התפקדות!!!

Sacred Lie

New member
../images/Emo41.gifהתפקדות!!! ../images/Emo41.gif

אז, החודש שלנו היה ממש קצר! שם: גיל: מקום מגורים: איך עבר החודש? מה אתם אומרים על הסטטיסטיקות המלבבות שלנו? משהו טוב שקרה לכם החודש: משהו ממש רע שקרה לכם החודש: משהו קורע/הזוי/מצחיק/משעמם שקרה לכם החודש: תוכניות לחודש? שיהיה לכם חודש מהמםםםםםםםם

rox love BSM

New member
מרץ../images/Emo41.gif../images/Emo20.gif

שם: אמילי גיל: 17 מקום מגורים: חור ליד חדרה איך עבר החודש? היה בסדר מה אתם אומרים על הסטטיסטיקות המלבבות שלנו? מלבבות! חח משהו טוב שקרה לכם החודש: התחלתי ספר חדש,קיבלתי ציונים טובים,התחיל בברלי הילס החדש,בצפר לא היה נוראי כלכך אמ זהו.. משהו ממש רע שקרה לכם החודש: היו כמה ימים מעצבנים משהו קורע/הזוי/מצחיק/משעמם שקרה לכם החודש: היו כמה נפילות של אנשים שהיו די קורעות תוכניות לחודש? מסיבת פורים,בחינה באנגלית בע"פ,לסיים את הספר שלי ושופינג

rox love BSM

New member
מרץ../images/Emo41.gif

שם: אמילי גיל: 17 מקום מגורים: חור ליד חדרה איך עבר החודש? היה בסדר מה אתם אומרים על הסטטיסטיקות המלבבות שלנו? מלבבות! חח משהו טוב שקרה לכם החודש: התחלתי ספר חדש,קיבלתי ציונים טובים,התחיל בברלי הילס החדש,בצפר לא היה נוראי כלכך אמ זהו.. משהו ממש רע שקרה לכם החודש: היו כמה ימים מעצבנים משהו קורע/הזוי/מצחיק/משעמם שקרה לכם החודש: היו כמה נפילות של אנשים שהיו די קורעות תוכניות לחודש? מסיבת פורים,בחינה באנגלית בע"פ,לסיים את הספר שלי ושופינג

orw93

New member
משהו קרה לתפוז../images/Emo69.gif../images/Emo205.gif

שם:אור גיל:16 מקום מגורים:יקנעם איך עבר החודש?נחמד+ מה אתם אומרים על הסטטיסטיקות המלבבות שלנו? שומדבר לא השתנה מחודש קודם חח משהו טוב שקרה לכם החודש: ועידות מ.נוער, הייתי מלא בחיפהD:, פלאפון חדש, בלאדי וולנטיין וכו' משהו ממש רע שקרה לכם החודש: לא מדברים על זה. משהו קורע/הזוי/מצחיק/משעמם שקרה לכם החודש: בלאדי וולנטיין
תוכניות לחודש? צעדה, פורים, מפגש משלחת, גרנדקניון כי צריך שעון חדש ולהחליף מתנה, טיול שנתי, ת.ז, מורידים את הגשרD:

Kawaii Me

New member
מי יתן ויהיה חודש טוב יותר.

שם: עדן גיל: 20 מקום מגורים: ת"א איך עבר החודש? עבר לאאאאט ברמות, וזה עוד חודש שאין בו 30 יום אפילו חח. מה אתם אומרים על הסטטיסטיקות המלבבות שלנו? אני מופיעה שם
משהו טוב שקרה לכם החודש: משהו ממש רע שקרה לכם החודש: ידיד שלי מהכיתה נפטר יום חמישי (יונתן מיכאלי ז"ל
). היה חולה אפילפסיה, בלע את הלשון ונחנק..
יהו נתן, יהו לקח..
תשמרו על עצמכם אנשים, בבקשה. כל אחד ואחת מכן, תעריכו את החיים ותגידו תודה בכל יום מחדש. תאהבו את החיים שלכם ותנצלו אותם. אחרי הלוויה שלו נופצה לי הבועה שבה חייתי. משהו קורע/הזוי/מצחיק/משעמם שקרה לכם החודש: המוות הפתאומי של יוני זה הזוי. משעמם? הזמן שלי בבסיס בערך. וכרגע לא זכור לי משהו קורע מידי. תוכניות לחודש? יום הולדת לספיר יום חמישי, שופינג ביום האישה ונשף פורים. אולי גם הרשמה לקורס פסיכומטרי. ולסיום..אני מאחורהP:

A Kiss To Kill

New member
ערב טוב :) ../images/Emo25.gif

שם: אמילי גיל: 15 וחצצצצי מקום מגורים: חדרה איך עבר החודש? סביר פחות או יותר.. מה אתם אומרים על הסטטיסטיקות המלבבות שלנו? שקארין חופרת בכל מקום
משהו טוב שקרה לכם החודש: הממ.. הבגרויות בתיאטרון היו מהממות והיו סופשים נחמדים
משהו ממש רע שקרה לכם החודש: ואו, היו יותר מדי
משהו קורע/הזוי/מצחיק/משעמם שקרה לכם החודש: חחחחחחחחח זה קורה לי כל הזמן
אני אפילו לא זוכרת מרוב שזה קורה לי
תוכניות לחודש? פורימון בצופים, פעולות, מבחנים, עדלאידע, פורים,מסיבה, מסיבה הנהגתית, ביתספר, לסיים את הסאגה
ובטח יש עוד דברים שיתווספו

Fake Reflection

New member
../images/Emo79.gif הנה משו הזוי ומצחיק שקרה לך היום איתי-

אשכרה שלחת לי הודעות שאני באה איתך לעיר לחפש תחפושת
עד שקלטת, תיפשע..

