התפקדות מאי

האגוש

New member
../images/Emo41.gifהתפקדות מאי../images/Emo41.gif

שיר חודשי של עברי: שיר חודשי לא של עברי: אלבום חודשי: אמן החודש: תמונה: משהו שעשה לכם את החודש: משהו שאתם מצפים לו החודש: המלצה: שיהיה מאי שמח
[ותודה לים שהזכירה לי
]

ירדן88

New member
---

שיר חודשי של עברי:אישה לוויתן שיר חודשי לא של עברי:יש הרבה.. אלבום חודשי:mika אמן החודש:איגי וקסמן תמונה: משהו שעשה לכם את החודש:השביתות בעיקר
ופסח!אה ויום העצמאות.. משהו שאתם מצפים לו החודש:ל"ג בעומר,שבועות..וליומולדת של אימא
המלצה:-

מתפקדת..! ../images/Emo6.gif

שיר חודשי של עברי: לבד שיר חודשי לא של עברי: האחרונות המתוקות/אֶריק ברמן. אלבום חודשי: האלבום של אֶריק ברמן (שכחתי איך קוראים לו
) אמן החודש: עברי תמיד מקום ראשון!! אז אֶריק ברמן מקום שני!! תמונה:
משהו שעשה לכם את החודש: יום העצמאות (רוק עצמאות
) משהו שאתם מצפים לו החודש: ל"ג בעומר!!
המלצה: תיזהרו מהמדורות
(מהאש!!)
/
שיהיה חודש נפלא

מתפקדת:)

שיר חודשי של עברי:מרי לנצח
שיר חודשי לא של עברי:תיבה530-מירי מסיקה:) אלבום חודשי:מירי מסיקה-שלום לאמונוץ אמן החודש:מירי מסיקה.. חח תמונה:אין.. משהו שעשה לכם את החודש:הופעות יומעצמאות.. משהו שאתם מצפים לו החודש:בגרויות ומתכונות
המלצה:אין לי..חח

בת 1986

New member
דופקת נפקדות...!../images/Emo6.gif../images/Emo195.gif

שיר חודשי של עברי: ואולי שיר חודשי לא של עברי: וואוו יש מלא... אלבום חודשי: עברי לידר live אמן החודש: זה יהיה נדוש אם אני יגיד עברי?.. טוב נו.. עברי!!!
תמונה: 3>
משהו שעשה לכם את החודש: טיול, הופעה, נזם, שמש, וכו' וכו' משהו שאתם מצפים לו החודש: ליותר מידי דברים... ל"ג, שבועות, צילום הסרט..!! וכו' וכו' המלצה: כגודל הציפיות- כך גודל האכזבות.. תאמינו לי אל תצפו לכלום... ותנוחו..
שיהיה מאי שמח

מתפקדת../images/Emo122.gif

שיר חודשי של עברי: על קו המים שיר חודשי לא של עברי: how to save a life אלבום חודשי: fight אמן החודש: עברי לידר
תמונה:
משהו שעשה לכם את החודש: כל כך הרבה דברים
משהו שאתם מצפים לו החודש: הבריכה נפתחת
המלצה: תנסו לאכול ולא להשמין ^^

מין דריכות מעצבנת כזאת.../images/Emo122.gif

שיר חודשי של עברי: לא שמעתי הרבה עברי, סתם אולי איזה ניסים שהזכיר לי את הרגע שהתחלתי לשמוע אותו, והשחזור רגעים במטבח D: שיר חודשי לא של עברי: מיתר קרוע - דניאל סלומון ;[, אביתר בנאי - תתחנני אליי אלבום חודשי: אביתר בנאי הראשון
אמן החודש: אביתר בנאי, אין ספק בכלל. תמונה:טיול החודש
משהו שעשה לכם את החודש: יום העצמאות, ההופעה של משינה
, והאמממ... השלמה עצמית. אה, ואפריקה!!!11 משהו שאתם מצפים לו החודש: שמורידים לי את הפלטה!!11 D: המלצה: להנות מרגעים כמה שאפשר, לקחת מחיבוקים כמה שצריך.

"ואז ניהיה חורף.." [או שלא? ../images/Emo7.gif]

שיר חודשי של עברי: כך ברא אותך הטבע
שיר חודשי לא של עברי: אביב [
]- אל תדאג
אלבום חודשי:
אמן החודש: ברור שהוא
תמונה: הו
משהו שעשה לכם את החודש: יום העצמאות!!!!1 [חוץ מזה שהפסדתי את עברי
] אבל.. יום העצמאות!!!!1
ו- 98 בבגרות בע"פ בערבית -555- משהו שאתם מצפים לו החודש: עוד כמה ימים... ל"ג בעומר- מחכה לו בערך מתחילת שנה
המלצה: לכו למסעדות!!!!1

NoAmOoOsH

New member
../images/Emo2.gif

נראה לי שאת הבנאדם היחידי בעולם שמסוגל לשים ליד כך ברא אותך הטבע-

Dark chocolate

New member
מאי זה חרא של חודש.

בעיקר כי את רוב המחלות אני חוטפת בחודש הזה
שיר חודשי של עברי: בתי קפה שיר חודשי לא של עברי: When I Go Down - Relient K...כבר אמרתי שהם מושלמים??
אלבום חודשי: MMHMM - Relient K אמן החודש: אפשר להקות?
Relient K Slick Shoes Bowling For Soup Blink182 תמונה: חהחה היום הצטלמתי עם ריאה של חזיר כשאצבעותיי שלובות בצורה כזו: /m\ אז דמיינו את התמונה לבדכם
אם ישלחו לי אני אעלה לכאן
משהו שעשה לכם את החודש: כלום משהו שאתם מצפים לו החודש: כלום המלצה: מי שלא טורח בשבת, לא נופל רחוק מהעץ..

o r a n o o s h

New member
מתפקדת../images/Emo195.gif

שיר חודשי של עברי: להבין את המים שיר חודשי לא של עברי: יומן מסע- אביב גפן אלבום חודשי: של אריק ברמן - 1 אמן החודש: אריק ברמן תמונה: אין משהו שעשה לכם את החודש: יום העצמאות משהו שאתם מצפים לו החודש: ל"ג בעומר המלצה: תישנו הרבה אחרת יהיו לכם שקיות מתחת לעיניים
. חודש טוב.

למעלה