ה"י 13.9

תראו מה מישהו מברה כתב בפורום של נקסון

Hime What are you saying about it what is your opinion on it players. Message for Himes: Bera Knows: Scream, Libann, (M4pleHermit), HeroicViet and Her 20 Lvl 200 Hacker Accounts with hacked items, Roachs All these people are hackers with 300+ att Cravens if so get a gm to check and then ban them please. Please Nexon, Please. These People Ruin my Experience and everyones experience so please ban them. Those People Dupe and Crash Servers!! *Those People Have a lot of mule accounts with items i recommand checking all there maplestory accounts (hacked items) on that ip adress Also the recent bera server crash Scream was responsible for it and his little group NEXON PLEASE BAN. HIMES YOUR THE ONLY ONE GM THAT SEEMS TO CARE!! DO SOMETHING PLEASE :( Also Scream Hacked the person who had the ign Scream just to get the ign..Shame on him. The Person Scream hacked is PIixlet (something like that xD) Himes Please Comment Actions that nexon is taking to patch these dupes and server crashes AND Ban these hackers thank you and good bye until further notice

Hasselblad

New member
סמדר

אני חושבת שפעם כבר הסברתי לך אבל בכל מקרה אסור לצטט הודעות מאתרים אחרים בלי לינק אשמח אם תצרפי לינק במידה ולא אצטרך למחוק.

מ י ל ר

New member
זה כזה

היי נקסון יש האקרים מוכרים, למה לא עושים להם כלום? נקסון: זה בסדר הם חברה טובים הם מוכרים.. אנחנו אוהבים אותם

לא ידעתי שהרואיקויאט זה עוד האקר/ית...../images/Emo4.gif

כל השאר זה ממש צעק לי שהם האקרים. אני צופה הודעה של הבנאדם שפרצו לו...
ד"א בבאסיל היה כתוב שנקסון מוחקים הודעות על פריצות/דיווחים על האקרים, שאנשים כותבים. לא יודעת אם זה נכון, אבל מצד שני אני לא אתפלא.

Hasselblad

New member
חחחחחחח ויקי האקרית רצינית

יש לה מלא דמויות רמה 200 ולכולם ציוד עם מאות כוכבים... היא אומנם לא עושה DC וכאלה אבל עשתה בעבר מלא דיופים והיא מפוצצת כסף וציוד שלא שאי אפשר בכלל לדמיין...

רק אתמול שמעתי שהיא האקרית. די הפתיע אותי.

מצד שני גם חלק לא קטן מהבאדי שלי, אנשים שלא הייתי מאמינה בחיים שהם האקרים-הם האקרים ועוד איך, ובעיקר משכפלים חפצים/פרצו לכמה אנשים בעבר. ככה שהיום, גם מי שלא היית חושב עליו בכלל, יכול להיות האקר לא קטן.

Hasselblad

New member
באמת שהרוב האקרים

הם מתחלקים לשני סוגים אלה שמשוויצים בזה וגאים בזה... ואלה שמנסים להראות כאילו הם לא עושים....

אלה שמשוויצים בזה גם דואגים

לפרסם הרבה חפצים לא כ"כ חוקיים בסמגות וזה ישר ברור... יש בנאדם אחד בבאדי שלי שהייתי ממש בשוק כששמעתי שהוא האקר, הוא כ"כ כ"כ נחמד ולא הייתי מאמינה שהוא עושה האקים. ככה שצודקת, יש כאלה שמנסים להסתיר את זה גם.

gate11Maccabi

New member
ואו אני זוכר את הויקי הזאת מלפני מלא זמן

לפי דעתי בסביבות השלוש או ארבע שנים אפילו, אני והיא היינו מוכרים BF LEECH בכמויות כשזה רק התחיל, איזה ימים נדירים. איפה היא היום ואיפה אני!

מ י ל ר

New member
גם אני

עשיתי רק חשבון אחד (מתוך ה-2 שיש לי) כי חלאס אין לי כוח רק בראשי, ולשם שינוי קיבלתי..

למעלה