A Kiss To Kill

New member
חחחחחחחחחחחח נכוווון ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo25.gif

נמאס לי מהתפוז הזה
כל פעם לעשות העתק הדבק בגלל שהוא לא שולח הודעות אלה עובר לתגובה ארוכה ועוד לא שומר את התגובה#@$*+%_#@)$

דינדש

New member
יואו נכון! חשבתי שאני היחידה שאצלה זה ככה ../images/Emo2.gif

ממש מרגיז!

xXx Lilo xXx

New member
יאווווו נכוןןןןן ../images/Emo29.gif

אנלא מצליחה לכתוב הודעות מהירותתת$^@$

Emergency Exit

New member
את בוכה על זה?!../images/Emo125.gif

לי זה לא נותן לשלוח הודעות רגילות עם תמונה

Fake Reflection

New member
../images/Emo79.gif All your ideas are so fucking uninspired

שם: קארין
מקום מגורים: אשדוד
איך עבר החודש? סבבה :)
מה אתם אומרים על הסטטיסטיקות המלבבות שלנו? סבבה XD
משהו טוב שקרה לכם החודש:
ישנתי אצל עדי עם אמילי ביום הבחירות.
95 ו-99 במבחנים באנגלית.
על טבעי.
משהו ממש רע שקרה לכם החודש:
אימא שלי מעצבנת אותי.
חורף.
משהו קורע/הזוי/מצחיק/משעמם שקרה לכם החודש: היו מלא שאני בכלל לא זוכרת.
תוכניות לחודש? חופש. :) מבחנים. מחויבות. לקרוא, מקווה שתהייה לי מוזה.
ועל טבעי כמובן, איך אפשר בלי?
למה ההתפקדות כזאת קצרה? לא אמור להיות שיר/ספר/סרט/תוכנית וכל האלה?

shaharory

New member
../images/Emo221.gif מתפקדת..

שם: שחר גיל: 14 מקום מגורים: כפר סבא איך עבר החודש? פסדר. מה אתם אומרים על הסטטיסטיקות המלבבות שלנו? איפה איפה לראות אותן בכלל? משהו טוב שקרה לכם החודש: זכיתי בכרטיסים ליס פלאנט, ראיתי את האוסקר כל הלילה, ויש לי קשרים ל"האח הגדול"! אבא של עדי נוימן הוא הרופא עיניים שלי חח וכאילו הוא מכיר את המשפחה שלי טוב, זה לא סתם.. משהו ממש רע שקרה לכם החודש: למה משהו "טוב" ומשהו "ממש רע"? לא עדיף "משהו ממש טוב" ו"משהו רע"? חח אממ אז.. מה שרע זה שהעיפו את בשבקין.. אבל אולי זה היה חודש קודם? >< משהו קורע/הזוי/מצחיק/משעמם שקרה לכם החודש: סתם סיפרתי לחברה שלי מקנדה על כל מה שהולך בהישרדות, אבל זה קרה היום תוכניות לחודש? הפמלייההההה עונה חדשה ברוךהשם! ופורים :)::: והאח הגדול אולי..

../images/Emo63.gif אני מאחלת לך

שיהיה לך החודש קצת זמן לעצמך, ואולי תוכלי סוף סוף סוף לקרוא את ניו מון... אמן שתגיעי לסוף של הסאגה כמה שיותר מהר ונוכל לחפור עליהם במסנג'ר ביחד עם דוריני!! ונאמר אמן!!!

adi dion

New member
אני! ../images/Emo13.gif

שם: עדי גיל: 20 מקום מגורים: ת"א איך עבר החודש? אמממ יכול להיות יותר טוב אבל לפחות עבר מהר מה אתם אומרים על הסטטיסטיקות המלבבות שלנו? אנשים פה ממש יודעים לחפור!
משהו טוב שקרה לכם החודש: פעם ראשונה שראיתי את כל השידור של האוסקר חחח משהו ממש רע שקרה לכם החודש: סתם הדיכאון הרגיל שלי
משהו קורע/הזוי/מצחיק/משעמם שקרה לכם החודש: - תוכניות לחודש? אין תכניות מיוחדות. מקווה שיהיו לי כמה בקרוב

Orange Sky

New member
../images/Emo211.gifעונה=]

שם: ניצן.
מקום מגורים: חיפה.
איך עבר החודש? פיזית גרוע בגלל הגשם קור ורוח. חוצמזה סבבה
מה אתם אומרים על הסטטיסטיקות המלבבות שלנו? מלבבות ביותר, אני מקום 2
משהו טוב שקרה לכם החודש: אחיינית שלי
, כרגיל-קניון, חברות, יס פלנט, משפחה וכו'.
משהו ממש רע שקרה לכם החודש: הקור והגשם וללכת כל יום לבצפר בשביל שעה ולחזור באוטובוסים בגשם. או לגלות שאין בכלל בצפר ביום שבאתי:-\ מלא דברים.
משהו קורע/הזוי/מצחיק/משעמם שקרה לכם החודש: אני לא טובה בלזכור סיפורים מצחיקים חח
תוכניות לחודש? הממ למצוא תחפושת בפורים, להגיע לאקליפס
, לאכול את האחיינית שלי, לראות מלא סרטים. בחודש הבא אם יהיה כסף אז ת"א.
ולהציק ללשכת גיוס!

למעלה