התפקדות מאי!:)

Aline In Chains

New member
../images/Emo41.gifהתפקדות מאי!:)

שם: גיל: כיתה: מקום מגורים: מסן\אייסי: מסר לאומה: מש'ו טוב שקרה בחודש שעבר: מש'ו מבאס שקרה בחודש שעבר: תמונה[שלכם]:

MilkShack

New member
ME

שם: מור השולט גיל: 15 וחצי כיתה: ט' מקום מגורים: יבנה בלאט מסן\אייסי: [email protected] ואיסי 282286392 מסר לאומה: איזה אומה ? אומת הפורום ? מש'ו טוב שקרה בחודש שעבר: מאיפה אני זוכר ? אני בקושי זוכר מה היה אתמול.. אה כן, אלכס חטף מויקי בביצים =P מש'ו מבאס שקרה בחודש שעבר: לא'דע. תמונה[שלכם]: תמיד נשאר מחר [;

Miss Triple H

New member
יאס סיר

שם: לירון גיל:17 כיתה: י"א מקום מגורים: הרצליה מסר לאומה: אין לי מה למסור מש'ו טוב שקרה בחודש שעבר: טסתי (ויותר חשוב חזרתי) מאליפות בצרפת מש'ו מבאס שקרה בחודש שעבר: טסתי (ויותר חשוב חזרתי) מאליפות בצרפת תמונה[שלכם]: http://img201.imageshack.us/my.php?image=pauisf192jq3.jpg

pluplup

New member
^^

שם: דור. גיל: 14 וחצי. כיתה: ח'(אמור להיות בט',אבל זה מה שקורה כשאתה נשאר עוד שנה בגן). מקום מגורים: טל-שחר. מסן\אייסי: [email protected] אם אני לא טועה. מסר לאומה: נעלם כלא היה. מש'ו טוב שקרה בחודש שעבר: אין לי מושג. מש'ו מבאס שקרה בחודש שעבר: כל מיני. תמונה[שלכם]: ->

Queen for a day

New member
../images/Emo68.gif

שם: איב גיל: 14 ו..חצי פחות חודש כיתה: ה' מקום מגורים: מרכז מסן\אייסי: אוף! מסר לאומה: כואבת לי הבטן מש'ו טוב שקרה בחודש שעבר: אממ, סתם היו מלא חופשים וכיף וזה מש'ו מבאס שקרה בחודש שעבר: השתכרתי ואז גנבו לי 50 שקל תמונה[שלכם]: חחחחח לא.

מוקדם מדי...

שם: חגי. גיל: 18 פחות חודש כיתה: יב' 7- סקס בטבע! (לא באמת...) מקום מגורים: אשדוד מסן\אייסי: מסנג'ר: [email protected] אייסיקיו: 320821862 מסר לאומה: It's not easy being green מש'ו טוב שקרה בחודש שעבר: קיבלתי רישיון
מש'ו מבאס שקרה בחודש שעבר: רק אחד?... תמונה[שלכם]: בשביל הגרוזיני שלא אוהב שאני שם את התמונה הזו.

vadi101

New member
הבחור עם הבס...

ממש דומה להווארד סטרן(שדרן הרדיו האגדיי). מזל טוב על הרישון!

../images/Emo5.gif

שם: אנה. גיל: חודשיים ל16. כיתה: י' מקום מגורים: ירושלים/מעלה אדומים/אשדוד (כן, כן, אני קבעתי.). מסן\אייסי: לא רלוונטי. מסר לאומה: אני עומדת למות מלחץ!!!!11 (תשדלו לא לעשות את זה, זה רע) מש'ו טוב שקרה בחודש שעבר: וואו, המון. זה היה חודש ממש מעולה. מש'ו מבאס שקרה בחודש שעבר: אתמול (למרות שזה כבר חודש חדש) למדתי מ8 בבוקר עד 8 בערב מתמטיקה. והיום הייתה מתכונת והייתי לחוצה מידי למרות שידעתי הכל ופתרתי יותר מידי תרגילים. יותר מידי תרגילים! (במקום 3 פתרתי 4. וגם פתרתי כל תרגיל פעמיים וחצי בממוצע). תמונה[שלכם]: אין, אני בבצפר.

Honey girl17

New member
טוב...../images/Emo129.gif

שם:בר. גיל:17 כיתה:י"א מקום מגורים: חדרה מסן\אייסי:אייסי 252194013 מסר לאומה:טוב למות...(לא משנה בעד מה) מש'ו טוב שקרה בחודש שעבר: כלום. מש'ו מבאס שקרה בחודש שעבר:אממממ...לוידעת. תמונה[שלכם]: אין לי תמונות במחשב. תתרגלו לזה.

hadarinke

New member
כן המפקד!../images/Emo195.gif

שם:הדר גיל:14 וחציה כיתה:ח' מקום מגורים:קרית הומו מסן\אייסי:213571888 [email protected] מסר לאומה:אם החיים מפנים לך את הגב---תיגע להם בתחת. מש'ו טוב שקרה בחודש שעבר:אנערף.. מש'ו מבאס שקרה בחודש שעבר:ענערף.. תמונה[שלכם]:

dan the man

New member
דדד

שם:דן גיל:16 כיתה:י' מקום מגורים:אשדוד מסן\אייסי:232-222-133 מסר לאומה:נו באמת..חח מה אני קורט קוביין? מש'ו טוב שקרה בחודש שעבר:יומולדת מש'ו מבאס שקרה בחודש שעבר:למה להיות פסימים? תמונה[שלכם]: תדמיינו פדופיל מהקריות

rabeat

New member
אעע!!

שם: שני. בעצם, מה אני אומרת לכם תסתכלו בחתימה, טיפשים.
כיתה: ט'. מקום מגורים: ג'רוזלם=] מסן\אייסי: 492180150 מסר לאומה: יא בני זונות. מש'ו טוב שקרה בחודש שעבר: יום העצמאות. אווו יאאא דה תקווה111!! מש'ו מבאס שקרה בחודש שעבר: *אני אתעלם* תמונה[שלכם]: *אני בהודעה מהירה*

טםטם

שם: שרונה גיל: 16 עוד מעט כיתה: י מקום מגורים:מעלה אדומים מסן\אייסי: מי שרוצה שיבקש מסר לאומה:ביקשו ממני להיות סולנית בלהקה. אני עדיין לא מ-א-מ-י-נ-ה מש'ו טוב שקרה בחודש שעבר: ..משמרת...? מש'ו מבאס שקרה בחודש שעבר:מבחנים מעצבנים. בעצם זה החודש הזה תמונה[שלכם]:איי אם דה קאט ווומן..!!! תתעלמו..:)

יש מתופף וגיטריסטים אבל דיי חסרים אנשים

אני לא בטוחה אם הם רציניים אבל בכל זאת חח

:)

שם: בת-אל גיל: 15 כיתה: ט'4, למי קראת מופתניק?! מקום מגורים: כפר יונה מסן\אייסי: [email protected] מסר לאומה: גרישה!!!!11 מש'ו טוב שקרה בחודש שעבר: יומולדת, וטיולי פסח :) מש'ו מבאס שקרה בחודש שעבר: רבתי עם הבנאדם שבערך הכי חשוב לי בעולם. תמונה[שלכם]: עוד מעט..

למעלה