התפקדות דצמבר

darklighter

New member
../images/Emo41.gifהתפקדות דצמבר../images/Emo41.gif

ידעתי ששכחתי משהו
שם:
דמות פחות אהובה (כי שנואה יש רק בתשוקות):
דמות שכי מתגעגעים אליה:
סצנה אהובה מהחודש האחרון (היה רק פרק אחד אבל בכל זאת):
זוג אהוב:
רעיונות למשחקים/פינות בפורום:

darklighter

New member
I n n u e n d o../images/Emo121.gif

שם: עדי גיל:
דמות אהובה: שון, לילי, בראד, אדי... כמעט כולם. דמות פחות אהובה (כי שנואה יש רק בתשוקות): הנרי...מזל שהוא כבר לא שם. דמות שהכי מתגעגעים אליה: שרית שנעלמה לי מהפורום
טוב עכשיו ברצינות- סיסטר הלן. סצנה אהובה מהחודש האחרון (היה רק פרק אחד אבל בכל זאת): שון וקלאודיה בסוף הפרק שמחים שהיא בהריון... זוג אהוב: פעם הייתי אומרת בראדלי... אבל לאור הנסיבות- שון וקלאודיה. רעיונות למשחקים/פינות בפורום: תמצאו אתם בשביל זה שאלתי...

Charmed Or

New member
להלהלה../images/Emo112.gif

שם:אור גיל:15 וקצת דמות אהובה:בראד. דמות פחות אהובה (כי שנואה יש רק בתשוקות):לילי דמות שכי מתגעגעים אליה:לודעת. סצנה אהובה מהחודש האחרון (היה רק פרק אחד אבל בכל זאת):לודעת זוג אהוב:בראד ולילי. רעיונות למשחקים/פינות בפורום:אממ.. לודעת. איזה אורוויל אני.

coullette

New member
קיי

שם: דפנה גיל: 21 דמות אהובה: לילי-לא יעזור לכם! דמות פחות אהובה (כי שנואה יש רק בתשוקות): הסבא דמות שכי מתגעגעים אליה: דין.הוא חתיך
סצנה אהובה מהחודש האחרון (היה רק פרק אחד אבל בכל זאת):וואלה לא זוכרת את מה שהיה בפרק נדפק לי המוח זוג אהוב: לילי ודין רעיונות למשחקים/פינות בפורום: אין

invisable

New member
|שלינצ|../images/Emo99.gif

שם: פומיקית גיל: 15 דמות אהובה: וואי, אני באמת לא יכולה להחליט לפי פרק אחד, אבל לאנה
דמות פחות אהובה (כי שנואה יש רק בתשוקות): הילד המתולתל דמות שכי מתגעגעים אליה: סיסטר הלן!
סצנה אהובה מהחודש האחרון (היה רק פרק אחד אבל בכל זאת): לאנה אונסת
זוג אהוב: לודעת רעיונות למשחקים/פינות בפורום: אם יהיה לי אני אגיד

axnholic

New member
מתפקד

שם: שחר. גיל: 17. דמות אהובה: קלאודיה. דמות פחות אהובה (כי שנואה יש רק בתשוקות): --- דמות שכי מתגעגעים אליה: --- סצנה אהובה מהחודש האחרון (היה רק פרק אחד אבל בכל זאת): סצינת הג'קוזי. זוג אהוב: שון וקלאודיה. רעיונות למשחקים/פינות בפורום: אני מנהל. תציעו אתם!

I n n u e n d o

New member
מתפקדת../images/Emo70.gif../images/Emo88.gif

שם:דורין גיל:19 דמות אהובה:אדי דמות פחות אהובה (כי שנואה יש רק בתשוקות):לילי
דמות שכי מתגעגעים אליה:לאדעת סצנה אהובה מהחודש האחרון (היה רק פרק אחד אבל בכל זאת):
זוג אהוב:לא יודעת רעיונות למשחקים/פינות בפורום: "צטט את התמונה" - את יודעת למה אני מתכוונת

adida2

New member
עניתי על השאלון:

שם:עדידה! גיל:אממממ..חח דמות אהובה:גימ'י!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!חתיך חתיך וחתיך!!
דמות פחות אהובה (כי שנואה יש רק בתשוקות):אממ שנואה??אולי הנרי..למרות שהוא מצחיק.. דמות שכי מתגעגעים אליה:ממ אפחד.. סצנה אהובה מהחודש האחרון (היה רק פרק אחד אבל בכל זאת):אממ שגימ'י קפא על הגג של האוטו זה היה קורע.. זוג אהוב:אממ אני וגימ'י!!חיחיחיחחח רעיונות למשחקים/פינות בפורום:אממ לאדעתת מאוהבת.. ב.. ב.. גריפין!!

RoRiL

New member
עיתוי מאוחר../images/Emo134.gif

שם: רותם גיל:14 דמות אהובה: בראד
דמות פחות אהובה (כי שנואה יש רק בתשוקות): הנרי דמות שכי מתגעגעים אליה: סיסטר הלן
סצנה אהובה מהחודש האחרון (היה רק פרק אחד אבל בכל זאת): הכל
זוג אהוב: בראד-לילי רעיונות למשחקים/פינות בפורום: להתעורר

למעלה