ה"י 17.10

צ ל י ל 8

New member
2 חברות יצאו לדרך בים-בם-בום

תמונה מגניבה. הקוסמת אש שלך נראית מדהימהההה

כי כי כי ..... ../images/Emo268.gif

כי עד לפני 3 ימים הייתי השחקנית המאושרת במייפל. שהיה לה VIP טלפורט רוק. עם כל המפות הכי שוות עליה. ולפני 3 ימים היא פגה תוקף. לאחר קריאות שבר וכמה ימי אבלות רכשתי לי מטוס רעוע שאיתו אני מתניידת ואני די נובית בזה..... עכשיו כשהבנתי שהאדום יותר מהיר - קניתי אחד...... דרך אגב קריאות השבר של שחקנים נוספים שנגמר להם התוקף של ה VIP ROCK נשמעות לכל עבר. החלטנו להקים קבוצת תמיכה של שבורי הלב בגלל האבן..... ולחבק אחד את השני המון. האבן הזו היתה הרכישה הכי שווה וטובה שביצעתי ב NX במשחק אי פעם !!!! הלוואי שתחזור מהר !

killer97

New member
מישהו יודע מה זה../images/Emo26.gif../images/Emo26.gif

זה פתאום הופיע כשניסיתי להתחבר

פרישה ../images/Emo69.gif

אני לא יודע לכמה זמן זה, אבל הבנתי שזה לוקח יותר מידי מהחיים ולא עוזר בכלום..

צודק

חשבתי על זה שגם לישון לוקח יותר מדי מהחיים.
וגם נסיעות בפקקים.....
וגם לראות תוכניות ראליטי ריקות מתוכן בטלויזיה

מ י ל ר

New member
עם לישון אני לא כזה מסכים

בגלל שהגוף חייב שינה אבל עם פקקים וראלטי אני מסכים בהחלט! [למרות שכן ראיתי האח הגדול... וגם אהבתי את זה, אוו, הבושה!]

כל מה שכתבת שווה הרבה יותר ממייפל

ואני לא צינית. מייפל לא יכול לבוא על חשבון ללמוד , לקבל בגרות טובה , ולפתח חייי חברה. רק לשעות הפנאי אם יש..... זה החלטה טובה לוותר על מייפל..... אבל לכתוב שזה לא תורם לחיים קצת סיבה מוזרה.... אם אתה כותב שזה מפריע לחיים זה משהו אחר.

מייפל לא קשור ל"לא לפתח חיי חברה"

יש עניין שאנשים לוקחים את מייפל כדבר היחידי בחיים שלהם, וזאת הבעיה. אם מייפל מפריע לך למצוא חברים, באמת עדיף לעזוב אותו. ולי היו ציונים מעולים בבגרויות וכן שיחקתי. קוראים לזה ארגון של זמן יונואו.

gate11Maccabi

New member
בדיוק - ארגון של זמן. לא צריך לוותר

על דברים שכיפיים לך ואתה נהנה מהם, כל עוד תארגן את הזמן כמו שצריך תוכל להסתדר, תאמין לי אגב שמייפל זה לא מה שידפוק לך את החיים בגיל 16, ואם אתה רוצה הרצאה בנושאים שכן ולא כדאי לך להתחיל בהם, אתה יודע למי לפנות :)

מייפל זה משחק של השטן, תעזוב הכי מהר שאפשר.

סתם לא, אבל אם אתה בוחר לפרוש, כל הכבוד. ניפגש בעוד שבועיים.
סתם נו. ):

למעלה