התייעצות

n a l a

New member
../images/Emo41.gif התייעצות ../images/Emo41.gif

בנות שאלה לי אליכן, אילו כדורים משככי כאבים אתן לוקחות בשביל הגב\ בטן ? לאחרונה אני סובלת מאוד מכאבי גב שמשפיעים עליי למשך כל היום ומרתקים אותי לבית.... אני לא מסוגלת לעשות כלום ואם אני עושה זה מלווה בכאבים חזקים מאוווווווווווודדדדדדדד..... הרופא רשם לי כדור "ארקוקסיה" שנחשב לחזק אבל הוא לא מזיז לי ונורא כואב לי... בד"כ אני לוקחת 4 אדוויל להעביר את הכאב, אז לפני שאני קונה חפיסה חדשה אני רוצה להתייעץ.... אשמח לחוות דעת...ליהי

boli bilboli

New member
נלה יקרה ../images/Emo140.gif

אני ממש לא מבינה במשככי כאבים פרט לאילו שציינת, אבל צירפתי קובץ שאשמח מאוד אם תקראי אותו ותקחי לתשומת ליבך. אני ממליצה לכל מי שנוטלת משככי כאבים באופן קבוע ובעיקר אופטלגין ואדוויל לקרוא את המאמר המצורף. יום טוב לכולן וחג שמח

n a l a

New member
מתנצלת אבל...

ממש לא אכפת לי...כשתסבלי את מאותם הכאבים שלי שמשפיעים על התפקוד היום יומי שלך תוכלי להבין על מה אני מדברת...כשתהיי מרותקת לבית ולא תוכלי עוד להנות מחהחיים שלך תזכרי בי.... בכל מקרה תודה שהארת את עיניי....

נלה אפשר להגיד משהו?

לי היתה בעיה של דימום בקיבה כנראה בגלל שלקחתי אטופן מכאב שהיה לי, אז בבקשה אל תגידי שלא איכפת לך. תאמיני לי שאת בשום אופן לא רוצה בעיות עם הכליה או עם הקיבה, מניסיון זה הדבר האחרון שאת צריכה מבטיחה לך. כאבים גם לי יש אבל, אף פעם לא זילזלתי באף אחת כאן כמו שאת עשית.

n a l a

New member
למה את אומרת ...

שזילזלתי ?! לא זילזלתי בכלל... תבינו בנות, לכל מטבע יש שני צדדים אולי אני לא צודקת אבל אני יכולה להשמיע גם את הצד שלי....

ידוע../images/Emo201.gif

אופטלגין כבר מזמן נאסר לשימוש בארה"ב. אבל מה לעשות?? להמשיך לסבול ולא לקחת כלום?? כל המשככים הורסים משהו בגוף אבל מצד שני כשכואב לך את רוצה רק לקחת כדור ולהעביר את הכאב ואת לא חושבת על התוצאה אח"כ (כך לפחות אני
). זה בדיוק מה שקרה לי אתמול, התחילו כאבים חזקים אז לקחתי אטופן שלא עזר, אז לקחתי נקסין שהוא הדבר היחיד שעוזר לי ומעביר את הכאב, ואח"כ בלילה סבלתי בגללו טוב מאוד עם התקפות כאבים חזקים בקיבה שבקושי נתנו לי לישון.

זואילי

New member
לכן...

צריך להתייעץ עם רופאך או אפילו כדאי לפנות למרפאת כאב כדי שתהיה לך תוכנית משככים משלך. עם כל הרעל הזה שאנחנו בולעות כדי להצליח לתפקד ביום יום ברור לי שאנחנו מחרעות את הגוף בנוסף לשאר הצרות, אבל כמו שמייקי אמרה - אין ממש ברירה למי שסובלת מכאבים משתקים. שולחת אלייך ולכל הכואבות חיבוק גדול

מייקי ונלה!

מייקי בקשר לכאבים בקיבה-תתייעצי עם גסטרו' אולי שווה לך לקחת יחד עם הנקסין או האטופן משהו לקיבה בכל מקרה אל תקחי אותם בלי לאכול משהו אפילו קל לפני כי ממש אסור לקחת אותם על בטן ריקה. נלה-בלי חלילה לזלזל בך, אני מציעה לך להתייעץ עם הרופא ולקחת נגד כאבים בהתאם להנחיות שלו. מבינה אותך לגמרי, גם אני בזמן האחרון עם כאבים.

lee E

New member
כולם מזיקים, זה ברור.

אבל אין הרבה מה לעשות חוץ מאשר לגוון עם זריקות או נרות וולטרן-כדי להקל קצת על הקיבה. בארה"ב יש המון סוגים כך שאני משתדלת לגוון. התחלתי גם לשלב אספירין שלמרות שהוא ידוע בבעיתיות שלו בקיבה (לא אצלי), הוא גם ידוע בתכונות רבות אחרות ורצויות.

