התפקדות מאי

../images/Emo117.gif

שיר חודשי של עברי: אשה לויתן שיר חודשי לא של עברי:אנצל - מוש בן ארי אלבום חודשי: אין אמן החודש:עברי תמונה: משהו שעשה לכם את החודש: רוק עצמאות לגמרי משהו שאתם מצפים לו החודש: שיהיה טוב המלצה: תנסו למצוא את הטוב גם כשהכל רע

matanky

New member
אני אנצל את ההמלצה ../images/Emo9.gif חח תודה וזה.. ../images/Emo13.gif

ונטורי

New member
../images/Emo197.gif"אז גידלתי זקן ועכשיו אני דוס.."

שיר חודשי של עברי: חולצת פסים
שיר חודשי לא של עברי: בינונימי - אריק ברמן
אלבום חודשי: --
אמן החודש: אריק ברמן.
תמונה:
רוק"צ
משהו שעשה לכם את החודש: מממ..לא דברים שיעניינו אתכם..
משהו שאתם מצפים לו החודש:בגרויות\מתכונות (מחר:'( ) , עלייה ליער, ל"ג בעומר ועוד ועוד ועוד..
המלצה: "היום יום חם! נא לחבוש כובע ולשתות הרבה מיםםםם.." "תודה
!"

אחרי שתפוז לא שלח מלאא פעמים ננסה שוב

שיר חודשי של עברי: לבד שיר חודשי לא של עברי: יש כל מיני בעיקר מכה אפורה אלבום חודשי: אין משו ספציפי אמן החודש: עברי ומוניקה סקס תמונה: לא מעלה לי אין לי כוח להתאבק אולי אח"כ משהו שעשה לכם את החודש: רוק עצמאות משהו שאתם מצפים לו החודש: חזרות של המסיבת סיום עבודה בעז"ה לסיים עם קולנוע המלצה: תהיו אתם!

The Diary Of Jan. ../images/Emo119.gif

רק לי שי כותרת באנגלית. ננה בננה.
שיר חודשי של עברי: האנשים החדשים+מקרנה
שיר חודשי לא של עברי: Regina Spektor - Samson, On The Radio
אלבום חודשי: Regina Spektor - Being To Hope. אחד הדברים המדהימים. נסו
אמן החודש: רג'ינה. תמונה: אממ.. זה מחשב אחר אז אולי אני אוסיף אחר כך
משהו שעשה לכם את החודש: רוקעצ [
], מפגשפורום [
], וורשה, יומעבר דרגה, צופים, הברזה-מבי"ס-ונסיעה-לת"א
.
משהו שאתם מצפים לו החודש: פסטיגן, מבחנים [
], ל"ג בעומר, שבועות...
. המלצה: לכו לצופים
מה זה?! כמה סמיילים?! מה אני, מתן?

vered151

New member
פיכס צופים! ../images/Emo5.gif../images/Emo11.gif

בני המושבים שליטעעע
(ענברי תתמכי בי...
) והשיר הזה שבכותרת

ו..ו...ו...

גם אריק ברמן וחמי רודנר ומשינה ואביתר בנאי ועברי היו אמני החודש שלי

Arielcohen

New member
מתפקד המפקד../images/Emo195.gif

שיר חודשי של עברי: "ניסים". שיר חודשי לא של עברי: Plain White T's - Hey There Delilah אלבום חודשי: Linkin Park - Minutes To Midnight אמן החודש: Mika תמונה: ניסיתי לצרף, עשה בעיות... משהו שעשה לכם את החודש: החגים. משהו שאתם מצפים לו החודש: שבועות. המלצה: Madonna - The Confessions Tour - הופעה נהדרת לDVD.

NoAmOoOsH

New member
יהווווופץ!!1

שיר חודשי של עברי: הממ..האנשים החדשים?P: שיר חודשי לא של עברי: המון;[[ זה קשה מידי. המון חמי, בעיקר. אלבום חודשי: עם הזמן-אביב גפן אמן החודש: חמי רודנר!!1 תמונה: לא הייתי אומרת חודשית, אבל צירוף מקרים לפרצוףףף!!DD: משהו שעשה לכם את החודש: רוק"צ, מפגש3>, מוניקה!, מלא צחוקים בבצפר וזהP: משהו שאתם מצפים לו החודש: ל"ג בעומר? להתחיל לעבוד על המסיבת סופשנה!:] לסיים לגמרייי תספר מחזור
ועוד כלמיניP: המלצה: תעשו שירות בציבור
סתם, אבל בערךP:

|מתפקדת|../images/Emo195.gif

שיר חודשי של עברי: מרי לנצח וניסים שיר חודשי לא של עברי: זה לא פייר! איך אפשר לבחור אחד? טוב. נתפשר על total eclipse of the heart של בוני טיילור
! אלבום חודשי: עברי לידר.. כולם. :X [סופסוף יש לי את כל הדיסקים! חוץ מ - "פייט" שאין בעיר שלי..
] אמן החודש: תרדו עליי. אבל בריטני!
תמונה: ~תדמיינו תמונה של עברי~ [באמאשלכם, אין לי כוח לחפש] משהו שעשה לכם את החודש: מסיבת סיום י'ב! זהו! זה נגמר הקקה הזה! משהו שאתם מצפים לו החודש: מחר. בגרות בספורט.
[ואין ספור בגרויות ומתכונות אחרות..
] המלצה: הסרט "יש לה ביצים". השחקן חתיך

סתם בשביל שתדעו שאני גם פה ../images/Emo2.gif

שיר חודשי של עברי: מממ.. האנשים החדשים+מקרנה
שיר חודשי לא של עברי: יום חדש נפלא\אריק ברמ+בואי ניפרד\חמי רודנר+רכבת העמק\יהונתן גפן אלבום חודשי: אביתר בנאי-אביתר בנאי, כי מצאתי אותו D: אמן החודש: אריק ברמן ועברי
תמונה: יש שתיים
משהו שעשה לכם את החודש: מפגש פורום, יום מעבר דרגה, ערב חנוך לוין, מפגש עם דיד וכמובן רוקצ! אני חושבת שזה החודש המושלם ביותר שהיה לי השנה, בגלל חופשת פסח וגם כל מה שמסביב D:
משהו שאתם מצפים לו החודש: ל"ג בעומר אצל תומשי, יומהולדת לאח שלי, להעלות את גן עדן לבמות D: המלצה: לא יודעת
תעשו דברים כיפיים?

למעלה