ה"י 16.8

ווואו תודה על כל המידע ותשובות

יש לי 2.7K hp ( בעייתי ), הרווחתי מגובלין PQs בערך 200 שיקויי power ועוד כ150 אליקסרים של 50%, אם אני מת פעם אחת אני חושב שלא אבל אם פעמיים- אז כן. אני בכל מקרה לוקח איתי את כל הכסף שלי. לא אמרו לי עדיין אבל אני בטוח ב90% ואשאל את הבחור שאני אהיה על המחשב.

JackyE

New member
בעיותבעיותבעיות

טוב אז אתמול חיברתי את המחשב החדש והייתה לי בעיית התנתקויות, כנראה בגלל שכרטיס הרשת לא קולט טוב את הנתב מלמעלה. היום העליתי את המחשב למעלה וחיברתי אותו ישירות לנתב, עכשיו כשאני מנסה להתקין את המשחק הוא אומר לי או סוג של שגיאה או שהאינטרנט לא מחובר ושעלי להתחבר ולנסות שוב! אבל אני כן מחובר!!!
בעע

MadManIII

New member
שאלה לגביי MP EATER

האם זה עובד על כל המפלצות או רק ע"ג מפלצות שיש להם מנה

לכל המפלצות יש MP.

זה סקיל פסיבי ד"א. ובנוסף, זה היה עובד פעם בצורה יותר אפקטיבית, אחרי הכאוס שינו את זה.

MadManIII

New member
ועוד שאלה-SPELL MASTERY

מה זה עושה ואיך זה עובד בדיוק. ואיזה כייף שעונים פה במהירות?

btekx

New member
אתמול קניתי כיסא זאקום!!

קניתי את זה רק ב21M?!? אני מאוהב בזה!! אני אמכור את הכיסא דרקון סיגנוס ב999M ואם צלחתי למכור את זה אזה חחתכן שאקנה את שרשרת כאוס הורנטאיל!!!!!!!!!!!!!! האם כדאי לי לקנות שרשרת כאוס הורנטאיל ב2B?? אחי אומר שלא כדאי לי לבזבז על זה ב2B...

miss_t

New member
שרשרת כאוס

אבל איזה שרשרת כאוס? עם פוטנציאל? כמה שורות? RARE> EPIC> UNIQUE? איזה סטטים?

btekx

New member
השרשרת כאוס הורנטאיל

עם 10% HP וMP לא משנה איזה שורה פוטנציאל אני אשקיע עליו בקובייה... (מקווה שאבחר 3 שורות של פוטנציאל) סטטים שכולם 25 סטטים ומעלה...

btekx

New member
אין לי מושג זה היה בבית פטרייה...

ראיתי כמה שרשרת שנמכר ב2 בילון

תשמעי, גם אם את מצליחה לפתוח כרטיס....

הם לא עונים. פתחתי כרטיס לפני חודש ועדיין מקבלת תשובות אוטומטיות מהם שהם עמוסים ויענו בזמנם החופשי ....

miss_t

New member
דווקא אותי נקסון הזהירו בעבר

לא להזין יותר מידי כרטיסים!!!

FUSING.♥

זה כזה נחמד. 3: עשיתי FUSE בינתיים ל12 זוגות נעליים-ועל אחד מהם יצא זה
נחמד! וגם יצא לי 2% STR ו2% LUK. :) ועוד כמה עם סטאטים לא משהו. אבל זה ממש נחמד ומעלה את האלכימיה מהר!

למעלה