התפקדות מאי

Yaarit4

New member
מתפקדת:]

שיר חודשי של עברי:ואולי שיר חודשי לא של עברי:מוניקה סקס-דם אלבום חודשי:- אמן החודש:י תמונה:מהמסיבת סיום משהו שעשה לכם את החודש:המסיבת סיום שיצאה ללא פאשלות:] משהו שאתם מצפים לו החודש:לראות אם התקבלתי לחיל הים

מתפקדת../images/Emo195.gif.

שיר חודשי של עברי: אמ...בוא שיר חודשי לא של עברי:המתוקות האחרונות-אריק ברמן וכל מיני של שייגעצ אלבום חודשי:אריק ברמן-1 1אמן החודש: שייגעצ ואריק ברמן תמונה: משהו שעשה לכם את החודש: רוק"צ משהו שאתם מצפים לו החודש: אחותי מתחתנת המלצה: אמ...אל תסמכו על אף אחד...לא כל חבר הוא חבר אמיתי!!!!

Tamar38

New member
מתפקדת, אלא מה...

שיר חודשי של עברי: חודשי?! אמ..יותר טוב כלום? נו, הכל. מאיפהלי. שיר חודשי לא של עברי: כאלה של שייגעצ- אבא עורך דין, מרלין מונרו וכד' אלבום חודשי: הראשון- אריק ברמן, נו. רק החודש התחלתי לאהוב אותו. אמן החודש: שייגעצ, עברי ואריק תמונה: אני אחפש לכם![= משהו שעשה לכם את החודש: הטיול השנתי ללא ספק. [ופסח ויום הצעמאות איפשהו שם] משהו שאתם מצפים לו החודש: יומולדת לחברה[ מסיבת פיגמות] לג בעומר[ ואחר כך מסיבת פיגמות], אה כן. זה יום אחרי יום[ ועם חברות אחרות כל פעם! חחח] המלצה: תהנוווו. אה כן, ומי שוגמר ט,יב או ו' [?!?!] אז שינצל תחודש וחצי האחרונים, הכי שבעולם.

ב ר י ק

New member
../images/Emo13.gif

שיר חודשי של עברי: ואולי שיר חודשי לא של עברי: מיליארד טועים\אביב אלבום חודשי: עברי לייב אמן החודש:עברי תמיד! תמונה:
משהו שעשה לכם את החודש: יום העצמאות - רוקע"צ!!!! משהו שאתם מצפים לו החודש: ל"ג בעומר..להלהלה מדורות .. המלצה: תישנו כל עוד אפשר... חח

עייינת

New member
מתפקדת ../images/Emo11.gif

שיר חודשי של עברי: אמ, ג'קט ופז'ו צבאית שיר חודשי לא של עברי: כלכך הרבה
אלבום חודשי: אמ.. welcome to the black parade-MCR אמן החודש: אמ.. דיי קשה
תמונה: לא עולה לי
משהו שעשה לכם את החודש: פסח, השביתות[ללמוד שעתיים
], יום ספורט הנהגתי
טיול שכבתי לירושליים
, רוק עצמאות ובכלל כל יום העצמאות
משהו שאתם מצפים לו החודש: מחר טיול שנתי
[יותר מזה לא מתוכנן] המלצה: אמ..תשנו, זה כיף.

Naych

New member
(בקושי) מתפקד ../images/Emo3.gif

שיר חודשי של עברי: כרטיסי אשראי
שיר חודשי לא של עברי: Aqualung - Brighter than sunshine
אלבום חודשי: A Lot Like Love Soundtrack
אמן החודש:
תמונה: אמרו לי שאני כל הזמן מדוגם אז הנה, אני בבית
משהו שעשה לכם את החודש: סופ"ש נהרייתי+רשיון
משהו שאתם מצפים לו החודש: יומולדת לרועי
המלצה:לנוח...
זה בהחלט משהו שאני הייתי רוצה לעשות

תיקח את עצמך מכאן, עכשיו.

