ה"י 16.8

../images/Emo41.gif ה"י 16.8 ../images/Emo41.gif

עשיתי היום 45 מיל מנעליים ( ועוד 38 מילים מעוד נעל בדרך ) ועוד כמה דברים.. אושר כלכלי. מה אתכם?

אני

בשבועיים - שלושה האחרונים עשיתי במשחק יותר מ 100 K NX ממזוס שעבדתי קשה עבורם. את רוב המזוס שלי אני ממירה ל NX אבל שומרת קצת בצד למקרה שיצוץ משהו מדהים בשוק וארצה לקנות (כמו GM סקרולס למשל) מסתבר שההימור על הלבבות הצליח. (בקרוב יגמר כי יש קרב מחירים עכשיו ואפסיק לייצר כאילו - כבר לא משתלם לי - רווח של 10 מיל לאחד) מחפשת דרכים נוספות / אחרות להרויח ...... כרגיל, אני עובדת בעיקר עם הראש כרגע ..... חושבת על רעיון.

צ ל י ל 8

New member
כל הכבוד על ההשקעה ../images/Emo47.gif

אני בכלל מעריצה אותך על היכולת להתמיד במשהו. לי אין כזו סבלנות

Guid

New member
../images/Emo45.gif

סחתיין סמדר! לאט ובסבלנות, אבל מפציצה...

קונים בשוק

כפפות של 10 אטק ב 300 מיליון (בסקניה לפחות) ושמים ב MTS ב 7000 K NX רצוי לקנות כאילו שלא עברו האמר....

MomerS

New member
יעוץ בקשר לגלשן שלי

אוקיי אז מי שלא יודע (ולא יודעים) קניתי גלשן PBS במחיר מטופש של 19M
היום כשאני הסתובבתי בFM ראיתי מישהו שהציע לי עסקה..... הוא הראה לי תPBS שלו והשוותי בין שלו לשלי והם היו 100% זהים היה בינהם רק הבדל אחד..... לשלו היה פוטנציאל ולשלי אני... ראיתי לו את הפוטנציאל וזה של קוסם (יש תמונה מצורפת) הוא אמר שהוא רוצה שנחליף גלשנים (ללא תוספת של כסף) בגלל שהוא רוצה לגלות פוטנציאל טוב לגלשן שלו..... מה אתם אומרים להסכים?.... כי זה חוסך לי את הסיכון של השימוש במגילת פוטנציאל.... וגם אני רוצה כבר לקנות קאש אבל אין לי מוסג איך..... תודה למי שיעזור...

miss_t

New member
נשמע חריג

אבל תראה- הפוטנציאל לא תורם לך כלום. אז מה זה משנה אם תשאר עם שלך? אתה חושב שתרצה גלשם עם פוטנציאל אחר? האם הPOLE ARM שיש לך לא מספיק טוב לך כרגע (מאשר POLE ARM אחר?) אגב, האם מס' SLOTS לשדרוג זהה? האם ה-ATK זהה?

אני לא הייתי מסכימה לעיסקה

כי אתה יכול לקבל 3 שורות שוות על הגלשן שלך. ועל שלו יש 2 שורות עם פוטנציאל לא שווה. יכול להיות שתקבל אפילו 3 שורות אפיק.... אי אפשר לדעת זה עיניין של מזל. ומי שלוקח סיכונים במשחק יכול להרויח בגדול. מי שלא מנסה - לא מפסיד אבל גם לא מרויח.

miss_t

New member
שאלה על FUSE

יש איזשהו קשר בין קבלת פריטים עם פוטנציאל מאיחוד לבין הרמה של האלכימיה? השאלה נשאלת מכיוון ש: שמתי לב שכשהייתי אלכימיה רמה 4-5 קיבלתי בין 5-6 חפצי פוטנציאל מאיחוי חפצים, לרוב הם היו RARE, אחד יוצא EPIC וגם זה לא תמיד. כעת ברמה 7 קיבלתי כמעט 8-10 חפצים עם פוטנציאל כאשר 2-3 מתקבל פוטנציאל EPIC. צירוף מקרים או שיש קשר?? מדובר על נעליים, מדובר על שימוש ב100 נקודות עייפות .

killer97

New member
אני

עשיתי 20 מיל בשוק וכשסגרתי את החנות, החנות לא עזבה אותי...

Guid

New member
מצחיק ../images/Emo6.gif

זהקרה לי המון בתקופה שהיו לי ניתוקים...

אני הולך לעשות זאקום ראן במהלך היום..

כן כן.. אתמול ישבתי וחיכיתי למישהו בחדר עמוס בFM ושמעתי 2 מדברים על ראן מחר ומחירים.. ולקח לי 15 דקות לשכנע אותו שאני לא טרול ושיש לי מיין ברמה 92 ושאני באמת מעוניין. אז עד עכשיו סיכמנו על כסף ושעה בערך ( 15 מיל לראן כולל קסדה ומשהו בסביבות ה8 בערב? ) אז אני מתרגש לאללה.

miss_t

New member
תעדכן מה קורה עם זה

עשית את כל השלבים המקדימים נכון?

עשיתי

לפני המון זמן שעשיתי את הקווסט ככה שהכל מעורפל לי אבל עדיין יש לי בתיק 30 שיני זהב של זומבים, נשימה של לבה וחתיכה של אש. אני רק מפחד מכמה דברים.. א. שהכלבים הנאצים האלה לא יאכלו אותי בדרך ב. שלא יהיה. HB ג. שלא יהיה פריסט מחיה ד. שיגמרו השיקויים ואני אתפגר.

miss_t

New member
אוקיי

בשביל להכנס אתה צריך EYE OF FIRE ואת זה מקבלים מ-NPC כשנותנים לו את שלושת הדברים - שיניים ואת שני החפצים האש ולבה. כמה HP יש לך כרגע? באיזה שיקויים אתה מתכוון להשתמש בראן עצמו? הייתי ממליצה על שיקויי 100% - בערך 200 יספיקו (אבל חכה לעוד תגובות) תקח גם כ-150 GINGER ALE (קונים אותם מ-NLC. אגב, אפם אתה מת- אתה צריך לשלם?? אני בראן של זאקום הראשון לא שילמתי כי מתתי (וגם הבישופ מת) אבל אח"כ בשני שהלכתי אליו שילמתי לפני (שילמתי עם תפוחים) בראן של MON שהייתי שילמתי אחרי הרמת השרשרת אגב - הם אמרו לך אם יהיה DK או BISHOP? כי אם יהיה בישופ- אתה לא צריך לדאוג מהכלבים- הוא יפתח דלת לכניסה לALTAR

למעלה