לוקחת

כל יום בלי קשר למשככים לוסק, וכשמתחיל כאב מהנקסין מוסיפה מייד עוד לוסק.

n a l a

New member
התייעצתי וזה מה שהוא נתן...

אבל עדיין לא עוזר ממש....

לי ידוע שארקוקסיה זה לדלקות כמו בכתף או

בכאבי גב. כי זה מה שבעלי קיבל לכאבים בכתף פעם. זה יותר לדלקות. את צריכה להסביר לרופא שאנדו זה לא דלקת אלא כאבים שמקרינים לקיבה ולאיפה לא. אדוויל דווקא מצויין. לי בכל אופן זה עזר מאד.

גם נקסין לפי עלון התרופה

מיועד לדלקות ולכאבי גב ובכל זאת הרבה רופאים ממליצים עליו לכאבי מחזור ולי הוא באמת עוזר. ודרך אגב האנדו' גורם לדלקות ויכול להיות שאותן דלקות גם גורמות לכאבים ולכן נקסין ותחליפיו עוזרים לכאבים (השערה שלי בלבד
).

galim29

New member
נלה יקרה../images/Emo24.gif

קודם כל כי אנחנו לא רופאות ואזור לך להסתמך על מה שאנחנו אומרות. מה שטוב לי לאו דווקא טוב עבורך ולהיפך. אז לדעתי אנחנו לא האנשים הנכונים להתייעץ איתנו על משככי כאבים. כולנו פה מכורות למשכך כזה או אחר וכשכואב אנחנו לא ממש חושבות בהיגיון ולוקחות מכל הבא ליד (ע"ע זואילי, ומייקי מהכבדות בבית שלנו). על כל אחת משפיע משהו אחר, במינון אחר. אני מזדהה איתך לגבי זה שלא ממש מזיז לך כשכואב כמה נזק עתידיי זה יעשה אבל מה חשוב מאוד הוא להתייעץ עם הרופא המתאים. מצטרפת לזואילי שמציעה לך לפנות למרפאת כאב שירכיבו לך פרוטוקול עבורך ותהיי בפיקוח. דווקא משום שהכאבים תכופים וועזים חשוב שתהיי תחת מעקב. במקרה האישי שלי, הגעתי לביה"ח באחד מהאישפוזים שלא אובחן עדיין אנדו, עם הרעלה מכדורי אלגוליזין פורטה שבלעתי בטירוף המון זמן כי זה הדבר היחיד שעזר לי וגם זה הפסיק לעזור באיזה שהוא שלב. ארקוקסיה עוזר לחלק אבל לא מומלץ בכלל לקחת אותו לתקופת זמן ארוכה ומייקי קיבלה על הראש מספיק פעמים ממני שלוקחת אותו כל כך הרבה ולאורך זמן. בקיצור, נכון שכואב ורוצים שייפסק, אבל אלו כאבים שלא ממש עוברים תוך יום או יומיים ולכן אם יש לך אפשרות לגשת למרפאת כאב זה יהיה הכי טוב עבורך. מאחלת לך שהכאב ייחלש במהרה

זואילי

New member
תיקון ../images/Emo22.gif

מייקי בכלל על המקבילה של ארקוקסיה כמדומני, אבל לא נהיה קטנוניים... ולידיעתך, אני יומיים נקייה. ששש... שהבטן לא תשמע!

galim29

New member
שמענו עלייך../images/Emo192.gif

שכחת יש לך עסק עם
יומיים נקיה אצלך זה רק 50 כדורים ביום במקום ה 150 הרגילים והזריקה שהתמכרת אליה בטוסיקון....
מה לעשות שאני אוהבת אותך, סולחת לך כמעט על הכל... חוץ מה-

זואילי

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

אין עלייך גלים. אוהבתותך בחזרה גם אם את ממש מגזימנית. אפרופו טוסיקון...
אזרתי אומץ וקבעתי תור לבארגבל! כבר מעכשיו אני עושה דמיון מודרך רקטאלי

galim29

New member
אני הייתי עושה היפנוזה רקטאלית../images/Emo6.gif../images/Emo3.gif../images/Emo6.gif../images/Emo3.gif

אני עפר לרגלייך. אחרי מה שעוללת ילו ומטח הצרחות שלי עליו שלא יגע בי, אל תזכירי את השם שלי גם לא ברמז.
מקווה שלא אזדקק לא בשנים הקרובות אחרי מה שעוללתי לו. לדעתי לא יסכים לגעת בי בלי חוזה משפטי שיבטיח אותו ממני ומשכמותי...
גאה בך בובה... אם תצטרכי חיזוקים תקבלי אחרי... שלא יראה אותי שם איתך, חראם עלייך

למעלה