התייעצות

זואילי

New member
לא אזכיר אותך בכלל

בכל זאת, רוצה לשמור על התחת שלי... אבל באמת, תני לו קרדיט. תחשבי על מה הוא עבר. את הבהלת אותו כהוגן, אני פעם סטרתי לו, ויש עוד כמה סיפורים לא לציטוט. נראה לי שאציע למייקי להתלוות אלי. גם כדי שהיא תכיר, וגם ככה, להחזיק לו.... אה... לי... את היד. כרגע אני גיבורה. לגבי ה"אחרי"...

זואילי

New member
חס ושלום!

אני רוצה לעשות לך נחיתה רכה... חוץ מזה שכשיש לי קהל אני לא עושה סצינות... אבל לא מכריחה אף אחד. לקח לי שנה פלוס מינוס לקבוע את התור, אז אני מבינה....

תיקון לתיקון ../images/Emo22.gif

כולה ניסיתי בערך 10,15 כדורי ארקוקסיה ואח"כ עברתי לנסות אטופן (המקביל לארקוקסיה) וסה"כ לקחתי עד היום 3 כדורים שלא עזרו וחזרתי לנקסין המוכר, הטוב והבהחלט מזיק
. זוזו בתהליכי גמילה? כל הכבוד

נעמי 17

New member
בעינייני נקסין וטוסיק

למה לא נרות??? חשבתן על זה? זה מזיק פחות. ומועיל מהר.

זואילי

New member
נרות?????????????????????????

תקשיבי נעמי 17, למי שיש אלכסנדר מוקדון בתחת שהצליח להתחמק מכריתה - אין מצב שבעולם להכניס שם נר. אז נכון שכשהתעוררתי מהניתוח לא שאלו אותי ודחפו לי כמה. ונכון שלא תמיד הצלחתי להתחבא בזמן האישפוז מגליצרין, אבל - את לא יכולה לתאר לעצמך את רמת הצריבה של כל חומר שנכנס לשם. זה לא אנושי! גם כשבשביל האול' הרקטאלי הייתי צריכה להשפריץ חוקן צרחתי כמו בחדר לידה, אז נר נקסין? HELL NO

galim29

New member
מייקוש../images/Emo3.gif../images/Emo24.gif

מה חשבת לעצמך? שתתחמקי ממני? אין מצב...

שלום לך

שלחה לך boli bilboli קובץ מאוד נכון ומאוד אמיתי.....מנסיון כילייתי..וחבל מאוד שלא איכפת לך ..... גם boli bilboli וכל אחת מהבנות בפורום זה סובלות מכאבים כאלה או אחרים ולכולנו זה השפיע ו/או משפיע על התפקוד היומיומי ואני בטוחה שכל אחת מאיתנו מבינה בדיוק למה את מתכוונת.....כי כולנו היינו שם או עדיין שם. לגבי משככים ומה הם מסוגלים לעשות .....כמו שאמרתי חבל מאוד שלא איכפת לך ועוד יותר חבל לי על כל הבנות שממשיכות לקחת משככים ללא הכרה בכלל בנזק שהם עושים ....... פגיעה בכיליה זה ממש לא צחוק גם אם יש לנו 2 כאלה......נכון כואב אז מה עושים ....מתייעצים עם רופא שמבין בכאבים ובמצבך הבריאותי...ומתאים לך משהו ..... מה אני עושה היום כשכואב לי......אין לי הרבה מה לעשות מה שמותר לי לקחת זה אופטלגין ואקמול......אופטלגין ירד מהפרק גם כי בעיקרון הוא אסור לשימוש....ומשום מה בארץ ממשיכים איתו וגם כי הפכתי לאלרגית אליו....ואקמול עוזר רק לכאבי ראש פשוטים ....... הפריבילגיה שלי לקבל משככים רציניים זה אחרי ניתוחים......וגם מהם אני ממהרת להיפטר בגלל בעיות כיליה.... קחי לתשומת ליבך

n a l a

New member
תראי, תשמעי....../images/Emo132.gif

אני לא הגעתי עדיין לרמה של לצרוך משככי כאבי כל יום (חוץ מארקוקסיה כדור אחד פעם ביום לגב) אני לא בולעת כדורים ללא הגבלה אני לוקחת בזמן המחזור או כשהכאבים ממש בעייתים... בד"כ אני עוברת את היום רק עם הכדור שהרופא רשם לי...אבל עם הברירה היא לקחת כדור ולהמשיך בסדר היום או פשוט לשכב מעולפ בבית אני בוחרת לקחת כדור.... אולי זה פוג בבריאות אבל הכאבים פשוט מטורפים....

boli bilboli

New member
היי זק, קבלי ../images/Emo45.gif

לא הגבתי קודם כי אני לא מעוניינת לריב פה עם אף אחת. בסה"כ הפורום הזה נועד לתת עידוד, תמיכה ומידע לבנות שסובלות מאותו הדבר (כל אחת עם המטען שלה...). אני מבינה שיש כאבים אז לפעמים לא חושבים ובולעים כדורים בכמות מטורפת (בייחוד אלו הנמכרים ללא מרשם רופא). לאור התגובות אני שמחה שהרבה בנות קראו את המאמר. גם אני לא מספיק דואגת לבריאות שלי (כושר, תזונה נכונה וכו') ובכל זאת, אם הצלחתי לגרום אפילו למישהי אחת לחשוב פעמיים לפני שהיא נוטלת כדור, אז הצלחתי במשימה.
מאחלת לכולכן בריאות, אושר וחיים ארוכים ללא כאבים.
בולי

למעלה