השרשור על ...

S h A y K i

New member
אני אמרתי שהיא רוק? ../images/Emo6.gif

היא סתם מעפנה אנ'לא מתה עלייה XD

falloutgirl XD

New member
לא יודעת ../images/Emo122.gif

זאת אומרת נתת דוגמאות של שיתופי פעולה של רוק והיפ-הופ והיא הייתה בין הדוגמאות אז חשבתי שאת חושבת שהיא רוק

S h A y K i

New member
אה לא ../images/Emo6.gif

חח התכוונתי לזמרים וללהקות היפ האפ שמשתפים פעולה עם זמרים שהם לא.

עזבו ראיתם את הקליפ החדש שלה?../images/Emo223.gif

היא מנסה לחכות עכשיו את מרלין מנסון או משהו?! ראיתי רק כמה שניות אבל איך שהיא התלבשה שם ממש מזכיר שילוב שלו עם עוד מישהי שאני לא מצליחה להיזכר מי

לא.. הקליפ הזה זה../images/Emo223.gif

כשהיא חשה איימי ונשמעת כמו צפרדע שמזייפת בצורות נוראיות לא? יש לה משהו אחר יותר חדש

AdiA12

New member
היא פשוט שרמוטה בקליפ HOT!!! ../images/Emo14.gif

זאת אומרת, בכללי היא כזו, אבל בקליפ HOT איך היא נראית! עם המכנס הקצרצר שלה, ועוד הקטע הזה שהיא ממש מתענגת על המיקרופון!! ארררר... אני אל מאמינה שהיא השתנה כ"כ!!!! היא בדיוק ההפך ממה שהייתה.

falloutgirl XD

New member
לגמרי ../images/Emo69.gif

והמחוך הירוק הנוראי הזה
היא נראית כמו צפרדע דרוסה

0דידוש0

New member
חחחחחח זה בדיוק מה שעבר לי בראש כשראיתי

את הקליפ הזה....היא באמת מזכירה שם את מרלין מנסון עם הגוש הורוד בשיער שלה והאודם האדום הזה..|נגעלת|
אממ הקלים זה- HOT וואו היא ממש השתנתה=///

S h A y K i

New member
ראיתי אותו עכשיו ../images/Emo5.gif

וכל מה שיש לי להגיד זה-- בעע.
היא נראית פשוט נ-ו-ר-א! נראלי שהייתה לה מאפרת עיוורת והמכונה שתפרו לה בה את הבגדים התקלקלה באמצע התפירה. וגם השיר פשוט... דפוק.
קיצר, שתהייה בריאה.

falloutgirl XD

New member
ראיתי ../images/Emo5.gif

היא ממש הפחידה אותי בקטע שהיא דומה למרילין מנסון O_O והפונינט שהיה לה שם נוראי
אני כל כך שונאת את מה שהיא הפכה להיות

MomijiSan

New member
כותרתכותרתכותרת../images/Emo215.gif

טוב אז ככה , אני חושבת שהדיסק הראשון שלהם באמת מייצג את מי שהם וממה הם התחילו ומאיזה נקודת מבט ולדעתי זה תקף לגבי כל אומן אחר. כמובן שהם השתנו וזה לאו דווקא לרעה , כל אומן משתנה וזה טוב אם להקה מסויימת הייתה נשארת על אותם מסרים ואותה מוסיקה רק בנוסח או בביט קצת שונה היא לא הייתה עולה ומצליחה. פוב לדעתי הן מסוג הלהקות שמתשנות לטובה ונשארות עם הייחוד וכל פעם משתפרות ומתאימות את עצמן עם הקסם האישי שלהן לאותה תקופה של מוזיקה עכשווית. ב IOH יש אונים מז'אנר קצת אחר של מוסיקה ואני לא רואה את זה כרע אני לא מתה על היפהופ\ראפ\R&B וכל מה שבסגנון ... אבל כמובן שיש את את הכמה אומנים שטובים ולמרות שאני לא אוהבת את הסגנון הזה אני יכולה לשמוע שיר או שניים שאהבתי , ופוב שרו עם האומנים האלה המיוחדים והטובים בסגנון המוזיקה הזה ועדיין שמרו על הסגנון והייחוד אחרי הכל. ככה שאני רואה בזה כגיוון לא מזיק ואני בטוחה שהם לא ידרדרו זה לא שיש שינוי כזה ענק בסגנון מוסיקה הם השתנו (השתפרו יותר נכון לדעתי) ולטובה להתקבע על משהו אחד זה משעמם לא מושך את המאזינים תתחשבו בהם שתכלס זה מה שמפרנס אותם P: גאד איזה חפירה מי שקרא את זה מקבל עוגיית אוראו[:

למעלה