שיר חודשי של עברי: יום טוב בהופעה חיה שיר חודשי לא של עברי: What Goes around comes around אלבום חודשי: אמן החודש: אריק ברמן
תמונה: משהו שעשה לכם את החודש: המפגש פורום
יום העצמאות
מועדון לילה
משהו שאתם מצפים לו החודש: בע"ה אני עוברת לבית החדשששששששש!!!111 המלצה: תנסו להיות ספונטניים, זה טוב לפעמים.

m a y a 2 1

New member
../images/Emo13.gif

שיר חודשי של עברי: אמממ מרי לנצח!!!!! (מההופעה)
שיר חודשי לא של עברי: בינונימי, יום חדש נפלא ועוד כל מיני של אריק ברמן...
אלבום חודשי: ממממ
אמן החודש: אאאא
תמונה: מהטיול השנתי...שכל כך סבלתי...
משהו שעשה לכם את החודש: אמממ יום שלישי (יום העצמאות) שבבוקר ראיתי את עברי וגם בערב ראיתי את עברי!
חחח זה היה ממש ממש ממש כיףףף
משהו שאתם מצפים לו החודש: אמממ שום דבר מיוחד... המלצה: תחייכו! אנשים, הכל לטובה!
(אני מקווה...חחחח
)

מורביט

New member
מתפקדת ../images/Emo195.gif

שיר חודשי של עברי: יותר טוב כלום מכמעט. שיר חודשי לא של עברי: יום חדש נפלא -אריק ברמן. אלבום חודשי: לא יודעת אמן החודש: עברי ואריק. תמונה: עם עברי מהמפגש. משהו שעשה לכם את החודש: המפגש, חופש - והרבה! משהו שאתם מצפים לו החודש: משחק מול מכבי ת"א
של ביתר כאילו חח המלצה: אל תריבו עם אנשים שאתם אוהבים

כמה כוח לקום וללכת.

שיר חודשי של עברי: משהו בין "יותר טוב כלום" ל"אישה לויתן". שיר חודשי לא של עברי: Damien Rice - I Remember אלבום חודשי: 5ive-Invincible אמן החודש: פייב תמונה: משהו שעשה לכם את החודש: רשיון. משהו שאתם מצפים לו החודש: שיעברו כל המתכונות והבגרויות. המלצה:

SRonush

New member
היא סבלה ממנת יתר של שמש ודקלים.

שיר חודשי של עברי: הזמן עכשיו והאנשים החדשים.. שיר חודשי לא של עברי: לאדעת. אלבום חודשי: פצעים ונשיקות-מוניקה סקס. אמן החודש: מוניקה סקס. תמונה: |צליל| משהו שעשה לכם את החודש: רוקצ. משהו שאתם מצפים לו החודש: אושר. המלצה: לשתוק.

SRonush

New member
משיר של מוניקה סקס,

"סאן חוזה". ולא כלכך. רק כשיש לי רצון לכתוב אותו. כמו לכל אחד בערך. נו, זה קורה כשנדבקים לשיר. :p

shirli15

New member
ויחד איתו יבוא האושר הזה שאני כ"כ מחכה

שיר חודשי של עברי: "כמה כוכב" !!! שיר חודשי לא של עברי: "יומן מסע - אביב גפן" אלבום חודשי:
אמן החודש: ממש שאלה טיפשה ! ע ב ר י - ל י ד ר תמונה: --> משהו מעשה לכן את החודש: משהו שאתם מצפים לו החודש:יש לי בדיקות דם
המלצה: אל תאמינו למילה "חברות" כי "חברה" זו רק מילה !!!

ברוש15

New member
הנני כאן...בערך../images/Emo9.gif

שיר חודשי של עברי: החברים הישנים שלי וזה לא אותו דבר:] שיר חודשי לא של עברי: מלא של חמי רודנר ומלא של כנסיית השכל..אין ספציפי אלבום חודשי: מלנכוליה אהובתי/חמי רודנר אמן החודש: חמי רודנר הוא פשוט סוגשל גאון! תמונה: הכלבה המדהימה שלי שבדיוק חודש אצלנו
משהו שעשה לכם את החודש: רוק"צ,יומולדת לחברה טובה,מקס ברנר עם הגרמניות ושכונה אחת גדולה בלימודים!! משהו שאתם מצפים לו החודש: אמ כל מיני דברים קטנים..לא משו מיוחד
חוץ מהבגרות בביולוגיה ובמתמטיקה שיעברו כבר
אין-לי-חיים! המלצה:

למעלה