה רביעית עם חבר שלי ../images/Emo69.gif

עלינו מ116 עד 120
עשינו " אללה בשגעעעעעעעת ב LHC בקרוקיז

gate11Maccabi

New member
נשק NX חדש - ו15K נשארו לMTS, הצעות?

איך אני יכול לנצל באופן מקסימלי 15K NX בMTS?

בעבודה שלישית

מיקססתי הכל חוץ מ 11 על EXPLOSION אין לי זמן לבדוק מה כתוב בבאסיל כי אני רצה ליום ארוך בעבודה. כל שאר הסקילים שם נראים לי מאד חשובים! בעבודה רביעית כבר לא תשתמשי בפיצוץ אש...... אחזור אחר הצהרים אם יהיו לך שאלות....

gate11Maccabi

New member
בטוח סמדר?

אני בדקתי ארבעים פעם בקוסם אש שלי ובכל מקום אמרו שסיל לא צריך למקסס... מקוה שהתבלבלת או משהו אחרת אכלתי אותה

צ ל י ל 8

New member
יש הבדל גדול בין סמדר לבין מישהו שרק מתחיל

עבודה שלישית. אני מסכימה עם סמדר שאם מישהו כבר נמצא בעבודה רביעית, הוא לא צריך את הפיצוץ. אבל מכיוון שאנחנו (גם אני) צריכים לעבור את כל עבודה שלישית בשלום, הפיצוץ הוא הסקיל העיקרי והמרכזי והראשון אפילו לפני הרעל. עד היום ברמה 105 אני משתמשת רק בפיצוץ, מדי פעם מפזרת רעל, ומפוצצת אותו. גם אני קראתי שאת סיל משאירים הכי נמוך.

gate11Maccabi

New member
אבל הקוסם שלי גם כבר בעבודה רביעית :\

זה חשוב לי כי אני בונה עליו בשביל אח שלי, הוא חופר לי כבר כמה ימים, חבל שהוא ידפק :\

למעלה