ה"י 12/1

מ י ל ר

New member
../images/Emo41.gif ה"י 12/1 ../images/Emo41.gif ../images/Emo61.gif

אם היה לכם משהו מיוחד, הנה הגיע המן לשתף אותנו!

מ י ל ר

New member
אני ועידן עשינו היום חילופי שחקנים

או יותר נכון הוא נכנס בשבילי ל-CS כי אני לא יכול (קניתי קוביה אחת בודדת, ולא יצא משהו מועיל כמובן) ואני נכנסתי לחשבון שלו סתם קיצר היה מצחיק

Guid

New member
../images/Emo6.gif

תמונה אדירה!
וואי, אבל איזה מלחיץ היה! איך אכלתי סרטים כל הקווסט הזה! זה היה מלחיץ בצורה מטורפת! ובלי סיבה!
זה אולי אחד הדברים הכי פשוטים שיש... XD מה שכן, אסף, אם לא היית עוזר לי- אין מצב בעולם שהייתי עושה את הקווסט הזה. איזה טירטור זה היה... לך לפה, רוץ לשם, קח את זה, תחזור לכאן, שלם לבחורצי'ק ההוא 20 מיליון מסוס, סע לסוף העולם שמאלה, ואז שבור ימינה וסע עד הסוף, והנה החזיר שלך!
אבל ההוג הזה אדיר, לא יעזור מה! תודה אחי!
וסתם קטע שהצחיק אותי- אני דתי, אבל לדמות שלי במייפל יש שני חזירים...

מ י ל ר

New member
../images/Emo3.gif

אצלך החזיר בכלל עמד בכיף שלו, אצלי הוא הלך והייתי עוד יותר בסרטים, וזה ממש קל חח ובכיף אחי, אתה יודע שאני לשרותך תמיד
חכה, תיהיה 120, יהיה לך עוד קצת כסף בעזרת השם, אני אשיג לך את הדרופים, אתה רק תשיג את ה-50 מיל :)

Blazefreezer

New member
פתחתי גילדה חדשה! ^^

פתחתי גילדה חדשה בברה, שבקרוב מאוד תתאחד עם הגילדה ThMuppetShow, בה חברים לא מעט מאנשי הפורום. לגילדה החדשה קוראים TheWestQuest וזה על שם האגדה האפית הידועה "המסע למערב" בה מופיע(בין שאר הדמויות) הדמות המהוללת מלך הקופים - סון וו קונג. (צירפתי תמונה בשביל שתבינו מי זה מי) בכל אופן, כרגע חברים בגילדה אני דור, ועוד 5 חבר'ה שעזרו לי לפתוח אותה - רובם ברמות 30~70. אני אנסה השבוע לגייס רמות גבוהות יותר בשביל שיהיה גם לרמות גבוהות עם מי להתאמן ולהתייעץ. אם מישהו מעוניין להצטרף לגילדה החדשה - שיחפש את הדמויות שלי Mitan או Hosheh בברה וישלח לי לחישה או יזמין אותי לשיחה. השרת המדובר הוא ברה. בקרוב האיחוד! ואחריו - Guild PQ! ^^ אז תודה לדור שעזר לי לפתוח את הגילדה ויאללה להרפתקה חדשה! ^^

מ י ל ר

New member
רמות 30 עד 70?

מה המטרה? חשבתי שהמטרה שיהיה אנשים להתאמן איתם ולדבר איתם וזה, אבל רמות נמוכות זה לא שווה, לא יהיה אפשר לקבוע לבוסים ודברים כאלה..

Blazefreezer

New member
אחי הייתי צריך אנשים בשביל לפתוח את הגילדה

זה לא שממש את קל להשיג 6 אנשים ברמות 100+ שיסחבו איתך עד אורביס בשביל 300K שהבטחת להם >> מכאן והלאה המטרה היא להוסיף רמות 70+ ובטח ובטח שרמות 100+ כי כבר נמאס שאין עם מי לדבר ברמות האלה. 100+ זה רמות שצריך בשבילם המון מוטיבציה בשביל להמשיך להתקדם במשחק.

מ י ל ר

New member
טוב, פינק בין BUFF זה בין הדברים הטובים

הביאו לנו את זה 3 פעמים (כול פעם מתנו בדוג'ו ועדיין לא הצלחנו להרוג את הבוס שאחרי PAP... לא אשפר בלי שיקויים. מעניין מה קורה אחרי שעוברים את זה..

מ י ל ר

New member
זה לא שיקוי

אחד מהקבוצה אמר לנו ללכת ל-FM בשביל PB BUFF הלכנו אחד מהחברים שלו הוציא את זה איך שהוא נותנים לפינג בין שם להתעצבן קצת ואז מרביצים לו והוא מביא את זה XD משהו חמוד ביותר. חבל שמתתי, הייתי הולך להתאמן עם ה-BUFF העצבני הזה..

למעלה