התפקדות דצמבר

Beautiful SouI

New member
מתפקדת../images/Emo27.gif../images/Emo20.gif

שם:דר
שלינצית
דמות אהובה:קלאודיה
דמות פחות אהובה (כי שנואה יש רק בתשוקות):הנרי , סורי חבריה לא אוהבת אותו
דמות שכי מתגעגעים אליה:סיסטר הלן
סצנה אהובה מהחודש האחרון (היה רק פרק אחד אבל בכל זאת):כשבראד סיפר ללילי שהיא בהריון
זוג אהוב:דראד+לילי=
, חזרתי לימי הילדות
רעיונות למשחקים/פינות בפורום:צ-י-ט-ו-ט-י-ם

רוני1002

New member
מתפקדת. ../images/Emo30.gif

קודם כל לא נעלמתי מהפורום. אני פה, תמיד הייתי. זה בגלל שלא ראיתי את הפרק שהיה שבוע שעבר אז לא ממש היה לי מה לכתוב. שם: שרית. גיל:22. דמות אהובה: לילי, נראה לי. דמות שנואה: קלאודיה (היא מעצבנת אותי.) דמות שהכי מתגעגעים אליה: האחות הלן. סצנה אהובה מהחודש האחרון: לא ראיתי את הפרק שהיה שבוע שעבר. זוג אהוב: בראד ולילי. רעיונות למשחקים: לחזור לציטוט היומי- התגעגעתי.

darklighter

New member
נגמרו לי הציטוטים;-../images/Emo121.gif

אבל אני אחשוב על משהו... ברוכה השווה

שיה אללה עונה

(באיחור אופנתי של סגירת שבת
) שם: קיי גיל: 19 עוד 41 ימים!!! דמות אהובה: שון
דמות פחות אהובה (כי שנואה יש רק בתשוקות): אמממ הנרי דמות שכי מתגעגעים אליה: שון עם שיער ארוך סצנה אהובה מהחודש האחרון (היה רק פרק אחד אבל בכל זאת): כל קטעי שון זוג אהוב: שון ואני. רעיונות למשחקים/פינות בפורום: אממממ אין לי.

darklighter

New member
שון ואת יכולים להיות אחלה זוג../images/Emo23.gif

+
וגם אני מתגעגעת לשיער הארוך

STA1

New member
מתפקד

שם:רז גיל:13 וחצי..עוד 6 חודשים ו6 ימים יומולדת 14 דמות אהובה: לילי..כי אירלנד זה אדמדםם..(??) דמות פחות אהובה (כי שנואה יש רק בתשוקות):הנרי..ובאמת מזל שהוא עף!! דמות שכי מתגעגעים אליה:סיסטר הלן (שליטהה) סצנה אהובה מהחודש האחרון (היה רק פרק אחד אבל בכל זאת):סצינת "כאילו" אונס..משובחח.. זוג אהוב: אדי וכל הבחורות שלו..חרמןן רעיונות למשחקים/פינות בפורום: לא יודע..אבל אני חושב שהפורום חזר לשיגרה..בגלל הפרקים..אבל עוד 5 שבועות כבר לא..כי העונה היא רק 6 פרקים..פחות או יותר..

למעלה