ה"י 13.9

Gen3siS

New member
../images/Emo41.gifה"י 13.9 ../images/Emo41.gif

גם לי מותר
יש כאן מישהו שיש לו DK ברמה גבוהה? אם כן, יכול לפרט קצת על הבילד שהוא בחר לו?

Gen3siS

New member
יש לי...אבל כמו שכתבתי אתמול...

די איבדתי חשק בשבועיים האלה לשחק בכלל במייפל... מכל מיני סיבות
סתם אני בודק אופציות לדברים לעשות במשחק בינתיים

Don Nirtin

New member
היה צפוי, ילד.../images/Emo267.gif

נאי עצלן לקדם את הקוסמת שלי!!!!!!!! אוף.

אבישי ר

New member
מה נסגר עם המחירים בברה?

הם יהיו יציבים מתישהו או שהם ימשיכו להיות במצב כזה?

ד"ש לאסף מהחבר הכי טוב שלו ../images/Emo8.gif

אסף זאקום רצה למסור לך ד"ש. אתה עובד קשה מדי ולא מגיע לבקר אותו ביומיים האחרונים.....
אי גם רוצה להתלונן שהוא היה קמצן במיוחד היום
ונראה אם תגלה מה מיוחד בתמונה שלי....
אני אתן לך רמז.... ..... ..... זה על אותו משקל של התמונה ששמת לפני יומיים שלושה ואני לא הבנתי....

דרך אגב

פגשתי היום בכניסה לזאקום קוסם אש בדרגה 174 שעושה סולו לזאקום....
אמרתי לו שיש לי קוסמת אש דרגה 183 ואני מפחדת להכניס אותה לעשות סולו.....
לטענתו. מי שיש לו אטק רנג' של 16 K ומעלה יכול לעשות סולו. והוא אמר שנשארות לו 21 דקות בטיימר כשהוא עושה סולו..... (לא מכירה אותו ולא יודעת אם זה המצב.... יש לו אטק ריינג' של 16 K ) בדקתי, ולקוסמת הנובית שלי יש אטק רנג' של 21333... (בלי סקילים בכלל). נו טוב אין לה חגורה , יש לה גלימה כמעט נקיה לגמרי וכו'. לאט לאט. אני שוקלת ללכת לנסות להרוג איתה זאקום..... אסף, לא חשבת אחרי ההתחזקות האחרונה שלך ללכת לנסות לעשות שוב סולו על זאק? יאללה תן לי אומץ.... בו נלך לנסות סולו עם הקוסמים....

מ י ל ר

New member
לקוסמת הנובית שלך יש 21 אטטק.................

איזה קטע גם לקוסם ה-PRO שלי יש 21 אטטק.........
עשיתי סולו שהייתי רמה 169, עכשיו אני 177 אבל בהחלט בזמן הזה דרגתי להתחזק, אבל אחרי ההודעה שלך אני לא בטוח אם התחזקתי או סתם עשיתי.. משהו

../images/Emo7.gif../images/Emo2.gif../images/Emo10.gif היי !

סליחה.... השוותי אותה ללוחמת שלי.....
הממ נו טוב, לקוסמת הפרו שלי יש .... 21333 אטק ריינג' נקי .....
אני מצטערת אני קוראת לה נובית כי חסר לי מלאאאאא ציוד עבורה...... טוב אז יש לנו בערך אותו אטק ריינג' רק אני בטוחה שקוסמי קרח יותר חזקים.....אין לי CL....
הולכים לנסות לעשות סולו עם הקוסמים? מה סיכמנו? לא בטוח שיצא לי היום.... חחחחח (תירוצים...)

טוב נו - ניסיון כושל

האמת היא שבקלות אני יכולה להרוג אותו..... לא הייתי בתוך זאקום עם הקוסמת שלי כבר 4 שנים...... לא לבד ולא עם פארטי. חלק מהידיים ורבע מהגוף מתו מעצמם בגלל הרעל......
מה שהיה לי הכי קשה שהקוסמת שלי לא הפסיקה לזוז. ללוחמים יש סקיל שנועץ אותם במקום ליד המטרה.
ניסיתי בגוף להישאר דבוקה אליו כדי לא לקבל 1.1 והקוסמת שלי לא הפסיקה לקפץ... אחורה.....
בנוסף חבר עשה לי ויספר שמישהו מהבאדי שלו עשה לו סקאם..... והייתי עסוקה בלקרוא את הצ'ט בוקס שלי.....

../images/Emo6.gif

היד השמאלית העליונה מתה מעצמה..... וגם חלק מהגוף מת לפני שכל הידיים גמרו למות.....

מ י ל ר

New member
זה נראה ש

את על דאבל דרופ אבל אין כובעים הכובעים הלכו לטייל? כובע עף לגובה? זה לא המשפט שמתאים לתמונה הזאת

לא. אני לא על דאבל דרופ....

אני אפילו לא על % 1.2 דרופ של המשפחה..... והקמצן הזה זרק לי 3 כובעים ב 2 ראנים......

btekx

New member
למה עוד זאקום? את יכולה סולו לזאקום כאוס!!

בטח הוא מפיל יותר דרופים ויותר נדיר...

למעלה