התפקדות יוני

bobit marely

New member
../images/Emo41.gifהתפקדות יוני

סתם כדי שנדע כל חודש מי פה ומי לא.... שם: גיל: מיקום: שיר החודש של התקווה 6: שיר החודש לא של התקווה 6: תמונה נחמדה לסיום שלכם או של כל דבר שבא לכם: שיהיה לכולנו אחלה של חודש מלא מוזיקה טובה והפתעות =)

bjben

New member
...

בן 17.5 קיבוץ מענית שיר החודש הוא ללא ספק אפגוש את אלוהים לא עולה שיר לא שלהם ואני מחפש כרגע תמונה מצחיקה מהגדנ"ע אבל אני לא מוצא אז כשאני אמצא אני יעלה

kombinaizer

New member
../images/Emo219.gif

שם: אור גיל: 18 מיקום: צורןן שיר החודש של התקווה 6: אם אפגוש את אלוהים שיר החודש לא של התקווה 6: סאבו וקוטי מציגים את מעיין - מסיבה

עונה

שם: שקד גיל: 16 וחודש ככה.. מיקום:גבעת עדה(כבוד!) שיר החודש של התקווה 6: מה השאלה פה? שיר החודש לא של התקווה 6:איתו לנצח-קרח 9

phoenix on fire

New member
ממשיך לענות..

שם:אפי גיל:16 וחצי מיקום:תל-אבבביב שיר החודש של התקווה 2602:6 שיר החודש אחר:לא מקשיב לשומדבר אחר האמת אז לא יודע..=))

bobit marely

New member
יאללה נענה גם ../images/Emo3.gif

בתאל 17 פ"ת...בעע שיר החודש של התקווה 6:קוקוריקו שיר החודש לא של התקווה 6:אמת של אביב גפן
תמונה
הקעקוע החדש שלי =) השני במספר ד"א

ERAN MAAN

New member
גמאני

ערן 16.5 רמה"ש שיר החודש של התקווה 6: PUT DOWN DI GUN DEM שיר החודש לא של התקווה: אין לי

טללל4

New member
:]

טל בת 17 ראש העין שיר החודש של התקווה 6: אפגוש את אלוהים שיר החודש לא שלהם: drops of jupiter- train סופסוף ראיתי את הקליפפ:]

../images/Emo9.gif

יובל, בן 17 וחצי, מגבעת עדה המשובחת, שיר החודש זה שאלה רטורית, שיר החודש לא של התקווה: אקדח- אביתר בנאי (אחד השירים היפים).

xXx Shiraz xXx

New member
טוב נו

שם: שירז גיל: צעיר מאוד מיקום: קיבוץ הזורע שיר החודש של התקווה 6: פוט דאון דה גאן דם! שיר החודש לא של התקווה 6: קולי באדז- קאם אראונד. לא נמאס לי ממנו כבר חודש. BLESS הנני

xXx Shiraz xXx

New member
מה רע?

פלואו מדהים, וייב משובח, ליריקס לפאנים והקול המסוקס הזה אחחחחח אני אוהבת קול לא נקיייייי.

noynoysh

New member
התפקדות ראשונה..מרגש או מה?! =)

נוי בת 17 וטיפונת מנופית (אי שם בין חיפה לעמקים...) שיר החודש של התקווה 6: אם אפגוש את אלוהים בגלל הסינגל החדש והכל, אבל גם zoo שיר החודש לא של התקווה 6: רחוק ממך- יהודית רביץ וברי סחרוף ו....אפילו תמונה יש =) שבוע טוב חברים.

עונה...

שם: שירה גיל:עוד מעט 16 מיקום: בנימינה!! שיר החודש של התקווה 6: אם אפגוש את אלוהים!!! שיר החודש לא של התקווה 6: שאלה קשה..אריק-שלומי שבן והפסיכולוגית של יוני בלוך...

למעלה