התפקדות יוני

../images/Emo37.gif<>../images/Emo27.gif

שם: איל גיל: 16 מיקום: בנימינה שיר החודש של התקווה 6: שיצא האלבום החדש יהיה לי מה לכתוב [כמה אפשר לחרוש על 12 שירים?] שיר החודש לא של התקווה 6: If I Should Die Tonight - Marvin Gaye

bjben

New member
פששששש אנשים חרשו על הטעם החדש

מעכשיו גם בקיסוק של מבואות עירון!!!!!!!!!!!!!!!!!

otzzto

New member
חחח רק קצת...

איי ריזנט יו פוטינג היר דה פיקצ'ר, באט פאק איט איי דונט הב פאוור טו גו טו דה אדמין אנד סטאף.

Ben Dor

New member
אאאאאאאאאאאני

שם: בן דור גיל: 17 מיקום: מושב ליד רחובות שיר החודש של התקווה 6: מונטיגוביי שיר החודש לא של התקווה 6: מכונת השירים הגדולה תמונה נחמדה לסיום שלכם או של כל דבר שבא לכם: בקשהה שמתי אותה כבר?!...

Just Adi

New member
כל הכבוד על היוזמה...

שם: עדי גיל: 17 מיקום: כפר סבא שיר החודש של התקווה 6: כמו בכל חודש... ותזעק ישראל :) לא של התקווה: בוקר טוב עולם - אבטיפוס

Pr0zac

New member
אני O_O

שם: אנדרס גיל: 17 (טוב נו, עוד שלושה ימים
) מיקום: רעננה שיר החודש של התקווה 6: 2602 שיר החודש לא של התקווה 6: לא ממש שיר, אבל הסאונדטראק של ריימן (הראשון), התקנתי את המשחק מCD והאיטונז החליט להוציא את כל הסאונדטראק בתור אלבום, האמת? זה ממש טוב! במיוחד השיר סיום... לילה טוב

ilanflip

New member
אני../images/Emo163.gif../images/Emo163.gifטמבל../images/Emo163.gifטמבל../images/Emo163.gif

אילן אור גבעת עדה 17 וחצי שיר החודש של התקווה-לילה לבן לא של התקווה-עטור מצחך בביצועו של אביתר. ותמונע מהופעה מעפאנה.

Retama

New member
../images/Emo127.gif אני ממש אוהבת את הביצוע של אביתר ../images/Emo9.gif

../images/Emo204.gif אני ../images/Emo204.gif

שם: ליפז
) שיר החודש של התקווה 6: סתאמבלישן!!!!! שיר החודש לא של התקווה 6: faith no more - i'm easy

Konq

New member
אהלן.

נימרוד 17.5 רעננה אלוהים (רק בגלל הסינגל! אפילו שהסולו מזוויע X_X) Jet - Rip it up אני אבדוק מאוחר יותר לגבי תמונה אין לי כוח עכשיו...

noa08128

New member
roots!

נועה נושק ל18 הראשון לציון שיר החודש של התקווה 6 dem a feel שיר החודש של התקווה 6:barrington levy-under me sensi

נג היפה

New member
היוש =) ../images/Emo72.gif

שם: נגה גיל: 17 מיקום: הרצליה שיר החודש של התקווה 6: put down di gun dem שיר החודש לא של התקווה 6: Dutty Wine-Tony Matterhorn מי שלא מכיר דחוף לשמוע!! אחד השירים =) אני מצרפת פה תמונה ואני רוצה שאתם תשפטו אם כשפותחים קופסת מסטיקים ומיישרים אותה, אז האם זה מזכיר חיפושית...?..?

למעלה