התפקדות מאי!:)

gunsnroses4ever

New member
אניאניאניאאני כן אני מתלהבת

שם: עדן גיל: 14 עוד חודש ויום
כיתה: ח' מקום מגורים: גבעת שמואל.. :S מסן\אייסי: מסר לאומה: אל תצפו לזה שהמורה שלכם יתן לכם גיטרה במתנה מש'ו טוב שקרה בחודש שעבר: יומולדת כיפית! מש'ו מבאס שקרה בחודש שעבר: אני אתייחס לאתמול כחודש שעבר... בוחן פתע!!! וציון 70...
תמונה[שלכם]: אני מהממת נכון??

J92

New member
../images/Emo54.gifיש לי יומלדת!!!!!!!1

ביום שישי. שם:ביייייייייייייייייייום שישי גיל:להלהלהלהלה כיתה:לילילילילי מקום מגורים:פרפרפרפרפר מסן\אייסי:סיסיסיסיסי מסר לאומה:חיחיחיחיחיחיחי מש'ו טוב שקרה בחודש שעבר:ללהלהלהללה מש'ו מבאס שקרה בחודש שעבר:לילילילילי תמונה[שלכם]:תראו אני מלפני שנתיים עם שיער ארוך(מישהו זוכר אותי עם שיער ארוך?)

Zohar yaaa

New member
כן המפקדת...

שם: זהר גיל: 14 וחצי כיתה: ט' מקום מגורים: כפר מגניב בעמק חפר מסן\אייסי: [email protected] מסר לאומה: לישון זה סבבה מש'ו טוב שקרה בחודש שעבר: כל פסח מש'ו מבאס שקרה בחודש שעבר: שיפוצים... תמונה[שלכם]: הימנית...

Kneeling Roses

New member
../images/Emo15.gifבווו

שם: זמר גיל: 13 וחצי כיתה: ח' מקום מגורים: ראשון מסן\אייסי: [email protected] מסר לאומה: מה מש'ו טוב שקרה בחודש שעבר: רוק עצמאות מש'ו מבאס שקרה בחודש שעבר: אה כל מיני תמונה[שלכם]: אני סער ועדן

Itay Simons

New member
ללא נושא

שם: איתי גיל: 18 כיתה: י"ב מקום מגורים: ר"ג מסן\אייסי: בפרטים מסר לאומה: כואב לי הראש מש'ו טוב שקרה בחודש שעבר: יומולדת מדהים :) מש'ו מבאס שקרה בחודש שעבר: המון, עזבו תמונה[שלכם]: טרי טרי...מהמוסד ביום חמישי

הארדקור הפצצות!

שם: קובי קומרז גיל: 17 וחצי כיתה: יב מקום מגורים: אריאל מסן\אייסי: [email protected] מסר לאומה: הארדקור לכולם בזול! מש'ו טוב שקרה בחודש שעבר: המ...ההופעה של הייטבריד!היה מפוצץ לגמרי!!! מש'ו מבאס שקרה בחודש שעבר: היינו צריכים ללכת לקראת סוף ההופעה כדי להספיק לאוטובוס האחרון תמונה[שלכם]: אני הבחור מימין...ניראה מי מנחש מי הבחור משמאל.

../images/Emo23.gifבאיחור הרגיל שלי,

שם:
SHIVAN גיל:
חודשיים לשמונה עשרה כיתה:
י"ב 4 מקום מגורים:
קיבוץ מגידו, בואו לבקר
מסן\אייסי:
[email protected] מסר לאומה:
אתם יודעים מה טוב בבגרויות
הן נגמרות מתישהו
מש'ו טוב שקרה בחודש שעבר:
שיפוץ בבית