התפקדות!!!

xXx Lilo xXx

New member
מתפקדת../images/Emo154.gif../images/Emo149.gif../images/Emo148.gif../images/Emo29.gif

שם: ליאת. נייס טו מיט
מקום מגורים: אי שם מעבר לקשת בענן
(ראשון) איך עבר החודש? עבר. היה סבבה וקצר
מה אתם אומרים על הסטטיסטיקות המלבבות שלנו? אני לא בשוק שאני מקום שלישי כי לא הייתי הרבה על המחשב
אבל המוןהמוןהמוןןןן מזל"ט לליאור XD משהו טוב שקרה לכם החודש: טיול שנתי - אילת 2009 אוטובוס 2 שליטעעעע
משהו ממש רע שקרה לכם החודש: המ... אינלי פלאפון נורמאלי? XD משהו קורע/הזוי/מצחיק/משעמם שקרה לכם החודש: טיול שנתי
היה אחד הטובים. תוכניות לחודש? זימונים לצה"ל. בגרויות (אעאעאעאעאע החודש 2 בגרויותתתתתת לחץץץץץץץץץ)(המון בהצלחה לכול מי שניגש/ת
) ימי הולדת. פורים
ואממממ זהו
חודש טוב לכולם, ובהצלחה בבגרויות למי שיש

Emergency Exit

New member
../images/Emo209.gif תודה חברתי היקרה לחפירות!../images/Emo23.gif../images/Emo125.gif

גם אם אינך במקום הראשון, עמוק בליבי את החופרת איתי ואין אחת כמוך ולא תהיה לעולםםםםםם. עכשיו, תשיגי לי במבה נוגט. החמאתי לך ואני לא עושה את זה הרבה ובחינם.
XD סתם

Bella Swan

New member
מתפקדת

שם: נוי
מקום מגורים: רמת גן
איך עבר החודש? חביב בלי הרבה בצפר :)
מה אתם אומרים על הסטטיסטיקות המלבבות שלנו? לא יודעת '-'
משהו טוב שקרה לכם החודש: היה מצב רוח טוב
משהו ממש רע שקרה לכם החודש: פעולות בצופים ..
משהו קורע/הזוי/מצחיק/משעמם שקרה לכם החודש: -
תוכניות לחודש? טסה לסקי בצרפת!

orw93

New member
למה פעולות בצופים רע?../images/Emo12.gif../images/Emo205.gif

אלא אם את מדריכה

Bella Swan

New member
מדריכת להקה

סיוט טוטאלי מתה שהשנה הזאת תיגמר ויהיה לי תפקיד אחר >_>

maya 1342

New member
מתפקדת D:

שם: ברוריה. גיל: עוד 18 ימים בת 14 :) מקום מגורים: חיפה השמנה. איך עבר החודש? בצורה מקסימה של פיל. מה אתם אומרים על הסטטיסטיקות המלבבות שלנו? מקסימות P: משהו טוב שקרה לכם החודש: יומולדת לאחותי משהו ממש רע שקרה לכם החודש: אני חושבת רק על דברים חיוביים משהו קורע/הזוי/מצחיק/משעמם שקרה לכם החודש: היה משעמם oO תוכניות לחודש? לפי הסדר: פעילויות לפורים בבי"ס, פורים, חופש, יום שישי ה13, יומולדת.

YuvalSP

New member
יואוווו קול!!! ../images/Emo203.gif

עוד פעם יום שישי ה13!! P: היה גם בחודש הזה P:

xXx Lilo xXx

New member
יאפ../images/Emo3.gif../images/Emo29.gif

וזה גם יום מצוין לבחינה באזרחות
איזה חרא. XD

Fall Out Liel

New member
../images/Emo41.gifTake Me To The Carnival../images/Emo41.gif../images/Emo168.gif

