ה"י 17.10

killer97

New member
רמה 148../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

רק עכשיו היה לי זמן לעלות (בגלל ערימה של ש.ב במתמטיקה
)

צ ל י ל 8

New member
אני לא ממש מתקדמת לאן שהוא

הלאגים שיש לי לא מאפשרים לי לעשות ממש שום דבר. אני נתקעת בליפרי במפה של הצבים הכחולים לעשות שם את המשימה של ה-500 וכי שם מופיע מדי פעם הבוס של המתנות שלא נותן לי שום דבר שווה (חוץ ממי-קולון פעם אחת שנתן לי 100 צ'ארם). לא יכולה לעשות PQים. כלום. אני כבר די מיואשת האמת....

צ ל י ל 8

New member
תודה סמדר, ראיתי ב-550, התלבטתי, ונמכר ../images/Emo10.gif

מישהו בבאדי שלי שם בחנות שלו לפני כמה ימים 5 סקרולים כאלה ב-700 כל אחד. אני לא מצליחה למצוא אותו מאז, הוא פתוח בחנות ולא מתחבר
כדאי לקנות ורוד +לבן וזהו? אני יודעת שזה עלול לעלות לי ביותר אם הורוד לא יעבוד

אבישי ר

New member
תשחקי בלי ההוט ספוט שילד

פעם זה היה יעיל, היום זה עושה מלא לאגים ניסית לבדוק איזה צ'אנלים לא עושים לך לאגים? ודרך אגב סתם שאלה לא קשורה, מצאת גילד חדש?

צ ל י ל 8

New member
אני בלי התוכנה ממילא

היא לא עוזרת לי. צ'אנלים זוגיים זה עוד מילא, אבל גם לא ממש. כן, התחברתי לגיילד חדש ממישהו מהבאדי שלי. אם אני זוכרת נכון את השם הם Infection. יש שם כמה ישראלים, ואני רואה בזה דווקא יתרון.

אבישי ר

New member
אה אני מכיר את הגילד הזה!

זה נחשב בין הגילדים הכי טובים בוינדיה כרגע... וסתם שתדעי רוב הישראלים שם מ FXP כדאי לך להתידד שם עם כולם כי הם הולכים להרבה בוסים ממה שאני יודע

צ ל י ל 8

New member
כן, הם נמצאים גם עם אליאנס פעיל מאוד

זה מהבאדי שלי הוא ישראלי, גם BM שפגשתי מזמן בLHC אם אני זוכרת נכון. אני מתארת לי שהם מ-FXP הוא משהו כי הם לא מכאן בטוח
הם היו ב-HT לפני יומיים. ביקשתי שיגידו לי בפעם הבאה כשהם הולכים. בכלל נראה לי שהם הולכים הרבה לבוסים (ונדמה לי שהם הלכו אתמול לאמפרס) והיתרון שהם ישראלים הוא גדול בגלל השעות (אף על פי שהם צעירים יותר ולכן משחקים פחות בלילה כמוני).

אבישי ר

New member
רובם בני 14~16

לא יודע עד כמה יפריע לך, אבל רק שתדעי
ואפילו שהם מ FXP יש להם ציוד ממש טוב, כמו שאמרתי גילד אולי אחד הטובים בוינדיה כמעט כל אחד שם מסתובב עם חפצים של 50%+

Guid

New member
ניסיתי לשחק היום,

אבל המשחק קרס לי, וגם הייתי חייב ללכת... בעע..

אבישי ר

New member
סמדר

הבנתי שהדרך תקיפה של ההירואים השתנתה מאז הפאטץ האחרון בגלל החיזוק של coma ו panic, את יכולה אולי להסביר לי בדיוק איך זה הולך? ממה שקראתי כמעט ולא משתמשים בברנדיש וזה נשמע לי די מוזר בעבודה שלישית שיש רק 6 ores מה combo attacks להשתמש בזה כסקיל עיקרי אם את יכולה להוסיף גם איזה סקילים צריך למקסס בעבודה שלישית זה יכול לעזור תודה

סקילים עבודה שלישית

אבישי - למקסס הכל חוץ מ ברנדיש להשאיר על 11 נקודות..... לגבי צורת ההריגה בעבודה שלישית - אין לי מושג.... אנסה לברר לך יותר מאוחר. אני הייתי בעבודה שלישית לפני ..... 3 וחצי שנים..... מאז הפטץ' האחרון פניק עובד על בוסים !!!!!!!!!!!!!!!!!!! וזה מ ד ה י ם !!!!! ברגע שאני עושה על בוס פניק הדמג' שלי עולה בצורה מטורפת....... לגבי שימוש בקומה - אצלי זה ביזבוז כי קומה עושה מקסימים מקס דמג' והאינטרפיד סלש שלי עושה הרבה יותר. קומה עוצר את הרצץ של האינטרפיד סלש. אתה יכול לעשות ברנדיש ומדי פעם להשתמש בקומה שזה עושה דמג' מאד גבוה.

אבישי ר

New member
אז אם כבר את מדברת על קומה

לא בדיוק קראתי על הסקיל הזה, הוא תוקף מפלצת אחת כל פעם או 6? תודה על כל ההסבר

למעלה