התפקדות מאי!:)

../images/Emo11.gif

שם: תמיר גיל: 16 כיתה: י'4 מקום מגורים: ת"א מסן\אייסי: קיים מסר לאומה: משעמם לי
מש'ו טוב שקרה בחודש שעבר: אממ לא נראה לי שקרה משהו מיוחד בחודש שעבר... מש'ו מבאס שקרה בחודש שעבר: כנ"ל תמונה[שלכם]: בקרוב, בקרוב

../images/Emo13.gif

שם: טל גיל: 15 וחצי כיתה: י'6 מקום מגורים: איפשהו במרכז מסן\אייסי: אממ....אם מישהו באמת רוצה אז שישלח מסר או משו. מסר לאומה: תחיו את הרגע. (סתם. פשוט לא היה לי מה לכתוב) מש'ו טוב שקרה בחודש שעבר: קניתי גיטרה סופסוף מש'ו מבאס שקרה בחודש שעבר: אממ....סתם, בכללי הייתה הרגשה מבאסת כזאת, לא יודעת מה בדיוק. תמונה[שלכם]: אין לי תמונות על המחשב הזה...כאילו, יש, אבל הן ממששש מכוערות ככה שאין מצב.

טל קארי

New member
אל תהיו מעפנים ושימו תמונה!!!

שם: טל גיל:16 כיתה: י'1 מקום מגורים: צור יגאל מסן\אייסי: [email protected] וגם 337056332 מסר לאומה: חייכו
זה גורם לאנשים לתהות מה עשיתם מקודם... מש'ו טוב שקרה בחודש שעבר: שידרתי
מש'ו מבאס שקרה בחודש שעבר: שידרתי תמונה[שלכם]:

המממממ בואו נראהה...../images/Emo110.gif

שם:לירון גיל:16 וחצי כיתה:י'5 מקום מגורים:מודיעין מסן\אייסי:[email protected] 206997508 מסר לאומה:אני עייפה!!!!! מש'ו טוב שקרה בחודש שעבר:רוקצ כמובן מש'ו מבאס שקרה בחודש שעבר:מממ בטח מבחנים וכאלה ריבים.. תמונה[שלכם]:מהטיול שנתי..כי תפוז לא רוצה להעלות לי תמונה אחרת..:\

NoFaRi1

New member
כמה מבחנים ]:

שם: נופר גיל: 16<וחציP:> כיתה: י' מקום מגורים: ארה"ב מסן\אייסי: כשמבקשים אני נותנת :] מסר לאומה: מבחנים זה סאקס מש'ו טוב שקרה בחודש שעבר: ממ הוא^. וכל מיני, לא זוכרת. מש'ו מבאס שקרה בחודש שעבר: לא משנה תמונה[שלכם]: זה מה יש

And I Miss You...

שם: אלונה גיל: עוד 110 יום 16
כיתה: י'?
מקום מגורים: ליד אשקלון. מסן\אייסי: מסרים
מסר לאומה: אני מתגעגעת לבוּבי שלי
מש'ו טוב שקרה בחודש שעבר: אנחנו ביחד!
ורוק"צ.. מש'ו מבאס שקרה בחודש שעבר: המנ, היו פול. אין לי כוח להתבאס... תמונה[שלכם]: עזבו, באמ'שלכם.

האאא

שם: ירדן גיל: עוד חודשיים 16
כיתה: י' מקום מגורים: ירושלים מסן\אייסי: 281984601 [email protected] מסר לאומה: תחייכו מש'ו טוב שקרה בחודש שעבר: אני לא זוכר... אמממ חופש מש'ו מבאס שקרה בחודש שעבר: אסיפת הורים תמונה[שלכם]: אין

זונע

New member
יאללה פנק אותה

שם: אורי גיל: 16 כיתה: לא יודע מקום מגורים: תל אביב מסן\אייסי: יש מסר לאומה: צרפתית זה להומואים מש'ו טוב שקרה בחודש שעבר: כלום מש'ו מבאס שקרה בחודש שעבר: הכל! תמונה[שלכם]: בבקשה

דיס כרייזי איזיין גאי

אל תדברי עליי!
שם: יעריתי [או יערה. אבל בחייאת, אני לא יערית!] גיל: 16 [הוהוה זה כבר לא 15 וחצי!!!111] כיתה: י' מקום מגורים: ארה"ב מסן\אייסי: מסר לאומה: מקדימים במיוחד בשביל את הפיינלס!!:p מש'ו טוב שקרה בחודש שעבר: לייזר תאג!!!!! היה פשוט שוסי מש'ו מבאס שקרה בחודש שעבר:נילית, לגמרי תמונה[שלכם]: בחיי, החלטתי לשים הפעם

hkatsman

New member
2+2=5

שם:כצמן המסוקס גיל:15 כיתה:י'2 מקום מגורים:ערסים זקנות ובני עקיבא מסן\אייסי:311213766 [email protected] מסר לאומה: אם מחר יש לכם מתכונת במתמטיקה ומירושליים יוצאת רכבת בדיוק בשעה 5:21 במהירות של 70 קמ"ש ומולה יוצאת רכבת מחדרה במהירות של 92 קמ"ש בשעה 6:00 באיזה שעה אני יקום? מש'ו טוב שקרה בחודש שעבר: המממ יומ"עצ (לא רוק"צ חח) מש'ו מבאס שקרה בחודש שעבר: 52 בהיסטוריה תמונה[שלכם]:

B a m b o o k

New member
../images/Emo181.gif

שם:צליל גיל:16 כיתה:י'2 מקום מגורים:באר שבע מסן\אייסי::[email protected] מסר לאומה:אני שונאת לגור כאן
מש'ו טוב שקרה בחודש שעבר:רוק"צ, לראות אנשים טובים מש'ו מבאס שקרה בחודש שעבר:מתכונת במתמטיקה והלמידה לזה, וזה שלא ראיתי ידיד ממש ממש טוב ברוק"צ
תמונה[שלכם]:

מתפקדת

שם:אורנית גיל:15 ו..כמה חודשים כיתה:י'3[בהכחשה] מקום מגורים:קרית מוצקין מסן\אייסי:eek:[email protected] ואייסי לא בדיוק עובד
מסר לאומה:"אין דבר העומד בפני הרצון" מש'ו טוב שקרה בחודש שעבר:יום העצמאות,יום צופה,טיול פסח[נראלי שהוא היה באפריל
] מש'ו מבאס שקרה בחודש שעבר:התפוצצויות על אנשים
11 תמונה[שלכם]: טוב נו

למעלה