התפקדות מאי!:)

טל קארי

New member
אומיייגאדד!!

את דומה מממש למישהי מהכריתה שלי שגם קוראים לה מיכל והיא גם ב-י'1...:]

Aline In Chains

New member
שכחתי בעצמי לענות XD

שם: אלין. גיל: 16 כיתה: יוד. מקום מגורים:ב"ש\ת"א. מסן\אייסי: [email protected] מסר לאומה: מיאו. מש'ו טוב שקרה בחודש שעבר: 4 חודשים לנו
:) . מש'ו מבאס שקרה בחודש שעבר: לא יודעת.. תמונה[שלכם]: >< משנה שעברה..

noyy

New member
../images/Emo28.gifכי זה שרשור שלך

שם: נויאמגניבה גיל: 19 כיתה: י'7 מקום מגורים: ב"ש (בית שמש/בית שאן/באר שבע, הקיפו בעיגול מה שנראה לכם) מסן\אייסי: [email protected] מסר לאומה: הוכחתי לאומה שגם בנות יכולות להבין C#! (ובכלל כל שפת תכנות אחרת) מש'ו טוב שקרה בחודש שעבר: הייתי עם הנסיך שלי
מש'ו מבאס שקרה בחודש שעבר: נראה לי שהנכשל במתמטיקה מתקרב תמונה[שלכם]: אין חדשות, מהאלבום

noyy

New member
../images/Emo28.gifטוב אין לי כוח להתעסק בזה

פה וזהו אחרי טיול שנתי מתיש, זה מסביר את עניין השיער.

noyy

New member
../images/Emo28.gifכי אני שנואה בתפוז

http://albums.tapuz.co.il/Albums/getImage.asp?a=533208&b=0&c=53320820061124224237.JPG&d=86.-9.-11.-11.-12.-14.-6.-12.-14.-14.-8.-13.-13.-12.-10.-12.-12.-10.-12.-11.-7.-16.12.18.9.110 אם גם זה לא עובד אז רובצת עליי קללה

P i x i e s

New member
בית שמש! ../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo23.gif../images/Emo47.gif

סליחה, סימפטיה מיוחדת ומוזרה למקום
אבל אני מתה לחזור לשם.

shiratel

New member
שלי

שם: שירה גיל: 16 כיתה: י' מקום מגורים: זכרון יעקב מסן\אייסי: אין לי כוח מסר לאומה: אני עייפה =/ מש'ו טוב שקרה בחודש שעבר: אממממ... מבחן ממש טוב במתמטיקה? אנערף מש'ו מבאס שקרה בחודש שעבר: פגע אוטו במורה לביולוגיה... תמונה[שלכם]: אין לי פה

מתפקדת!../images/Emo195.gif../images/Emo108.gif

שם: רינת גיל: 15 כיתה: י'3 מקום מגורים: ר"ג מסן\אייסי: 273311342/ [email protected] מסר לאומה: לחיות את החיים בהנאה. מש'ו טוב שקרה בחודש שעבר: אמממ חופש פסח =] מש'ו מבאס שקרה בחודש שעבר: מבחנים וכאלה.. תמונה[שלכם]: אממ דפקתי פוזה D: חחח חברה שלי הייתה אצלי עשינו בלאגן..

noname202

New member
מתפקדת

שם: גלי גיל: 15 וחצי כיתה: י'1.. מקום מגורים: קרית מוצקין מסן\אייסי: [email protected] 242218242 מסר לאומה: מש'ו טוב שקרה בחודש שעבר: פסח, אני מניחה..:/ מש'ו מבאס שקרה בחודש שעבר: כל ה"שיחות" למיניהן.. תמונה[שלכם]:

sonic15

New member
לך עם החלום -רוצה כבר ללכת לאודישנים חח רילי!

שם:עומרי גיל:15 כיתה:ט מקום מגורים:חדרה-מצעמם לי פה! מסן\אייסי:: 219713595 [email protected] מסר לאומה:תקנו גילדה וניל עם תוספת עוגיות לא פיצפוצים-במקדונלדס מש'ו טוב שקרה בחודש שעבר:קיבלתי מכשיר משחקים-נייטינדו וי שחיכיתי לו כבר 5 חודשים מש'ו מבאס שקרה בחודש שעבר:משהוא שוקרה כל השנה לאף אחד אל אכפת ממני החברים שלי לא שמים לב לקיומי>< תמונה[שלכם]:תאמת בחיייייייית מושטי אני דומה למייקל לואיס?

sonic15

New member
רילי אור נוט?

ולגבי האודישניםש כתבתי לא התכוונתי לאודישן של ראש גדול 4 התכוונתיש אני רוצה כבר להתחיל ללכת לאודישנים של סדורת כול זה יש לי את זה!

Under the GUN

New member
מי חזר מטיול שנתי?

שם: יובל גיל: 15 כיתה: י'2 מקום מגורים: קציר סיטי מאדרפאקרס! מסן\אייסי: [email protected]/285234920 מסר לאומה: טיול שנתי זה בנזונה מש'ו טוב שקרה בחודש שעבר: התחלתי טיול שנתי מש'ו מבאס שקרה בחודש שעבר: איבדתי את המצלמה בטיול שנתי תמונה[שלכם]: לא

למעלה