ה"י 17.4

btekx

New member
לא חייב להגיד מזל טוב הרי אני יודע שאת יכולה

אם הגעת עם דמות ל200 בטח קל לך להגיע ל120 בקלי קלות מרמה 30 הכיף מתחיל!! את רוצה לבזבז עוד NX על קוביות וציודים על דמות זה בקרוב??

הממ

שאלה קשה. קודם אעלה דרגות ואראה כמה כייף לי בדמות הזו, וכמה היא חזקה. כי חוזק חשוב לי להנאה שלי במשחק. ואז אחליט אם להשקיע בה או לא. בנתיים אני מתאמנת עם חברה שמאמנת 3 סינגוסים אז יש לי הזדמנויות להרבה פארטי טובים. אם זו תהיה דמות טובה ואהנה ממנה אז כמון אשקיע בה. אני חייבת שהדמות שלי תהיה מצויידת כהלכה. אבל יש זמן..... אני רק דרגה 46 - מאד מוקדם להחליט או להשקיע. אני עוד עובדת על חרב בשביל ההרואית שלי. ויש לי עוד כמה יעדים לשידרוג הציוד של ההרואית. ואי אפשר להשקיע בהכל יחד...... זה מאד מצחיק - אני כל הזמן מחפשת לעשות מגיק גארד ואין...... יש לי כבר 2 K HP בדרגה 46. זה לא רע.

btekx

New member
כנ"ל

גם אני לא רגיל בהתחלה ללא "מגיק גארד" של קוסם קרב...

הסנייפרית שלי צריכה HP WASH

ולכן החלטתי לנוח איתה בנתיים. פתחתי BAM כי זו דמות מאד חזקה, עם הרבה HP והרבה עמידות. אם אשקיע בדיוק שלה אוכל לעשות סולו על כל בוס בעתיד..... כמו לוחמת. רוב הדמויות היום דורשות HP WASH. זה הרבה NX..... עשיתי את זה פעם אחת עם ההרואית שלי ולא בא לי עוד הפעם....

MomerS

New member
מה מסמלת המעטפה הזאת?

היא נפתחה לי מעל הרשא ולה הספקתי לפתוח אותה אז הספינה החלה לנסוע והיא נעלמה מה היא מסמלת?

nadavv2

New member
זה מעביר אותך לבוס אני

שיש 20 דקות להרוג אותו ואם הורגים אותו אפשר לקבל כל מיני דברים שווים או סתם חרטה זה מרמה 70-200

btekx

New member
אבל אני תמיד נוסע על ספינה עם פיראט אקדחון

הרי זה חלק מסקיל העיקרי שלו ספינת קרב!!!!

מ י ל ר

New member
כן אבל

לא אמרתי "WOW כמה זמן לא נסעתי על ספינת קרב" אלה אמרתי ספינה, הכוונה לספינה רגילה. יחי ההבדל הקטן.

מ י ל ר

New member
זה פעם ביום

ואם אתה לא מגיב להזמנה אז אחרי חצי שעה או שעה זה שולח לך עוד הזמנה אם אתה דוחה את ההצעה אז לאותו יום זה מתבטל.

miss_t

New member
למה אתה נוסע בספינה?

היא לוקחת יותר זמן מאשר נסיעה אחרת!! האם אתה מכיר את קיצור הדרך?

MomerS

New member
לא אני לא מכיר את קיצור הדרך

אני מכיר רק את החיבור של המגדל הימני של לודי לבין אקוה רואד איזה קיצור יש לאורביס?

למעלה