שם: ליאל גיל: 17 וכמעט חצי D: מקום מגורים: ת"א איך עבר החודש? חביב, קצת מבאס, אבל מרץ מתחיל להאיר
מה אתם אומרים על הסטטיסטיקות המלבבות שלנו? התאכזבתי
, חשבתי שממש חפרתי החודש ושכל רגע אני הולכת לקבל הודעה ממישהי שאני |את|
משהו טוב שקרה לכם החודש: קיבלתי 100 במבחן באזרחות [פעם הבאה אני אשתמש באמצעים כשירים, אבל אני יודעת את החומר, הייתי מקבלת 85 אם לא הייתי נעזרת בחברה בשתי שאלות
], הסרט למגמה מתחיל לרקום עור וגידים ולקום לתחייה, מוחעחעחע
, אמפי חדש D:, ויורד מלאמלאמלא גשם!!#@$#
משהו ממש רע שקרה לכם החודש: השמנתי
וזה קורה דווקא כשבסוף החודש יש לי טיול שנתי לאילת, שימו לב שאיך שמחליטים לעשות דיאטה, קורה ההפך
, ואמא של שכנה של דודה שלי נפטרה ואמנם לא הכרתי אותה [אני מכירה את השכנה, היא ממש נחמדה ויש לה כלבה אחת המתוקות!
] ואני לא אוהבת לראות אנשים עצובים
משהו קורע/הזוי/מצחיק/משעמם שקרה לכם החודש: חח מאיפה להתחיל?
וואי הייתה לי שיחה עם מישהו מהשכבה וסתם זה כבר היה שלוש וחצי לפנות בוקר והתחלנו לכתוב שטויות, אז הוא התחיל לשאול אותי שאלה וללכת סחור סחור במקום להגיע לעיקר אז כתבתי לו "תיגע בקציצה במקום ללוש את הבצק! תגיע לעיקר כבר" או "מה מקום כזה עושה בילד יפה כמוך?"- "יש לי הרבה מקום, אם היית רואה יש לי נורות ניאון על הראש עכשיו" XDDDD תוכניות לחודש? ללכת עם חברות למצוא תחפושת, לנסות להרזות לקראת הטיול, לצלם את הסרט ולהכין פרוייקט ענק לאנגלית ששווה 60% מהציון בבחינה אוראלית [לכל בעלי הראש הכחלחל זה אומר בע"פ (כמובן ^^)
]. מי שקראה מקבלת
ו
סגג הודגש באמצעות מדגישומטיק

xXx Lilo xXx

New member
סתם שאלה.../images/Emo29.gif

כמה חברה שלך קבלה באזרחות? זאתי שנעזרת בה? אה כן. איזה סרט? את מגמת אומנות או משהו כזה?

Fall Out Liel

New member
אותו ציון ../images/Emo6.gif../images/Emo168.gif

עשינו חוזר והיינו לבד בכיתה כי הייתה הרצאה כלשהיא, והיו שתי שאלות שהתלבטתי איזו גישה יש בהן, אז היא עזרה לי ואני עזרתי לה בשתי שאלות עם זכויות.. ואני במגמת תקשורת המונים וקולנוע מעשי, אז אני מצלמת סרט על בע"ח- אני הולכת לצב"ח ומראיינת, מצלמת תהליך אימוץ [שזה בתזמון מצוין כי מי שאני עושה איתה את הסרט רוצה לאמץ כלב], ומצלמת כל מיני הרצאות וכו'..

דינדש

New member
בהצלחה! ../images/Emo23.gif מטרה מבורכת!

כל מי שרוצה והצליח לשכנע את שאר בני הבית- תאמצו כלבים/חתולים! זה חשוב!

Galuush

New member
אני

שם: גל גיל: 19 עוד שלושה ימים מקום מגורים: מרכז איך עבר החודש? סבבה מה אתם אומרים על הסטטיסטיקות המלבבות שלנו? הן לא אומרות לי הרבה
משהו טוב שקרה לכם החודש: כל מיני... חחחחח משהו ממש רע שקרה לכם החודש: לא זוכרת. משהו קורע/הזוי/מצחיק/משעמם שקרה לכם החודש: יותר מדי דברים. תוכניות לחודש? יומולדת וחופש השבוע
.

sweet shir

New member
מתפקדתD:

שם: שיר. גיל: 16. מקום מגורים: רעננה. איך עבר החודש? לא משהו. בסדר כזה. מה אתם אומרים על הסטטיסטיקות המלבבות שלנו? מקסימות<: משהו טוב שקרה לכם החודש: ת"א. משהו ממש רע שקרה לכם החודש: ביתספר ומשפחה. משהו קורע/הזוי/מצחיק/משעמם שקרה לכם החודש: חחח שהלכתי אל ליאן אחרי ביתספר וחיפשנו דברים לתחפושת. XD תוכניות לחודש? פורים, שופינג בת"א+להפגש עם אורטל ואור.<:, מתכונת+בגרות בע"פ באנגלית, מועד ב' במתמטיקה>< וכו'.

../images/Emo63.gif אוווו התמונה!!! ../images/Emo99.gif

כ"כ אהבתי את הקטע הזה..... אני מתה על הסדרה הזאת, ובמיוחד על העונות הראשונות...בעונה ה-7 הסדרה כבר הידרדרה לרמות של טיפשות וגועל ובעעע אחד גדול וממש התאכזבתי. אני אוהבת את ג'ס, יש לי משיכה לבחורים הרעים
את דין לא אהבתי כי הוא היה ילד טוב ירושלים כזה, ואת לוגאן לא יכולתי לסבול...שחצן ואנטיפת.

Orange Sky

New member
לוגאן הכי מושלם שם!../images/Emo23.gif

וכריס ולוק
ממש שני בחורים נורמליים לורליי מצאה לעצמהXD אחד נכה נפשית ואחד מסרב להתבגר ולקחת אחריות. אבל עדיין לוק מושלם וכריס חתיך.

למעלה